2010 Kasım Fıstıklarının Fotoğrafları

prophetic

...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
10.477
2
206
38
İstanbul
Bayanlar, miniklerimizin nasıl hızlı büyüdüklerini biliyorsunuz. Yakışıklıların ve güzelliklerin fotoğraflarını burda paylaşalım istedim. Maşallahları eksik etmeyelim. Allahım hepsine uzun ve güzel ömürler nasip etsin. :nazar::nazar::nazar:

Siftah bizden olsun. Demir bey burda 47 günlük:
$IMG_1109.webp

Bayanlar, miniklerimizin nasıl hızlı büyüdüklerini biliyorsunuz. Yakışıklıların ve güzelliklerin fotoğraflarını burda paylaşalım istedim. Maşallahları eksik etmeyelim. Allahım hepsine uzun ve güzel ömürler nasip etsin. :nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 115052

maşallah çok tatlı :nazar: fotoğraflarını görende uyuyor sanır :) canım ben bilmiyorum foto eklemeyi öğrenince eklerim :((

Son düzenleme:
prop senle biraz ters düştükk amaa canımm kusraa bakmaa karışmakk maksatlıı değildii niyetimm
bizee öğretilenii yazmakk istedimmm neysee boşverelimm
bu arada oğlunn çokk tatlııı maşallahhhh

cvp yazma sayfasındakı eklentı ekleden resım yukluyorum. teşekkürler kızlar.

karabıber bana ozellıkle ters bısı soylemedın kı hıc ben genel yazmıştım çok muhalefetsın dıye :)

buda benim meleğim daha 1 günlükken...

maaşallah süphanallah bütün meleklerimize :nazar::nazar:

Son düzenleme:
ay masallah demir beye ve melek prensesimize cok tatlilar :nazar: :nazar:
guzel olmus bu topik onceki topikte resimler arada kayniyordu bundan sonra burdan takip ederiz ilk yaslarinin fotolarinida koymak nasip olur insaallah

Son düzenleme:
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 115052
anam maşallah küçük beyimize:D

Back
X