2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

Maşallah ...
ilk kasım annesi gelmişş...Darısı diğer isteyenlerin başına inşallah...
Allah sağsalim tamamlamanızı nasip etsinnn...

canım bence de muhtemelen ekim annesi olursun çok sevindim hayırlı olsun

acaba kasım annesi ilk benmiyim...bugun hamile olduğumu öğrendimopuyorumnanaktan

sanırım ylesin canım hoşgeldin çok sevindim inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

benim de SAT'ım 1 şubattı 29 şubatta hamile olduğumu öğrendim şimdi 15 aylık bir prensim var hayatımın en unutulmaz anlarından biriyi hamile olduğumu öğrendiğim gün daha sonra da unutulmazlar peşi sıra geldi zaten hala da gelmeye devam ediyor
inşallah sizlerde bu anları doyasıya yaşarsınız

Merhabalar bende kasım annesiyim SAT 26 Ocak beklenen doğum tarihi 2 Kasım.Bende Mayıs 2010 annesiydim ama 7 haftalıkken düşürdüm bebişimi.Aylardır uğraşıyoruz ve çok istiyorduk.Dün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı bugün kan testi yaptırdım 447 çıktı.Bebişin tutunmasını bekleyeceğiz.Bu sefer bırakmasın inşallah anneciğini çok korkuyorum.Bi öncekinde canım çok yandığı için heveslenemiyorum bile.Allahım isteyen herkese versin inşallah :))

slm kızlar benimde sat 27 şubat kısmet bakalım bekliyorum benim gb bekleyenler bol şans inşallah herkesin istediği olur hamişlerede allah kucaklarına almayı kısmet eder

acaba kasım annesi ilk benmiyim...bugun hamile olduğumu öğrendimopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz şekerler a.s. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah opuyorumnanaktan

benim sat 1 şubat 2009 idi 26 şubatta hamile olduğumu öğrenmiştimAllahım dileyen herkese nasip etsin annelik benzersiz bir duygu imiş... şimdi oğlum 4 aylık iyiki var...

inşallah bu sefer tutunur annesi seni bırakmaz
sende seneye bu zamanlar 2011 kasım annelerine yazarsın iyiki doğurmuşum diye

kızlar benimde satım 3 şubat bende kasım annesi olmak istiyorum hayırlısıyla bafooo ilk sen oldun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder
28 şubatta adet olmam lazım hakkımızda hayırlısını versin mevlam kandiliniz mubarek olsun kızlar

geçen sene benimde sat 17 şubattı ve 25 martta hamile oluğumu öğrendim 24 kasımda dünyalar tatlısı oğlumu kucağıma aldım allahım isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun tatlım.allah kucağında göstersin inşallah.
bende 2008 kasım annesiyim 16 aylık tontiş bi oğluşum var.allah sizede nasip etsin.dualarım sizinle.

kızlar adetime 3 gün var bugün dayanamayıp test yaptım çift çizgi bende kasım anne adayıyım

2010 kasım anneleri 3 tane olmuş allah size ve diğer tüm anne adaylarına sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı ve mutlu yaşamlar geçirmeyi nasip etsin

kızlar adetime 3 gün var bugün dayanamayıp test yaptım çift çizgi bende kasım anne adayıyım

hoşgeldinnnn...kaydirigubbakcemile5

2009 kasım annelerine çoooooooooooook teşekkürler

umarım bizlerde bebeklerimizin o günlerini görürüz :Saruboceq:

evet bende geldim kızlar dün adet günümdü bugün test yaptım çok silik çıktı ama kızlar hamilesin diyor yarın yeniliycem testimi hayırlısı herkezi tebrik ederim şindiden. ıkinci kez anne olmak çok heyecanlı daha önce aağustosta doğum yapmıştım 1 buçuk yaşında oğlum var. ılk kontrolüme 7-8 haftalık olunca gitmeyi planlıyorum daha önce gidince alttan bakıolar karından görünmo size de öyle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…