Kızlar dün hamile olduğumu öğrendim.
sat 15 ocak
Pazartesi günü dr. gideceğim.
internetteki hesaplamaya göre 22 ekim doğum tarihi ama daha geç olur diyorlar.
Yani kasımın ilk haftası falan olabilirmiş.
acaba kasım annesi ilk benmiyim...bugun hamile olduğumu öğrendimopuyorumnanaktan
acaba kasım annesi ilk benmiyim...bugun hamile olduğumu öğrendimopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz şekerler a.s. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah opuyorumnanaktanMerhabalar bende kasım annesiyim SAT 26 Ocak beklenen doğum tarihi 2 Kasım.Bende Mayıs 2010 annesiydim ama 7 haftalıkken düşürdüm bebişimi.Aylardır uğraşıyoruz ve çok istiyorduk.Dün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı bugün kan testi yaptırdım 447 çıktı.Bebişin tutunmasını bekleyeceğiz.Bu sefer bırakmasın inşallah anneciğini çok korkuyorum.Bi öncekinde canım çok yandığı için heveslenemiyorum bile.Allahım isteyen herkese versin inşallah :))
Merhabalar bende kasım annesiyim SAT 26 Ocak beklenen doğum tarihi 2 Kasım.Bende Mayıs 2010 annesiydim ama 7 haftalıkken düşürdüm bebişimi.Aylardır uğraşıyoruz ve çok istiyorduk.Dün idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı bugün kan testi yaptırdım 447 çıktı.Bebişin tutunmasını bekleyeceğiz.Bu sefer bırakmasın inşallah anneciğini çok korkuyorum.Bi öncekinde canım çok yandığı için heveslenemiyorum bile.Allahım isteyen herkese versin inşallah :))
kızlar adetime 3 gün var bugün dayanamayıp test yaptım çift çizgi bende kasım anne adayıyım
hoşbulduk canım 3 kişimiyiz neyse gelir kızlar tek tek:CüvCüv:hoşgeldinnnn...kaydirigubbakcemile5
2009 kasım annelerine çoooooooooooook teşekkürler
umarım bizlerde bebeklerimizin o günlerini görürüz:Saruboceq:
sağol canım inşallah sende sağlıkla huzurla büyüt bebişini:asigim:2010 kasım anneleri 3 tane olmuş allah size ve diğer tüm anne adaylarına sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı ve mutlu yaşamlar geçirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?