2010 haziran bebişlerinin dişbuğdayı partileri:)

april_sun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
912
53
318
Benim oğluşum 17 haziran doğumlu ve dişi dah yeni çıktı
Diş bugdayı yapmak istiyorum; böyle güzel bir gün geçirelim istiyorum..
Orjinal fikirleri olan, yada kendi bebişine diş bğdayı yapan arkadaşlar adetleri ve fikirlerinizi yazar mısınız?
Siz nasıl yaptınız?
Mesela ben bu şeker hamurlu süslü kurabiyelerden yaptırayım diyorum...
Başka da aklıma bişey gelmiyor ikramlıklar dışında:2:

benimde ikizlerim 4 haziran doğumlu bende dişbuğdayı hazırlığındayım,diş şekilli kurabiyelerden olacak,diğer ikramlıklar,dişbuğdayının ikram edileceği bardakları süsledim,bebeklerime 32 adet buğdaydan diş kolyesi hazırladım,ogün başlarından saçılcak buğday ve şekerler için kırmızı örtü hazırladım,önlerine koyulcak olan meslek aksesuarlarını hazırladım,saçılcak şekerleri tüllerle süsledim
ve tabiki sonrasındaki eğlence için bol müzik :)))
inşallah gönlüme göre geçer çok hevesliyim,tabi sizinkide,sizde neler var?

ayy masallah ne güsel keske bizimde onları yapıjak zamanımız olsa çok isterdimmm ne güsel hazırlıklar bol bol eglenmeler

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel çok özendim vvalla.keşke bende yapabilsem kızıma.ama yapamam ki.kimsem yok gelecek

komşunuz arkadaşınızdamı yok 3-5 kişiylede olsa yapın içinizde kalmasın :))

ne güzel çok özendim vvalla.keşke bende yapabilsem kızıma.ama yapamam ki.kimsem yok gelecek

komşunuz arkadaşınızdamı yok 3-5 kişiylede olsa yapın içinizde kalmasın :))

2 3 arkadaş var.yeni yeni tanışıyoruz.uzak oturuyorlar.çağırsamda gelmezler sanmam.çok kötü bu kimsesizlik.40 ında kuranda okutamamıştım çok istememe rağmen

neden zamanınız yok,ben ikizlerle hazırlayabildiysem mutlaka yaparsınız merak etmeyin,yapın içinizde kalmasın :)) teşekkür ederim ayrıca

babanemiz hasta sürekli hastaneye kosturuoruz zaten oglumda huzursuz ev işi bi de calısınca hiç zaman kalmıo.bi de ailem uzakta istanbulda sadece kayınvalidem cevresi var o da hasta olunca cok zor yani.rica ederim

ay ne güzel yaa benim oğluşumda 18 haziranda doğdu ama daha diş filan çıkmadı çıkınca bende istiyorum ne yapılır ne yapılmaz bilmiyorum hiç ailemde burda deil zaten arkadaşlarla yaparım bişeyler sizden akıl almam lazım

dişbuğdayımızı yaptık,harika geçti darısı tüm isteyenlerin başına :)))

fot.larınızı gördüm canım,evet çok güzel geçmiş,ikizlerinde hiçbirbirne benzemiyorlar.çokk güzeller maşşallah.yaza tanıştırıız annesi bizimkileri,akıllarıda erer hem.

fot.larınızı gördüm canım,evet çok güzel geçmiş,ikizlerinde hiçbirbirne benzemiyorlar.çokk güzeller maşşallah.yaza tanıştırıız annesi bizimkileri,akıllarıda erer hem.

evet canım benzemiyolar,tanıştıralım negüzel olur,oynarlar birlikte bizde zevkten bayılırız onları izlerken,daha dün gibi doğumları dimi :) diş buğdayımız içi teşekkürler canım,misafir geldi yazamadım sana detayları denk gelince konuşuruz,ben seni yaptın sanıyodum.öptüm canım

bizim diş buğdayımız sömestr tatiline
yeğenleri okulda oldukları için biraz ertelendi
inş. bizim partimizde :26: istediğimiz gibi geçer

bizim diş buğdayımız sömestr tatiline
yeğenleri okulda oldukları için biraz ertelendi
inş. bizim partimizde :26: istediğimiz gibi geçer

inşş.canım bende sömestrda yapabilirim,gerçi o zamana 5dişimiz gelir heralde ama annemlergelicekler,onları bekliyim..valla sana özendim sancakrüyakaan:)yapmıcaktım normalde.

Burda yaptığım araştırmalar sonucu çok güzel bir diş buğdayı oldu çok sağolun arkadaşlar
Buğdaylar; diş buğdayı kurabiyesi ve bir sürü ikramlık. Herşey çok güzeldi.
Oğlum meslek seçiminde gitarı kapması dışında:84:
Ben steteskopu almasını beklerken
Fotografları bilgisayara atar atmaz yüklicem inşallah; özellikle kurabiyeleri yüklicem çok güzellerdi

hayırlı olsun çok güzel bir gün anne için değilmi bütün gün gözlerim ıslaktı :))

inşş.canım bende sömestrda yapabilirim,gerçi o zamana 5dişimiz gelir heralde ama annemlergelicekler,onları bekliyim..valla sana özendim sancakrüyakaan:)yapmıcaktım normalde.

ozaman ne mutlu bana Masalın dişbuğdayı fikir annesi olmuşum bilmeden :)) yap yap ilerde çok güzel anılar kalacak bunlar ben sırayla yürümeye başladıklarında adım çöreği ve sonrasındada yaşgünleri içinde bişeyler düşünüyorum şimdiden :)) aslında kızıma 6 ay kınasıda yapcaktım bizde yok adet ama duymuştum yapıldığını onu kimse anlamadığı için yapmadım kimse bilmiyor çevremde,sizde varsa onuda yap oda çok güzel bir eğlence :))

dişbuğdayımızı yaptık,harika geçti darısı tüm isteyenlerin başına :)))[/QUOTE]

resimler yokmu yaptığınız şeylerin çok merak ettim :)) bebeğim yok benim ama böle şeylere meraklıyım önceden bilip zamanı gelince en iyisi ve değişiğini yapmak istiyorum D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…