farkında mısınız bu sene erkek senesi çevremdekilerin hepsi erkek bebiş bekliyo.. benimde içime erkek doğuyo.. 3 hafta bekliyip görcem artık hiiç geçmiyo zaman hiçç
merhaba kızlar ben 12+3 haftalık hamileyim doktorum 22 yada 25 kasım gibi doğum diyo bugün ikili test sonuçlarımı aldım ense kalınlığı 1.45 çıktı diğer veriler ne anlama geliyor şimdilik bende bilmiyorum yarın doktora gidip göstericem sonuçları allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş..
mrblar ben istanbuldan özlem.bugün üye oldum ve bugün itibariyle tam 10 haftalık hamileyim.
şuana kadar problemli geçiyor inş. düzelecek. benim sorunun sürekli iştahsızlık aşırı geğirme az miktardada bel ağrım var. bu sorunları yaşayanlar varmı?
mrblar ben istanbuldan özlem.bugün üye oldum ve bugün itibariyle tam 10 haftalık hamileyim.
şuana kadar problemli geçiyor inş. düzelecek. benim sorunun sürekli iştahsızlık aşırı geğirme az miktardada bel ağrım var. bu sorunları yaşayanlar varmı?
hosgeldin ozlem.
evet bunlar normal.. ilk 12 hafta sorun degil, bebegin beslenir gene de ama sonrasinda istahsizlik devam ederse yemeye zorla kendini. bebegin beslenmesi icin. bel agrisi ne hikmetse genellikle oluyor. ozellikle yataga yatinca baya bi hissediyor insan... onemli degil, saglik selametle kucaklarimiza alalim insallah... :ecrin_bebek:
merhabalar..sonunda gelebildim kasım anneleri topicine kaydirigubbakcemile3..kızlar benimde iştahsızlığım var yiyorum zorla ama yedikten sonrada hiç yememiş gibi oluyorum sürekli acıkıyorum..ağzımdaki o tat beni mahvediyo midemi ayağa kaldırıyo..yarında ikinci kontrolümüze gidicez bakalım bebiş ne hallarde :))
bende 11.haftadayım ve o ıstahsızlık ısteksızlık bel agrısı bende ılk ogrendıgımden berı var... sabahları elım ayagım uyusuk,soguk terle uyanıyorum sanırım acıkıyorum uykuda kan sekerım mı dusuyor ne oluyorsa...
kızlar ıkılı taramaya ac veya tok farkedıyor mu kan verıyoruz ya...
hosgeldin ozlem.
evet bunlar normal.. ilk 12 hafta sorun degil, bebegin beslenir gene de ama sonrasinda istahsizlik devam ederse yemeye zorla kendini. bebegin beslenmesi icin. bel agrisi ne hikmetse genellikle oluyor. ozellikle yataga yatinca baya bi hissediyor insan... onemli degil, saglik selametle kucaklarimiza alalim insallah... :ecrin_bebek:
tşk ederim bilgi için dün doktora gittim herşey normal ve güzel dedi. aşırı geğirmelerim bile normalmiş.bu arada soda zararlı değilmiş sade soda içebilirmişim.bebeğimde çok iyi.inş. sağ sağlim kız erkek farketmez alırız kucamıza cm.
10 gün sonra test yapılcak bebeşim için.ense kalınlığı falan.inş. iyi çıkar sabırsızlıkla bekliyorum.allah herkese sağlıklı gebelik sağlıklı doğumlar versin.
2010 Kasım anneleri topiği zaten varolduğundan üzülerek bildirmeliyim ki topiğiniz tekrar konu sayılmaktadır,tekrar konular kurallar gereği daha önceden açılmış konuya yönlendirilerek kapatılır.
Lütfen sohbetinize verilen linkten devam ediniz. http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/351642-2010-kasim-anneleri.html