2010 kasım anneleri burada toplanalım

dzge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
22
0
86
Antalya
merhaba bayanlar şunun şurasında 6 ayımız kaldı.. neler hissetmektesiniz.. bebişlerinizin cinsiyetini öğrendiniz mi..

hamile arkadaşlarım allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin
bende kasım annesi olacam kısmetse 20 yada 25 kasım doğum ama şimdiden çok korkuyorum
12 haftalık olduk cinsiyeti henüz belli değil s

Son düzenleme:
merhaba hamişler bende sat'a göre 14+1'im
bende henüz cinsiyetini öğrenmedim..
inşallah tüm hamişler kolaylıkla doğum yaparlar..

slm kızlar bende bugün 14+2 im. inşallah 6 kasımda doğum olacak tabi bizim zuzu acele etmezse... ama daha cinsiyetini öğrenemedik malesef göstermiyor heralde 4. ayda gösterecek yaramaz

Ben 13+4 Üm 11 veya 15 kasım aralarında ınŞallah benım.. En son 2 hafta Önce doktora gıttım erken dedı cısıyet ıÇın.. Şımdı haftaya pztsı randevum var meraktan Çatlıycam.. Bı cınsıyet merakım bırde bebıŞımın hareketlerını hıssetmek ıstıyorum artık.. Çok acelecıyım.. Bulantılar aŞermeler ne durum da geÇtı mı spor yapıyo musunuz? Doktorunuz denıze gırme konusunda ne dıyor????

benim bulantım 8. haftada başladı biraz azaldı ama çalıştığım için dolmuşlarda çok zorluyor beni spora başlamadım ama bu aydan sonra yürüyüşe başlayacam ama ikili teste gittik
ama bebek hareket etmediği için en kalınlığını ölçemedi bu durumu yaşayanlar var mı

bende hiç bulantı olmadı aşerme de yok ama göğüslerim bayaa büyüdü.. ben 2 li test yaptırdım iyi çıktı Allah'a şükür hareket etmeye başlamışmı yani bizim bebekler?? bende hareket halinde görmedim bebeğimi..cinsiyeti 12. haftada bile öğrenenler var bize niye söylemiyorlar ki? ben spora başladım.. karnımda bayaa büyüdü görenler 6 aylık sanıyo..

ben 10+2 yım :) karnım cıkmadı hıc normal mı acaba? Bulantılarım ara ara oluyor ama cogu zaman hıc hıssetmıyorum bıle... 12. haftamda ıkılı teste gıdecegım önerecegınız bırsey var mı bana ?

içini ferah tut pozitif düşün hiç bişe yapmana gerek yok arkadaşımın altı aylıkken bile belli belirsiz bi göbeği vardı.. bende hamile değilken bile göbeğim vardı hatta herkes bana kaç aylık die soruyodu moralim bozuluyodu şimdide iyice şişti :) hayırlısı olsun.. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin

ay saolasın cnm,normalde de cok streslı bırıyım zaten :)
ya bırde ılk ogrendıgım zamanlar cok guzel dıkkat edıyordum yedıgıme ıctıgıme,bulantım yok asırı cok sukur ama ısteksızlık var... eskısı gıbı yıyemıyorum kafayı yıcek gıbı oluorm bazen...

evet, bebegin hareket etmeye baslamistir artik. ama senin hissetmen biraz daha zaman ister.. yerimseniben

kizar bebeklerinizi saglikla selametle kucaklariniza alirsiniz insallah...
cinsiyet bebek 12 haftayi doldurunca belli olabilir. ama bunu sata gore degil, dollenmenin oldugu gune gore hesaplamaniz lazim. tabi belli olmaya da bilir. sata gore hesaplayinca hersey karisiyor. ben turkiyede nasil yapiyorlar bilmiyorum ama internetteki hesaplayicilarla doktorun soyledigi tutmuyor..

merhaba..kısmet olursa benim bebişim de 10 Kasımda gelecek.2 gündür hareketlerini hissediyorum. damar atışı gibi olurmuş. ara sıra oluyor. sanırsam hissettiğim o.
Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bende hareket halini görmedim doktor zıplaması lazım dedi ense kalınlığını albilmesi için
eninkinin ya ensesi görünecek şekilde durmuştur yada hareket etmiştir benimki yaslanmışdı kımıldamadı onun için ölçemedi

canım tok git biraz tatlı bişey ye de bebeğin yaslanmışsa hareket etsin ense kalınlığını ölçebilsin
birde gaz yapacak bişey yeme gazda etkiliyor bebeğin görntüsünü alttan bakmak zorunda kalıyo doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…