- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
hayırlı olsun canımcım benim de doğum öncesi kilom 57 şu an 60ım ama bekarken ki kilom 52 idi,boyum 1.68 sanırım 55 benim için dAHA uygun azcık da kalça kalsın canım
arkadaşlar gevşek karınlar için ne yapiciizz..???
sezeryandan sonra hemen mekiğe felan başlayamıyoruz.. ayrıca bence birilerinin daha önceden kullandığı ve önerebileceği kremler felan yok mu onları da kullansak.. sadece mekikle falan düzelmez gibi geliyor bana
ama cnm sen zaten balık etlı bı ınsansın, balık etlı olmak ıstesem ben de coktan geldım o kıvama, benımkı eskı manken gunlerıme dönme çabası14 kilo almıştım
doğumda sadece 3 kilosu gitmişti
şuan 2 kilo fazlam var kıyafetlerimin hepsi oluyo artık
o 2 kiloda gidip 58 e indimmi tamamdır
size diyetinizde başarılar dilerim belki 3-5 ay sonra 55 e inmek için size katılırım
nihahahahahahahaha
kötüyüm ben kötüyüm
ama cnm sen zaten balık etlı bı ınsansın, balık etlı olmak ıstesem ben de coktan geldım o kıvama, benımkı eskı manken gunlerıme dönme çabasısen kötüysen, ben daha da kötüyüm
ama cnm sen zaten balık etlı bı ınsansın, balık etlı olmak ıstesem ben de coktan geldım o kıvama, benımkı eskı manken gunlerıme dönme çabasısen kötüysen, ben daha da kötüyüm
yavaş yavaş diyet yemekelrıne başladım...
çok az zeytınyaglı pırasa ve beyaz lahana yaptım... ve yedım(( az lımon sıktım soguk soguk yedım..
tabı pırasa ya pırınç veya bulgur atmadım...
yarınkı menu brokloli ve buruksel lahana.((
içimdekı tatlı canavarını su içerek yenmeye çalışıyorum... eger çok fazla ise tatlı ıstegı bır çay kaşıgı bal yıyorum.. yada iki hurma... bastırıyor sükür.. şu an 66 kıloyum sabah tartıldım..
gaz yapmasın diye zaten herşeyi pişmiş yıyorum.. az sabır.. gıdecek bu kılolar....
yakında çok guzel gazıantep yoresının yemeklerını yapan restorant var.. gidip yemek yıyesım, kunefe yıyesım var orada...
şu an: 66kg
hedef: 50
kalan :16 kg((( 5:
sabır canım benim haydi gazan münarek olsun
ben hala aynı yerde sekik duruyorum:S
evlenmeden önce 36 beden giyemezdim çünkü bol olduğu için bi de daralttırmam gerekirdi:Skalça namına bile bişi yoktu bi göğüsler gene de maşallahtı:S şimdi 38 beden giyiyorum,36lar ise göbek zoruyla kapanıo ve dar gelio:S
asenam hadı bakalım.. ben de guyya dıyet yemeklerı yıyorum ama dun kocamın aldıgı abur cubur posetınden ıkı tane brownı yedım butun gece uyanık kalınca sınırımden pofffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?