2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

kızlar stres yapmayın kendinize....
sağlıkla döllenen bir tane yumurta bile yeter böle düşünün 3 tane döllenmiş işte inşallahta bol bol hücresi olsun benim eylül ayı sonunda 12 yumurtam çıktı 8 i olgundu 4 ü döllendi 1 i transfer oldu ama negatif malesef... şimdi donmuşlarla denicem aralık ayı gibi içini ferah tutun olucağı varsa olucaktır böle düşünün 9 hücreliydi embiryom oldukça hızlı geldi bu hale ama olmadı malesef hakkınızda hayırlısı olsunn

hayırlısı olsun canım yha ınş senınde son denemen olur

demekki en çok paraya ben yaptırıyorum.türkiyede yaptırdıgım 5bine yakındı.onuda kredi çekmiştim.yalnız yine bunun gibi bi topikden benim drun hastasından ögrendigim embriyo dondurmak için para almıyolarmış.biliyosunuzki türkiyede buda paralı ve pahalıdır diye hatırlıyorum.bide burda transferde emriyo sınırı yok zaten bana 3 tane koyarlarda yaşımdan dolayı..ama yaşı küçük olanlarada bildigim kadarıyla sınır yok.hatta cinsiyet belirleme var.oda sürekli kızı veya erkek olanlara serbst yani ilk çocuklara yapmıyolar.ekstra durumlarda yapıyolar.benim ilk bebek ölünce ikinciyo genetik testi istedim dr embriyonun kalitesini bozuyo,tutunmayı zorlaştırıyo dedi.bende korktum.hemde çok pahalıymış.ayyy bi hasta olsamda başlasam.ben 12 günü beklerken çok ananas yemiştim.tutunmya yardımcı olur diye okudum.yedim valla.sizde araştırın.

Eylül 35,
Türkiyede de ortalama 5000- 8000 arası zaten..Embriyo dondurma işlemi 2 yıl ücretsiz benim merkezde.
Türkiyede embriyo transferi sınırlıymış malesef.35 yaş altına, birinci ve ikinci uygulamada sadece tek embriyo transfer edilebilecek,ancak ilk 2 uygulamadan da sonuç alınamazsa, üçüncü ve sonraki uygulamalarda iki embriyo transferine izin verilecek.
35 yaş üstüne de sadece 2 embriyo. İnternette yazıyo bunların hepsi.. Sana linkini verecektim ama site izin vermedi, özetledim .. Ayrıca cinsiyetle ilgili ciddi bir kalıtsal hastalıktan kaçma hali hariç, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı embriyo seçimi ve transferi yapılamacaktır yazıyo...

Sabahtan beri 9 doğurdum...
Şimdi merkezden aradılar.. Yumurtalarım döllenmiş çok şükür .Bugün 1. günleri.3. günlerine kadar gözlenecekler ....Çok sevinçliyim ,hamile kalsam nasıl olacağım bilmiyorum:)))

Son düzenleme:
Sabahtan beri 9 doğurdum...
Şimdi merkezden aradılar.. Yumurtalarım döllenmiş çok şükür .Bugün 1. günleri.3. günlerine kadar gözlenecekler ....Çok sevinçliyim ,hamile kalsam nasıl olacağım bilmiyorum:)))

canım gözün aydın inş bebişlerin sağlıklı gelişir ve sana sıkı sıkı tutunurlar. kaç yumurtan vardı kaçı döllendi? benim yarın transferim olacak inş.11 de gel dediler akşam arayıp bende akşama kadar stresten bayılacaktım bekle bekle en sonunda beş buçukta aradılar yarın gelin diye inş embriyolarımız gelişimlerini sürdürürler ve bizede sıkı sıkı tutunurlar.

kızlar transfer olanlar bekleyenler inşallah mutlu sona ulaşırsınız...Rabbim hayırlı kılsın...birde meryem suresini okuyun ben çok okumuştum ve meleğim benimleydi...fazileti büyük inanıyorum...

canım gözün aydın inş bebişlerin sağlıklı gelişir ve sana sıkı sıkı tutunurlar. kaç yumurtan vardı kaçı döllendi? benim yarın transferim olacak inş.11 de gel dediler akşam arayıp bende akşama kadar stresten bayılacaktım bekle bekle en sonunda beş buçukta aradılar yarın gelin diye inş embriyolarımız gelişimlerini sürdürürler ve bizede sıkı sıkı tutunurlar.

yarın bebegını goreceksın desene ne guselllllllllllllllllllllllll:92::92:

ya ben cok zorlanıorum turkce mealını okumaya :(
kuran bılmıorum
bır kac sefer okudum suan tefrıcıyeyı yapıorum
rabbım kabul eder ınşşşşşş

Selam arkadaslar!

Bende bu kasim ayinda basladim. Cumartesi günü menogon ignelerine basliyorum, bu benim 2 inci denemem. 1 inci denemem yazindi ve negativdi, Bu kadinlar klübünde okadar cok seyler ögrendimki, bunlari bu sefer öyle uygulayacagim. Insallah hepimizin emegi bosa gitmez, insallah bebislerimize kavusuruz.

Teşekkürler Hasretimsin83,
Benim yumurtam fazlaydı biraz, 26 yumurta toplandı.22 olgun yumurtadan 18i döllendi diye aradılar.Senin kaç tane ?
cumartesi tekrar arayıp bilgi vereceklermiş.Çoğunluk yaşamaya devam ederse, 5. gün transferi uygulanabilir dediler.. Olmazsa da Pazar olur heralde 4. gün..
Hayırlısı olsun inşallah herkes için , Allahım kapısından geri çevirmesin bizleri,çifte bayram yaşayalım inşallah:nazar:...

Selam arkadaslar!

Bende bu kasim ayinda basladim. Cumartesi günü menogon ignelerine basliyorum, bu benim 2 inci denemem. 1 inci denemem yazindi ve negativdi, Bu kadinlar klübünde okadar cok seyler ögrendimki, bunlari bu sefer öyle uygulayacagim. Insallah hepimizin emegi bosa gitmez, insallah bebislerimize kavusuruz.

Hayırlısı olsun Melisa74,
Neler öğrendin biraz özetler misin :) Ben çok takip edemiyorum , zaten ilk de denemem, pek bilgim yok ..Transfer öncesi ve sonrası ananas yemek ve kabız olmamak dışında..
Transfer günümü bekliyorum ben de ..Az kaldı :)
Sizin sorun neydi bu arada ?

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Esra..
Benim microenjeksiyon olucak..
Büyük bi ihtimalle Dr'um blostosist düşünüypr .. Hakkımızda hayırlısı ..
Pazar günü iğnelerime bi başlayımda geriside gelir herhalde :)))
yumurtası döllenen arkadaşlarımında sevincini paylaşıyorum inşş hamiş haberleri gelir...
Kasım aralık bize uğurlu gelir..

:nazar::nazar::nazar:
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Esra..
Benim microenjeksiyon olucak..
Büyük bi ihtimalle Dr'um blostosist düşünüypr .. Hakkımızda hayırlısı ..
Pazar günü iğnelerime bi başlayımda geriside gelir herhalde :)))
yumurtası döllenen arkadaşlarımında sevincini paylaşıyorum inşş hamiş haberleri gelir...
Kasım aralık bize uğurlu gelir..

ınş canım
2010 u gusel kapatalım ınşşş
:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar bende bugün hasta oldum.aradım hastaneyi yarın gel dediler muhtemelen pazarda ben başlarım ignelere...hadi hayırlısı diyorum..burdan aşamaları paylaşıcam...umarım...bu sefer bu topikden 2011 anneleri topigine geçeriz diyorum.herkese iyi şanslar diliyorum.

Back
X