2010 haziran bebeklerinin isimleri

sblsbl

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
122
0
296
Yozgat
merhaba kızlar bizde burada hayırlısıyla doğacak bebeklerimize koyacağımız isimleri paylaşalım mı? bizim oğlumuz olacak. mert, ege, utku bu isimler arasında kaldık .karar vermeye çalışıyoruz.

ya siz?

benim oğluşumun adı ege olucak.
şimdiden herkes alıştı bile ismine:ecrin_bebek:

benimde kızım olucak,ismi çook eskiden beri hazırdı ADA olucak allahın izniyle ama yanına bişey daha eklicem 3 isim arasında kararsızım.MıNA,DURU,ALYA.sizce hangisi uyan ve hangisi güzel bu 3 isimlerden.lütfen fikir verirmisiniz?

bnm oglusumun adıda ARAZ olucak..

benimde kızım olucak,ismi çook eskiden beri hazırdı ADA olucak allahın izniyle ama yanına bişey daha eklicem 3 isim arasında kararsızım.MİNA,DURU,ALYA.sizce hangisi uyan ve hangisi güzel bu 3 isimlerden.lütfen fikir verirmisiniz?

çok güzel bi isim seçmişsin canım :dance:
bence ada alya şakkıdı
benim kızımın adı ceren olucak teyzeleriiiiiii delikafadulden :Saruboceq:

çok güzel bi isim seçmişsin canım :dance:
bence ada alya şakkıdı
benim kızımın adı ceren olucak teyzeleriiiiiii delikafadulden :Saruboceq:

sağol canım.ceren de çok güzel.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

canım ben duru ismini çok seviyorum kızım olsaydı koymayı çok istiyordum.ama ada alya daha uyumlu geldi bana.

ALLAH izin verirse benim kızımında adı duru olacak herkes şimdiden adıyla hitap ediyor :)) aylardır alıştık.

sağol canım.ceren de çok güzel.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

teşekkürler teyzesiolumunekankayizsmile
allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
benim kızımn adını babası koydu :1shok:
neyse 2.bebişimiz olursa ben koyucam hehhe :jeyyar: :jeyyar:
tabi bu hamilelikten sonra artık kaç yıl sonra yaparı bilmem yasakkelime senağlama bayanssulusmile

benimde oğluşumun adı TALHA olucak gibi bi dedik öyle kaldı herkez alıştı isminee:D saglıkla gelsinn tüm bebişlerrrrr

benim oğlumun adı da poyraz olacak büyük ihtimalle....ben rüzgar istiyordum ama babamız poyrazı daha çok beğendi..

Back
X