benimde ikizlerim 4 haziran doğumlu bende dişbuğdayı hazırlığındayım,diş şekilli kurabiyelerden olacak,diğer ikramlıklar,dişbuğdayının ikram edileceği bardakları süsledim,bebeklerime 32 adet buğdaydan diş kolyesi hazırladım,ogün başlarından saçılcak buğday ve şekerler için kırmızı örtü hazırladım,önlerine koyulcak olan meslek aksesuarlarını hazırladım,saçılcak şekerleri tüllerle süsledim
ve tabiki sonrasındaki eğlence için bol müzik :)))
inşallah gönlüme göre geçer çok hevesliyim,tabi sizinkide,sizde neler var?
benimde ikizlerim 4 haziran doğumlu bende dişbuğdayı hazırlığındayım,diş şekilli kurabiyelerden olacak,diğer ikramlıklar,dişbuğdayının ikram edileceği bardakları süsledim,bebeklerime 32 adet buğdaydan diş kolyesi hazırladım,ogün başlarından saçılcak buğday ve şekerler için kırmızı örtü hazırladım,önlerine koyulcak olan meslek aksesuarlarını hazırladım,saçılcak şekerleri tüllerle süsledim
ve tabiki sonrasındaki eğlence için bol müzik :)))
inşallah gönlüme göre geçer çok hevesliyim,tabi sizinkide,sizde neler var?[ ne güzel çok özendim vvalla.keşke bende yapabilsem kızıma.ama yapamam ki.kimsem yok gelecek
ayy masallah ne güsel keske bizimde onları yapıjak zamanımız olsa çok isterdimmm ne güsel hazırlıklar bol bol eglenmeler
ne güzel çok özendim vvalla.keşke bende yapabilsem kızıma.ama yapamam ki.kimsem yok gelecek
komşunuz arkadaşınızdamı yok 3-5 kişiylede olsa yapın içinizde kalmasın :))
neden zamanınız yok,ben ikizlerle hazırlayabildiysem mutlaka yaparsınız merak etmeyin,yapın içinizde kalmasın :)) teşekkür ederim ayrıca
dişbuğdayımızı yaptık,harika geçtidarısı tüm isteyenlerin başına :)))
fot.larınızı gördüm canım,evet çok güzel geçmiş,ikizlerinde hiçbirbirne benzemiyorlar.çokk güzeller maşşallah.yaza tanıştırıız annesi bizimkileri,akıllarıda erer hem.
evet canım benzemiyolar,tanıştıralım negüzel olur,oynarlar birlikte bizde zevkten bayılırız onları izlerken,daha dün gibi doğumları dimi :) diş buğdayımız içi teşekkürler canım,misafir geldi yazamadım sana detayları denk gelince konuşuruz,ben seni yaptın sanıyodum.öptüm canım
bizim diş buğdayımız sömestr tatiline
yeğenleri okulda oldukları için biraz ertelendi
inş. bizim partimizde :26: istediğimiz gibi geçer
Burda yaptığım araştırmalar sonucu çok güzel bir diş buğdayı oldu çok sağolun arkadaşlar
Buğdaylar; diş buğdayı kurabiyesi ve bir sürü ikramlık. Herşey çok güzeldi.
Oğlum meslek seçiminde gitarı kapması dışında:84:
Ben steteskopu almasını beklerken
Fotografları bilgisayara atar atmaz yüklicem inşallah; özellikle kurabiyeleri yüklicem çok güzellerdi
inşş.canım bende sömestrda yapabilirim,gerçi o zamana 5dişimiz gelir heralde ama annemlergelicekler,onları bekliyim..valla sana özendim sancakrüyakaan:)yapmıcaktım normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?