2010 Haziran bebişlerinin cicileri

çok güzel aldıkların battaniye takımların yastıklı falan ya bayıldım
bu minico dediğin mağaza nerde olaki
internet sitesi açılmadı

kıslar bebişş odasına abajur, lamba alan var mı???? :uhm: :uhm:

benim ev şeklinde gece lambam var herhalde onu kullanırım...
aslında ben hep ara ışığı açar öle uyurum...hihihhi gerek olmayacak gece lambasına galiba...

çok güzel aldıkların battaniye takımların yastıklı falan ya bayıldım
bu minico dediğin mağaza nerde olaki
internet sitesi açılmadı

anamenu
sitesi burda canım...
ben bayrampaşa,eminönü,s.çifliği ve gop daki mağazalarına qidiyorum çoğunlukla

cleopatra canım gene btirmişsin çarşıdakileri canım. güle güle kullanın battaniyeleriniz çok güzel yastıklı filan. tavşanlı tulumda ayrıca güzel vallaha bulursam buralarda ben de kızıma alayım kuyruğu çok hoşuma gittiiiiii

anamenu
sitesi burda canım...
ben bayrampaşa,eminönü,s.çifliği ve gop daki mağazalarına qidiyorum çoğunlukla

canım bende açılmıyor bunun sitesi nedenini anlayamadım
Anadolu yakasında yokmu

toplam hepsi 250 euro bence cok uygun dün gördüm sürüs sekli falanda cok rahat renginide cok begendim cantasida icinde. siz ne dersiniz??

eğer kullanımı rahat diyorsan bence çok güzel, ve de fiyatı türkiyeye göre çok çok uygun

evet canim kulanimi cok rahat ve fiyati cok uygun. birtane daha begenmistim teutonia markasi 700 euro dediler.. bana cok pahali geldi hem pek bir özelligide yoktu.. ama bunun sürüsü güzel rahat fiyati uygun herseyi icinde ve rengide hos bence

burda böyle setler 800 tl den başlayıp markasına göre 2 milyara kadar çıkıyor
ne güzel tulumu falanda var
güle güle kullansın bebişin

kızlar tecrübeyle sabit
erkek bebiş anneleri eğer yaşadığınız yer iklim olarak yazları sıcaksa sadece askılı çıtçıtlı body giyebiliyolar oğlum 2 günlüktü başladı giymeye
erkek bebekler çok sıcak istemiyolar
tulumlarını sadece dışarı çıkarken giydi
yani öle sakın kalın kalın tulumlar kat kat giydirilen takımlardan almayın derim nacizane fikrim bol bol çıtçıtlı body kısa kollu veya kolsuzzzzzzzzzzzz
biz en çok bunları kullandık
yazın en soğuk günlerinde sadece 1 pijama okadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…