merhabalarrr
benim bir sorum daha var sizlere biraz farklı ama
benim bebişim ilk üç ay sata göre geri gözüküyodu ve doktorum adat tarihimi düzenledi şu an 26+6 hamileyim ona göre benim sata görede 28+4 oluyorum bebiş ultrasonda yakaladı maşallah 4. aydan itibaren hatta testleri hep ortalama bir tarihte yaptırdım kafama takılan kısım dogum tarihi sata göre 4 kasım doktor 16kasım dedi benzer durum yasayıp dogum tarihi ile ilgili bilgi verebilecek arkadas var mı ben kasım ilk haftasına kalmadan dogururum falan diyorum ama merak ediyorum kafama takılıyo cevaplarınızı bekliyorum kuzularınızıda öpüyorummm
bu arada dogum hikayelerinizi okudum aglayarak tabi hepsi birer mucize bizde sizler gibi saglıkla kavusuruz umarım...
tesekkür ederim cvp içinTarihlere takılmamak gerekiyor. Zaten tam doğum tarihi değil. Tahmini onun için deniliyor ya.. Benim SATA göre doğumum 20 kasımdı. Kızım 25 kasımda 40+5te doğdu. Tarihlerde yanılma payı var. Kesin değil. Sağlıklı , hayırlısıyla doğsunlar da..2-3 günün önemi yok..
:))) bakalım belkide aynı olur paylaşırız buradankonuna cvp veremicem ama eğer dr verdiği tarih gerçekleşirse aynı gün doğum yaparız heralde diye düşündüm benimde şuanda 26+6 bebeğim günü gününe görünce dayanamayıp söyleyi verdim:))
aaaa bende aldım bundan sanki daha kullanışlı gibi geldi
lunacım sevi bebede değişik bişey var. sünger değil de köpükle yapılmış bişey. banyo filesi. 3 pozisyonlu 2 yaşına kadar kullanabiliyosun. ben ondan aldım hem temizlemeside süngere göre daha iyi olur.
Eki Görüntüle 241959
cok tesekkureler canim guzel bilgilerin icin ,ben yurt disinda oldugum icin dogumdan sonra 4 gun kalcam hastanede ona gore bebegin ve benim esyalar artiyo bende ona gore aldim
obur ay dogum icin gorusmemiz var insallah
sana sormak istedigim park yatagin icine yatak falan aldinmi, cunku icindeki cok ince oluyor ,sanki beli agricak gibi yumusacik bisey degil, ben park yatagi aldim ama ici icin ne olcak dusunuyorum
birde banyo termometresine okadar gerek yok diye biliyodum oyuzden almamistima ama tabi suyun sicakliginida dogrusu nasil ayarlancak onuda bilmiyorum :) sanirim benimde almam gerek, bu normal termometremi oluyo farklimi
normal Braun kulaktan olcen termometre almistim zaten
baska sorcagim vardi ama unuttum :)
tesekkur ederim cevabin icin
ben turkiyede degilim ama burdadauygun biseyler bulurum zaten,hani en ust katta olcagi icin normal yatak agir gelirmi falan diye dusundum, gerci daha cikip bakmadim ama biraz hafifinden biseyler mecbur alcam
banyo termometresini en son siz yazdiginizdan beri aklima hatta listeme yazdim :) almam gerekli, dedigin gibi dirsekle falan olcuyorlar, oncede demistim termometre olmasa cokmu soguk yada sicak tereddutte kalirdim, artik bebek banyoda agladikca aman sogukmu aman sicakmi diye beni telas alirdi :)
daha benim ilk bebek henuz tecrubem yok ama herkes kulaktan olcen ve braun marka tavsiye ediyor diye aldim ,size kesin alin diye oneremiyorum :) ama iyi diye hep okuyorum
hazir sizi bulmusken banyo kuveti nasil olcak onu bilmiyorum aslinda netten buldum sanirim en iyisi bu gibi hem bebekken hemde azcik oturcak kadar olduktan sonrada guzelce kullaniyor
buda resmi
birde bebeklerin yatmasi icin yastik kullanilmiyor ,ben bebek magazasinda bunu gordum aceba bundan alsammi yoksa hic gerek yokmu?
birde son kez :)) yan yatirmak icin yastiga gerek varmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?