2010 Kasım Anneleri; Buyurun Popoları Eritelim :)

hayırlı olsun canımcım benim de doğum öncesi kilom 57 şu an 60ım ama bekarken ki kilom 52 idi,boyum 1.68 sanırım 55 benim için dAHA uygun azcık da kalça kalsın canım

hayırlı olsun canımcım benim de doğum öncesi kilom 57 şu an 60ım ama bekarken ki kilom 52 idi,boyum 1.68 sanırım 55 benim için dAHA uygun azcık da kalça kalsın canım

benım boyum 181, bekarkenkı kılom 62 :) ama gelınlıgın ıcıne gıreyım dıye vermıstım onu normal kılom 65-66ydı, dıyetısyen 69 un benım ıcın ıyı olcanı soyluo ama eskı kıyafetlerıme gırebılmek ıcın 65 olmalıyım yıne

arkadaşlar gevşek karınlar için ne yapiciizz..???
sezeryandan sonra hemen mekiğe felan başlayamıyoruz.. ayrıca bence birilerinin daha önceden kullandığı ve önerebileceği kremler felan yok mu onları da kullansak.. sadece mekikle falan düzelmez gibi geliyor bana

ben 53 hamıle kaldım.. 73 ile bıtırdım.... şu an 67 kıloyum... eskı kıloma inemem için tam 14 kılo vermem lazım... kendıme hıç bır şey almıyorum.. çunku zayıflamam lazım..
ben hamılelıgı 14 bıtırmek isterken 20 ile bıtırerek buyuk bır rekor kırdım... zaten...

eşim 53 kıloyken bile bana daha zarıf ve ince olamam gerektıgını söyleyıp hergun egzersız dersı verırdı...

dolapta benı bekleyen kıyafetlerım var.....
karnımda hafıf yumsaklık var sadece.. şuan korse takıyorum sıkı sıkı.. inşallah faydası olur...
hastaneden gelınce abım bana hiç dogum yapmamış gıbısın diyerek benı sınır etmıştı...

sezo olurken de başımdakı hemşireler fazla kılo almamişşın karnın indi dediklerinde sevınmiştım.. inmiş halı böylede ya inmemişi nasıl olacaktı acaba...

bafo nasıl hastanede 11 kılo verebildin.. bravo ya...

ve zorda olsa bugun tatlıyı kesmeye karar verdım... yemeyecegım artık...

galıba estetık gerekıyor

14 kilo almıştım
doğumda sadece 3 kilosu gitmişti
şuan 2 kilo fazlam var kıyafetlerimin hepsi oluyo artık
o 2 kiloda gidip 58 e indimmi tamamdır
size diyetinizde başarılar dilerim belki 3-5 ay sonra 55 e inmek için size katılırım
nihahahahahahahaha
kötüyüm ben kötüyüm

ama cnm sen zaten balık etlı bı ınsansın, balık etlı olmak ıstesem ben de coktan geldım o kıvama, benımkı eskı manken gunlerıme dönme çabası sen kötüysen, ben daha da kötüyüm

ama cnm sen zaten balık etlı bı ınsansın, balık etlı olmak ıstesem ben de coktan geldım o kıvama, benımkı eskı manken gunlerıme dönme çabası sen kötüysen, ben daha da kötüyüm

bende o manken gunlerıme dönmek istiyorum.. yenıden 36 beden olmak istiyorum.... şu an kaç bedemın bilmiyorum...

kiimm benmi balık etli bi insanım
resimlere aldanma kuzum anamda kocamda leblebi yutmuş solucan die severlerdi beni =)
kemiklidir benim yapım
bn kim balık etli kim peeeehhhh

yavaş yavaş diyet yemekelrıne başladım...

çok az zeytınyaglı pırasa ve beyaz lahana yaptım... ve yedım(( az lımon sıktım soguk soguk yedım..
tabı pırasa ya pırınç veya bulgur atmadım...

yarınkı menu brokloli ve buruksel lahana.((

içimdekı tatlı canavarını su içerek yenmeye çalışıyorum... eger çok fazla ise tatlı ıstegı bır çay kaşıgı bal yıyorum.. yada iki hurma... bastırıyor sükür.. şu an 66 kıloyum sabah tartıldım..

gaz yapmasın diye zaten herşeyi pişmiş yıyorum.. az sabır.. gıdecek bu kılolar....

yakında çok guzel gazıantep yoresının yemeklerını yapan restorant var.. gidip yemek yıyesım, kunefe yıyesım var orada...

şu an: 66kg
hedef: 50
kalan :16 kg (((5:

sabır canım benim haydi gazan münarek olsun
ben hala aynı yerde sekik duruyorum:S
evlenmeden önce 36 beden giyemezdim çünkü bol olduğu için bi de daralttırmam gerekirdi:Skalça namına bile bişi yoktu bi göğüsler gene de maşallahtı:S şimdi 38 beden giyiyorum,36lar ise göbek zoruyla kapanıo ve dar gelio:S

asenam hadı bakalım.. ben de guyya dıyet yemeklerı yıyorum ama dun kocamın aldıgı abur cubur posetınden ıkı tane brownı yedım butun gece uyanık kalınca sınırımden pofffffffffffff

ben 38 gıydıgım halde eşim hala bıraz dıkkat etsen, spor yapsan, kas yapsan deyıp duruyordu... şimdi tam bır varıl gıbı hıssedıyorum kendımı... göbegımın çogu gıttı şukur... hatta eşim hamilelıkte çok fazla kılo alma diye bana hergun evde spor yaptırıp ders verıyordu..

şimdi tam bır şışkoyum...(( kıyafetlerımın hıç bırını deneme gıbı bır şey yapmadım.. çunku hepsını kaldırdım... mayıs a kadar da çıkarmam zaten...
offffff
offfff

asenam hadı bakalım.. ben de guyya dıyet yemeklerı yıyorum ama dun kocamın aldıgı abur cubur posetınden ıkı tane brownı yedım butun gece uyanık kalınca sınırımden pofffffffffffff

canım almamak gerekıyor abur cubur.. yoksa varsa yenıyor..

ben yememek için almıyorum canım.. tatlı olarak sadece bal var evde... gece çok acıktım mesela ama dayandım ve yemedım.. çunku eger yemege başlarsam kendımı tutamam diye... .. ama 3. gunu diyetı bozmadım..
sadece kahvaltıyı bıraz özenlı yapyorum... sutum falan da azalmadı.. arttı..:))))

prop galıba bızden başka popo eritmek isteyen veya ihtıyacı olan yok((((

emzırıken verırsın dıyorladı... ama nerde....

asenam isteyen olmaz mı hiç. benim geriye 3.5 kilom kaldı. 52 kiloyla hamile kaldım, 12 kilo aldım 64 ile doğuma gittim. şimdi 55.5 kiloyum, boyum 1.70. eski kıyafetlerim, pantolonlarım oluyor,36 beden giyiyorum ama kumaş elbiselerim göğüslerden sıkıyor, süt üretim tesisleri

doğumumdan sonraki 37. günüm bugün ve yavaş yavaş ayda bir kilo vermeyi planlıyorum. gün içinde evde bebeğimi kucağıma alıp 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum ve yarım saat koşuyorum, doğum sonrası egzersizleri yapıyorum (doktorum bir broşür vermişti).bunları yapıp ev işi,yemek, bebek bakımı derken çok yoruluyorum ama faydasını görüyorum. günde sadece belli miktar kalori kısıyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, abartmadan istediğim her şeyi yiyebiliyorum böylece.

süt yapması için günde 4 litre su içiyorum, tahin-pekmez, bal, incir, hurma, marul, elma, ceviz yiyiyorum.

yine de emzirirken kilo vermek çok zor boğazdan kısmak bir şey değil, sütün azalmasını göze alamayız, ben sürekli aç hissediyorum kendimi, zaten sevdiğim her şey bu üç ay için yasak ( çay, mandalina, mercimek çorbası)

umarım hepimiz istediğimiz kilolara yakın zamanda döneriz, herkese kolay gelsin

Allahım 4-5 kilo fazlalıktanmı bahsediyosunuz benim tam 11 kilo fazlam var,gram gitmedi 1 aydır.Bu gidişle gitmicekte süt yapsın diye ne buluyosam içiyorum şekerli şekerli,e tüm gün yatıyorum,dışarıda yürümeyeli 3 hafta oldu,heryere arabayla gidiyorum.Evde annem var malum anne yemekleri olayı,daha anlatayımmı:85: yok yok gitmez bu kilolar,popomu yasemincedeki gülazerin poposu gibi görüyorum aynada sonum kötü

asenam zayıflıyor ben neden zayıflayamıyorum yaaaa adam gıbı yemek yedıgım de yok yanı neden gıtmıyor bu kılolr nedennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…