2010 Haziran bebişlerinin cicileri

iyide ordan resimler çok büyük oluyo yükleyince olmadı küçültemedim böyle kocaman kocamanda bişeye benzemiyolar tamam pes ediyorum artık yüklemicem

resmin boyutunu ayarlamak için;

resmi tıkla resim açılınca resmin üstünde sağ tıklayın birlikte aç seçeneğini seçin.

gelen pencerede microsoft office picture manager seçeneğini seçin

tekrar resmin üstünde sağ tıklayın resimleri düzenle seçeneğini seçin yan tarafta bir pencere gelecek

gelen pencerenin en altında yeniden boyutlandır seçeneği var tıklayın onu

pencere yenilenir ve yeni gelen penceredende en üsten 2. olan önceden tanımlanmış genişlik x

yükseklik seçeneğini tıklayın hemen altındaki kutucuklta resim boyutları çıkacaktır

448x336 olanı seçebilirsiniz seçtikten sonra en aşağıda tamam tuşuna basın

resmi kaydet diyin ve işlem tamam kızlar.

ben bilgisayarımda böyle küçültebiliyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir.

kızlar çoğunu paketten bile çıkarcak vaktim olmadı
idare edin artık
çat çat çektim ölesine gece

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
yivrum bi sürü şey almışsın ya işte ne güzelllopuyorumnanaktan

elh kıssss bebişin güle güle güzel günlerde giysin inşallah cicileriniiiiii çok güzeller cnmm

onu ver bunu ver diyerek alınınca içine sinmiyo insanın
ben daha belim kopana kadar gezcektim ya:umursamaz:

çok teşekkür ederim kızlar buarada herkeseopuyorumnanaktan

Elh cnm allah saglkla gıymeyı nasıp etsın ınŞaaaallh bayıldım yaaa

valla super aldıkların bayıldım canım.Çarşıyı toparlamışın.Acele aldım dıyon ama içine sınsın :bence hepsi super.Bende izmire mi gelip alsam diye düşündüm.Bursada olmama rağmen:lepi::lepi:

daha ne kokoş şeyler bulurdumda işte nasip...
daha alcam baaane:umursamaz:

elhamra cicileriniz çok güzel canım güle güle kullanmak nasip etsin rabbim.
süslemelerin çok güzel ay yıldızlardan benim yatakodasında var bebişede yapıcam allah kısmet ederse bide onların ayak izi olanları var çok hoş bide onlardan istiyorum bende.

Ayyy duvar süslemelerimiz aynı elhamra Hello baby den aldın sanırım :) Ben de disney hastası olduğum için dayanamayıp aldım her çeşidinden. Bu arada mustili olanları nerden aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…