ya ben kuruyemıse cok fena dadandım. evın her odasında bı kase kuruyemıs var ben emzırmeye kalktıkca götürüyorum(
ya ben kuruyemıse cok fena dadandım. evın her odasında bı kase kuruyemıs var ben emzırmeye kalktıkca götürüyorum(
canım bır tabak ha kuruyrmış yemişşin haaaa kocaman hamburger menu... hiç farkı yok... bır tabak kuruyemış en az 600 kalori var... o zaman zorlanırsın tabi...
hiç birini eve alma/aldrma.. gece bakarsın yoksa yemezsin zaten.. varsa yenıyor..
benle birlikte eşim de aynı şeyleri yiyor.. ben keyfımden almadım bu kıloları.. o yuzden bana eşlık etmek zorunda...
sen kaç kilo aldin?
yahu kocam hıııc yardımcı olmuo kı abur cubur ınsanıdır o, yanı ben napayım ya. dun aksam spagetti ustune patlamıs mısır yedık çüşşşş.. çok ayıyım ben ya napcam ben ya poffffffffffffffffff
hazal bu halıne nasıl ıyı dıosun cağım :) en az 10 fark olmalı bı bayanın boyuyla kilosu arasında :)
evet kızlarrrrrr... 73.2 olmuşum, 1.2 kılo vermısım yaşasııııınnnnnnnnn....
tabı en fazla 56 olman lazım. hııııcccc gardrop yenılemeyı dusunme, zayıflayıp eskı formumuza doncezbelkı yarın, belkı yarından da yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?