2010 Kasım Annelerinden 2011 Kasım Annelerine Tavsiyeler

bütün anne olmus ve anne olmaya hazırlanan annelere allah hepinizin evletlerını korusun saglıklı ve sıhatlı sansları bol olsun hayatta ınsallah:)be su anda 32+2 gunluk hamıleyım ve 28.haftadan ıtıbaren ayaklarım ve ellerim ınanılmaz kasınıyor ve dr:uygun gordugu ılacları kullandım ve hıc faydasını gormedim testlrım normal cıktı karaciger enzimler normal yani....benım gıbı sıkıntı cekmıs veya ceken annelerin tavsiyelerıne ıhtıyacım var... burada yazılan tavsıyelerın hepsını okudum ve ınanın cok sey ogrendım sayenızde hepınıze tesekkur ederım.....

2010 kasım anneleri hepinize gunaydin!!
sapıgınız geldi yine :))
birkac sorum olacak ama simdilik 1 tanesini sorayım dedim..
ben kısmetse medela mini eletrikli pilli olan pompayı almayı planlıyorum da sagdıgınız sutleri buzdolabında saklamak icin poşet mi aldınız yoksa biberon seklinde saklama kapları mı aldınız, bir de tabi ki ne marka aldınız onu sormak istiyordum..hangisini tavsiye edersiniz?
birazcık bu sut sagma + saklama işlemlerini anlatırsanız cok sevinirim.. nasıl yapılıyor? derin dondurucuda mı normal yerde mi? tarih atılıyor mu? ne kadar saklanıyor?..

cok tesekkur ederimm...

ne güzel olmuş bu topik... ellerinize sağlık...
teşekkürler 2010 kasım anneleri... Rabbim bebeklerinizin hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin size...
sevgiler...

bende 2 tane pompa var biri avent biri medela ama malesef benim sütüm sağılmıyor şimdiye kadar 3-4 kere en fazla 60 ml çıkarabildim. kızım 1 yaşına gelecek hala yoğun bir şekilde emiyor 1 bebeği daha emzirecek kadar süt de var ama bende pompa işe yaramıyor.

aventin daha hassas acıtmadan sağım yaptığını söyleyebilirim. en son fiyatı 185ti sanırım (elektrikli+pilli+manuel)
medela ise 150 civarıydı ama indirime girmiş olabilir (elektrikli+pilli)

bence şunu da düşünmelisin çalışıyormusun, ne zaman işe başlayacaksın, evi,n işe yakın mı vs vs
çünkü sütü sağdıktan sonra soğuk tutabilmen lazım (çantalı olanları tercih edebilirsin mesela) ama evdeysen bence pompa için acele etme ihtiyacın olursa alır hemen yıkar sterilize eder kullanırsın benim fikrim bu.

süt saklama poşeti de almıştım lansinoh güzel bence başka marka almadım zaten o da kaldı elimde birsürü. sağınca yanlış bilmiyorsam dolapta 1 gün tutabiliyorsun daha uzun süre saklayacaksan dondurucuya atman gerekiyor kullanmadan önce dolabın alt tarafında çözünmesini bekliyorsun (yanılıyor olabilrim) sonra kademeli ısıtıyorsun yani kaynar suya sokmuyorsun hemen. benim bildiğim bu ama uygulama şansım pek olmadı...

canım coook tesekkurler verdigin bilgiler icinnnn

kızlar mahallenizin sapık ama yılmayan anne adayı geldi:))

bebek bakım cantası ne kullanıyorsunuz? ve nesinden memnunsunuz? nesinden degilsiniz?

turkiyede olup olmadigini bilmiyorum ama benimki bu;

Détails sur le produit "Sac nurserie BEABA My Baby Bag", code réduction sur Sac nurserie BEABA My Baby Bag, bon de réduction sur Sac nurserie BEABA My Baby Bag, code avantage sur Sac nurserie BEABA My Baby Bag, achat groupé sur Sac nurserie BEABA My

icinden biberon cantasi da cikiyor ama yeterince sicak tutmuyor. uzun yola gidiyorsaniz en iyisi kucuk bir termos tasimak.

bez degistirmek icin yaygisi var, gorunen yesil kisim cirt cirtli, arka yuzu havlu. o da cok kullanissiz. havludan yapilir mi boyle birsey. hic kullanmadim, sus dye duruyor sadece. ben hazir, kullan at olanlardan aliyorum. onlar cok rahat.

cantamin avantaji buyuk olmasi. bebeklerin esyalari cok oluyor ilk zamanlar. anne sutu de olmayinca mamasi, suyu, biberonu, bezleri, yedek kiyafetleri, battaniyesi derken anca yetti bize.

merhaba arkadaslar nasılsınız bebişler nasıl????
dogumgünlerini kutlamaya baslamıssınızdır nice yaslar miniklerinize.....
benim yine bir sorum var sizlere
forumdada konustuk bide sizden bilgi alayım dedim...
malum kıs bebekleri büyütecegiz sizler buhar makinesi aldınız mı??
kullanım durumunuz nasıl oldu hangi markaları tavsiye edersiniz
ben antalyada yasıyorum ve klima kullanıyoruz
ihtiyaç duyacagımı düşünüyoruum ama hangi marka daha iyi ve kullanıslı sizlere sorayım dedim
sizleri ve miniklerinizi öpüyoruz kızımla...

Merhaba arkadaşlar.Çok teşekkür ederim.Siz 2010 kasım annellerinin bilgilerine ne kadar ihtiyacımız varmış.yararlı bilgiler vermişsiniz.bende g. ucu çıkarıcı ve kalkanı diye bişey duymamıştım. En kısa zamanda alıp hastane çantama koyacam.

Benim de size sorum olacak. Arabamız yok. Bu nedenle metro, otobüs gibi araçları kullanıyoruz haliyle. bebek olunca taksi malum. Bu nedenle bebek arabası ve ana kucağını doğumdan önce almalıyım gibi geliyor bana. Sizce bebek doğunca mu alınmalı veya ana kucağı kullanışlı olur mu? hastaneye kontrole giderken veya sağlık ocağına giderken? Acele etmeli miyim. Çok fazla dışarı çıkılıyor mu bebek doğunca?
Graco marka kullanan var mı? ben uzun zamandır araştırıyorum.Graco ultima bebek arabası + ana kucağı( oto koltuğuna uygun) hoşuma gitti. 473 tl. ya da kışın gerekli olmuyorsa yazın bebek arabasını mı alsam sadece?

2010 annelleri yardımcı olur musunuz?
Allah evlatlarının güzel günlerini görmeyi nasip etsin.

cnm benim 3.bebeğim olacak inş aralıkta bizde de araba yok ve ben diğer bebeklerimde anakucagı hıç kullanmadım 40'ı cıkana kadar portbebe dedikleri şeyden kullandık daha sonra dırek bebek arabasına gecıs yaptık o puset tarzı anakucaklarıyla taşımak kolay deil cunku ..he araba olsa tamam ama olmayınca cok mantıklı gelmıyor bana onlardan almak bu tabi benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…