2010 Kasım Anneleri; Buyurun Popoları Eritelim :)

bir haftadir 100 gr bile veremedim..
doğru dürüst bişii yediğim yok..abur cuburu hayatimdan çikarmiş durumdayim doğumdan beri.
çaya kahveye kompostoya asla şeker kullanmiyorum.
eee sonuçç????
sıfır....
emzirmek kilo verdiriomuşş..yalanmişşşş...

eve 1 haftadır ekmek gırmıyor... ögunle degil açıkınca hemen yıyorum... ama tatlı adına evde hıç bır şey yok sadece bal var... çorbalara çok az tereyagı koyuyorum...koksun dıye oda...

şeker bile kullanmıyorum.. zaten kullanmazdım..
pırasa, beyaz lahana, ıspanak,brokolı, buruksel lahana, kerevız,patetes, balık, et tarzı şeyler yıyoruz..

yukarıda saydıklarımı 10 dk az suda limonlu,az zeytınyaglı sızma ama olrak pişirıp piriçsiz öyle yıyoruz. çok açıksamda gece sadece su içiyorum..

ya ben kuruyemıse cok fena dadandım. evın her odasında bı kase kuruyemıs var ben emzırmeye kalktıkca götürüyorum (

kaldir onu hemen gözünün önünden.
ben hergün 3 ceviz 10-15 kadar da findik yiyorum ama bu kadar sadece
elevit kullaniyorum hala demir ilaci da aliyorum :))
ama kutular bitsin almicam daha tüm depolarim dolmuştır heralde aylardir
bi ömür yeter bana :))

ya ben kuruyemıse cok fena dadandım. evın her odasında bı kase kuruyemıs var ben emzırmeye kalktıkca götürüyorum (

canım bır tabak ha kuruyrmış yemişşin haaaa kocaman hamburger menu... hiç farkı yok... bır tabak kuruyemış en az 600 kalori var... o zaman zorlanırsın tabi...

hiç birini eve alma/aldrma.. gece bakarsın yoksa yemezsin zaten.. varsa yenıyor..
benle birlikte eşim de aynı şeyleri yiyor.. ben keyfımden almadım bu kıloları.. o yuzden bana eşlık etmek zorunda...

sen kaç kilo aldin?

yahu kocam hıııc yardımcı olmuo kı abur cubur ınsanıdır o, yanı ben napayım ya. dun aksam spagetti ustune patlamıs mısır yedık çüşşşş.. çok ayıyım ben ya napcam ben ya poffffffffffffffffff

48 kiloyla hamile kaldım..58 kg.da doğum yaptım.8 Kilo vermişim..50 kiloyum şimdi..Göbek falan kalmadı..Normal doğum yapmanın etkisi var belki de..

sen kaç kilo aldin?

dogumdan geldıkten sonra 68 kıloydum.. ama giderken 73 vardım galıba.. son gunlerde tartılmadım çunku.. şu an 63 olmuşum.. 50 ye inmek istiyorum...

kötu adam

sagolsun hiç sesini çıkarmıyor.. tatsız, tutsuz yıyor benle birlikte.. yorulmamayım diyede hiç şu yemegı yap demıyor.. bahane ile saglıklı beslenıyor oda... zayıflamak istiyordu zaten.. her sabah spor yapıyor.. 40. çıksın beraber yapacagız:))))
benımle birlikte tum bıtkı çaylarını içiyor... :))))

25 kilo aldim ben 14 ünü verdim geri kalani nasil vericem bilemiyorum.
emzirmiyo olsam aç yaşardim ama mümkün değil.inşallah en kisa zamanda gider
çünkü giyecek hiçbirşeyim yok.bi dolap kiyafet beni bekliyor.hiç bişii de almak istemiorum şu an ki bedenime göre rahatlama olmasin koyvermiim kendimi diye.
aynaya bakasim gelmio valla nolcak bööle bilmiorum..

zor zor kilo vermek. 65 ile hamile kalmistim simdi 64 kiloyum. ama ben evlenmeden onceki kilomda olmak istiyorummmmmmmmmmm 57 idim o zamanlar

Bende tam 16 kilo aldim hamileligimde hastanede 8kilosunu verdim 4kilosunuda evde verdim daha bebegim tam 1aylik insallah diger kilolarimida veririm

yarın tartılma gunum.. bakalım ne cıkcak...bu hafta iki kez kaçamak yaptım(((

canım şu an kek, börek pasta neler yemek istiyor.. ama tutuyorum kendımı.. dayanamam lazım

ben 76 ile doguma gittim 53 kilo ile hamile kaldim su anda 64 kiloyum boyumda 1.67 boyuma gore kilomda ii gibi ama versem yine ii olur yaa

hazal bu halıne nasıl ıyı dıosun cağım :) en az 10 fark olmalı bı bayanın boyuyla kilosu arasında :)

evet kızlarrrrrr... 73.2 olmuşum, 1.2 kılo vermısım yaşasııııınnnnnnnnn....

Son düzenleme:
hazal bu halıne nasıl ıyı dıosun cağım :) en az 10 fark olmalı bı bayanın boyuyla kilosu arasında :)

evet kızlarrrrrr... 73.2 olmuşum, 1.2 kılo vermısım yaşasııııınnnnnnnnn....

56 mi olmam lazim o zaman ya nasil gitmio kilolar anlamiom yaa hic dogru duzgun yemek yiyemiorumm ki dogumdan beri ayni kilomdayim esim cok karsi cikio kilo vermeme bole daha iimisim ama tam 60 olsam oda yeter hic bi kyafetim olmu alt ust ust tarfda memeden alt tarafda popodan gecmioo.

esim kendi bilir artik gardrobu
mu yenilemem lazim madem kilo vermemi istemio yuklu bi miktar vererek gardrobumu yenilicek artik

tabı en fazla 56 olman lazım. hııııcccc gardrop yenılemeyı dusunme, zayıflayıp eskı formumuza doncez belkı yarın, belkı yarından da yakın

ben 16 kilo almıştım hamileliğimde, şimdi 6 kilo fazlam var diyet yapmıyorum henüz pek bişey yemiyorum ama tatlısız günüm geçmiyor onu bırakmam lazım( şu an 62 kiloyum..

tabı en fazla 56 olman lazım. hııııcccc gardrop yenılemeyı dusunme, zayıflayıp eskı formumuza doncez belkı yarın, belkı yarından da yakın

hahahahha benzetmene bayildim

ben dogumdan sonra tartildigim kilkomla yniyim yaa hicc vermemisim gerci vermek icin hic bi caba sarfetmiom ama hala 64 kilo 700 gr. offf verecegime aliomm nasil oluo anlamiomm yaa hic duzgun yemek yiyemiyomkii :44:

bugun tartıldım 62 kg olmuşum.. hedef 53 e sonra da50 ye inmek... bebegım 30 gunluk oldu.. ben bu surede 6 kılo vermişim.. o kadar çok tatlı krızıne giriyorum kı... ama yemıyorum... çunku yesem arkası gelmeyecek... hıç tatlıyı sevmeyen ben tatlı hastası oldum ya...

devamlı bol su içiyorum.. diyet yemeklerine devam edıyorum.. sutte azalma yok şukur... şu 10 kıloyu da hemen vermek istiyorum. ayna ya bakmak istemıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…