2010 Haziran bebişlerinin cicileri

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
kıslarrr tchibonun 3 marttaki teması bebeklere özel :ecrin_bebek: kullanışlı şeyler olabilirr.. zemuszemus

tavşanlı takımı Miniço dan aldım canım
daha doğrusu ben oğlumun bütün tulumlarını ayakkabılarını
patiklerini battaniyelerini falan minicodan aldım opuyorumnanaktan
fakat her minico mağazalarında aynı takımlar olmuyor o yüzden size bol bol
minico,civil qiyim ve aziz bebe,chicco mağzalarını qezmenizi tavsiye ederim
ben oğlumun nerdeyse bütün şeylerini bu mağazalardan aldım

tatlı cadım benim allahım hayırlısıyla kucağına almayı sonrada güle güle güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canım clopatraya alışamadım bi türlü kusuruma bkmazsın demi
yaaaa bende aldım oğluma 6 ayına kadar giydireceğim cicilerini ama üşeniyorum tek tek çekip yüklemeye çoook tembelleştim çoooooooooooooooook

Cleooo bebıŞın gÜzel gÜnlerde gıysın hepısııııı Çok gÜzel saĞlıkla ınŞallahhh cnmmmm

yok canım kusura bakmam tatlı cadı diyebilirsin opuyorumnanaktan
bende çok üşene üşene ekledim valla resmleri uzun iş
şuan evin halini qörsen hırsız qirmiş sanarsın
her yer oğlumun kıyafetleriyle dolu karma karışık
toplamaya da üşeniom yaa bilmiyorumkismile

Cleooo bebİŞİn gÜzel gÜnlerde gİysİn hepİsİİİİİ Çok gÜzel saĞlıkla İnŞallahhh cnmmmm

saol canım benimm :1hug:

huzeyfee bende oğlumun ultrason resimlerini
profilimde albümüme ekledim baksana ordan oğluşuma kızz opuyorumnanaktan

huzeyfee bende oğlumun ultrason resimlerini
profilimde albümüme ekledim baksana ordan oğluşuma kızz opuyorumnanaktan

bakmazmıyım kız baktım tabiide yorum yapmaya üşendim maşallahhhhhhhhhhhhh
çok tatlı gözüküyo allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh opuyorumnanaktan
bende 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona giricem orda dahada net görürüm oğluşumu dimi teyzesi bu gittiğim ultrason renksiz iskelet gibi gözüküyo şöyle renkli ayrıntılı olarakta görmek istiyorum yavrumuuuuuuuuuuuu

allah seninde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canımm opuyorumnanaktan
şimdi ultrasonda renkli renkli qörürsün bikaç ay sonra da kucağımızda kıpır kıpır qörücez inş canım yaa :asigim:

cadıcım hepsi çok şirin çok güzel ama çookk fazla alışveriş yapmayın kızlar ya..sonra yarısı ziyan olucak..hediyeleri de bekleyin biraz:)ben gerekli gördüğüm kadarını aldım şimdi tutuyorum kendimi, ancak çookk hoşuma giden bişey olursa alırım..tutun biraz kendiniziii..
tavşanlı popo çok güzel olcak buarada

daha kıyafet almıcam zaten canım
sadece tarağı şampuanı küveti vs...
qibi ufak tefek ihtiyaçlarımız kaldı.. :ecrin_bebek:

aynen tatlı cadı bende küvet takımı banyo havlusu tırnak mkası gibi şeyleri almadım onlarıda bi dahaki alışverişte tamamlıcam inşallah bide beşiğini onuda ayrladım netten sipariş edicem biraz daha sonra ama şimdi pike takımının dantelini bitirdim onları pikolatmaya vericem kendimede tabi hastanede sericek olduğum çok tatşı olucaklar inşallah vakitlice o günleride görürüz
şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

:1hug:tamam bitanem qörüşürz yine
öpüorum seni ve bebişini kendinize iyi bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…