canim bu resimdeki kuvette oyle cokta pahali bisey degil normal, hani illaki en iyisi markalisi olsun diye degilde yanliz kendim rahatca yikayabilmek acisindan , minicik bisey en azindan bebek yerine yatirirsam rahat yikarim diye
emzirme yastigi aldim nedeni ise illaki emzirmek icin degil, onlar yatarken ve oturken belime kokuyorum cok guzel oluyo hani hem hamilelikte hemde sonrasinda bebek icin diye almistim tabi herkes icin gerekli bisey dgeil
deteryana gelince benim en cok kafama takilan soru bu, hani Turkiyede lmadigim icin herkestende bu konuda iyi bilgi alamiyorum, dedigin gibi cok kisi dalin kullaniyor, burda o yok ama baska ozel bebek icin sivi deterjan var, birde cok kisiler sabun tozu diyor iste sabun tozumu yoksa bebek deterjanimi arada kaldim
sende simdiki yazinda sabun tozunu yazmisin en iyisi diye ,deterjanlarda kimyasal katki oluyor sabun tozu daha dogal oluyodur
sabun tozu tabiki burdada var ayni marka olmasada sonucta sabu tozu, bende hep sivilar daha iyi diye dusunurdum cunku toz kullanildiginda bebek kiyafetinde kalici olur diye, sabun tozunun sivisida var ama rahatlikla eriyip bisey olmuyorsa en iyi tozdur, cunku sivilardada kimyasal karisim olabiliyor
ben 30 degilde 40 ta yikaniyor zannediyordum yada oyle dusunuyodum, 30 da lekeler iyi cikiyormu? zaten SIKMA ayarini fazla yapmiyorum
doneneyi hemen simdi olmasada alcaz o kesin lazim olcak hem oyunlu hem muzikli oluyor ,bebek oyalaniyor ama bazilarida bebek istemiyor diyor iste bebekten bebege degisiyo hersey, o oyun turu seyler kolay onemli olan ilk ihtiyaclar
arabada kesinlikle hem one hem arkaya donen olmali,ilk zamanlar bebek kendi tarafimiza dondeririz, ve ya biraz buyuyunce yuzune gunes falan geldiginde yine kendi tarafimiza dondeririz :)
daha arabaya hic bakmadik bile :)
birde siz agiz mendillerini ne kullaniyosunuz, bana genelde su ince beyaz coton yemeniler var onlardan yap deniliyor ,gecen aldim kumas kucuk parcalar yapip dikicem insallah
Benim annem en yumusaklarından almıs kumas onları kesip oyalamıs..Böyle bildigimiz tulbent ( yemeni ) inceliginde..Bende hazır almıstım..Önemli olan yumusacık olması..cunku malum bebeklerin ciltleri cook narin..Dikkat etmek gerekiyo
eskay'cıgım Allah senden razı olsun verdigin tum bu inci gibi onemli bilgiler icin.. Allah bebisini nazarlardan korusun tatlim
bu arada bu hazır yemenileri nereden aldin canım benim oyalatacak kimsem yok da :)) eminonu'nden mi?
Kizlar bi daha bisey sormak istiyorum size :) insallah cevap alirim ona gore duzenleme yapcam. Ben simdi ayri bebek odasi yapmiyorum odama park yatak aldim bebegin kiyafetleri icin dolapta lazim ve odamda yer kalmiyor, suan kayinvalidemlerle yasiyorum 1 sene icinde ayrilcam sormak istedigimse kendi kiyafetlerimizle bebegin kiyafetini ayni yere koysam bisey olurmu, hani bizimkiyle bebeginki ayri deterjanla yikancak iste bilirsiniz :). Bi cevap alimda tam olarak yerlestirim esyalari cok az zamanim kaldi herseyi duzenlemem gerek artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?