2010 kasım anneleri burada toplanalım

merhaba...ben de yeni uyeniz ama eski takipcinizim.burdan aldıgım tecrubeli bilgiler beni neredeyse her konuda bilgilendiriyo.bende yasadıklarımı paylasarak aynı konuda cevap arayan arkadaslarıma yardımcı olabılırsem sevinirim.insallah 2010 Kasım anneleri arasında ben de olucam.suan 11 haftalıgım ve yine insallah ikiz annesi oluyorum:)dogumumun kasımın 15 gıbı olmasının sebebıde bu.doktor en fazla 38. haftaya kadar bekletebılecegını soyledı.hayırlısı olsun.Allah cumlemıze bebislerimizi saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin

canım Allah yardımcın olsun... ılk cocuklarında mı ıkızdı yoksa? bende 10+2 yım... ılk gebelıgım ve cook heyecanlıyım anlatamam... hafta hafta taıp edıyorum bebgımın gelısımını... Allah sana kolay bır gebelık,dogum nasıp etsın canım,saglıcakla al bebıslerını kucagına...

kızlar ben bu gün doktora gidicem dayanamadım cinsiyeti için.. en son 11 haftalıkken gittim göremem dedi. şimdi 13+5 im bakalım nolcak?? çok merak ediyorumm..

mrb kızlar Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. kızmet olursa bende kasım annesi olucam..12+1 haftalık bebişim.. ama hala bulantım geçmedi hatta dahada arttı içinizde bu şikayetleri devam eden varmı???

kızlar hiç merak etmeyin benimde şimdiden kocaman bi göbişim var valla. ben 6 haftadan beri hamiş pantolonları giyiyorum ve artık herkes anlıyo hamile olduğu oysa bugüne dek sadece 400 g almışım anlamadım valla nasıl oluyo... ama olsun ben o göbüş için 4 yıl bekledim bi dolu tedavi gördüm...

bu arada canlarım bebişler yaklaşık 8 haftadan sonra hareket etmeye başlıyolar ama henüz kasları güçlü olmadığı için biz onların hareketlerini hissetmiyoruz malesef... hissetmemiz için 20. haftayı bekjlememiz gerekiyor ne yazıkki...

Selam herkese bende 12+3'üm şuan.Doktor doğum tarihi için 20 Kasım dedi.Çok heyecanlıyım.Hafta sonu 2'li teste girdim ense kalınlığı 1.7 çıktı kan tahlilinin sonucu cuma günü çıkıcakmış cumartesi gidicem.Bu arada cinsiyet içinde belki bişiler söyler.Bayanlar varlığı bile ne kadar mutlu ediyor insanı değilmi:)

doktor bana sölemedi cinsiyetini göremiyorum dedi 3 hafta sonra 4lü taramada söylicekmiş çok geç değil mi

merhaba 5 kasım 6 kasım arası kasım 2010 anne adayım 14+4 aşılama yaptırdık ilk aşılamada tuttu cinsiyetini öğrenemedim 10 gün sonra kontrola gidince umarım gösterir kendini çok merak ediyorum.rabbim eli ayağı düzgün sağlıklısı versin başta ama merak işte.. :)

merhabalar bende aranıza yeni katıldım..doğuma kasım sonu diyo doktorum..heyecan ve korkulu hallerdeyim..:CüvCüv: Rabbim hakkımızda herzaman hayırlısın versin..

ozebus_41 tesekkurler canım benımde ılk bebislerım ve heyecanın fazlası var eksıgı yoktur bende de senı cok ıyı anlıyorum.ben 3 yıllık evlıyım ama cocuk ıcın uygun ortamı anca olusturabıldık anlarsın:)ben bu kadar aradan sonra acaba bı problem cıkarmı dıye endıselenırken mevlam ıkı cıvcıv bırden nasıp ettı.Allah bebek ısteyen ve bekleyen herkese versin insallah.Bizlere de hayırlısıyla ve saglıkla kucagımıza almak nasıp etsin

merhaba kızlar bende bebişi mi 15 kasımda bekliyorum geçen hafta doktora gittim 2li test istedi.fakat bebiş maşallah çok hareketli oluğu için malesef cinsiyetini göremedi sürekli zıplıyo bu perşembe sonucumu almaya gidicem doktoruma rica edicem belki gösterir yoksa 9 hazirana kadar meraktan çatlıcam

merhaba arkadaşlar bende 11+4 haftalığım dün ikili test yaptırdım cinsiyeti belli mi dedim ama doktor cinsiyeti daha oluşmadı dedi sanırm bende kasımın son haftası yada aralığın ilk haftası doğum yapıcam nasipse Allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın arkadaşlar

bende 10+4 haftalıgım... ama bana da kasımın son haftası ya da aralıgın ılk haftası dedı :)
amin canım herkese Allah kurtarsın...

merhaba arkadaşlar bende 14+2 günlük hamileeyim bende kasım 15 de felan dogrucam Allah izin verirse herkes çocugunu kucagına almayı nasib eder inşallah

kızlar ben sonunda ikili test yaptırabildim doktor %70 erkeğe benziyor dedi ama 12. hafta
cisiyet için çok erken değil mi

kızlar ben sonunda ikili test yaptırabildim doktor %70 erkeğe benziyor dedi ama 12. hafta
cisiyet için çok erken değil mi

bence de erken. ben 12. haftada doktora gittiğimde dışarı çıkarıp baksamda daha belli değildir demişti. ama bazı doktorlar kalça yapısından tahmin edebiliyorlarmış.benki senin doktorunda öyle yapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…