2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

Hayırlısı olsun Melisa74,
Neler öğrendin biraz özetler misin :) Ben çok takip edemiyorum , zaten ilk de denemem, pek bilgim yok ..Transfer öncesi ve sonrası ananas yemek ve kabız olmamak dışında..
Transfer günümü bekliyorum ben de ..Az kaldı :)
Sizin sorun neydi bu arada ?

Hosbulduk Esra!

Merhaba Berna! Benim tedavim almanyada, burada cok farkli seyler söylüyorlar. Mesela transferden sonra yarim saat yatiriyorlar sonra kalkabiliyor ve hayatina devam ediyorsun. Sana sunu ye sunu yap filan demiyorlar. Bir kac gün dahi yat demiyorlar. Hayatina ayni eskisi gibi devam et diyorlar. Ama burada yani türkiyede cok farkli seyler okudum. Cogu kisi 2 hafta boyunca yatiyorlarmis, bol bol ananas ve kabak cekirdegi yiyorlarmis. Nar yemicekmissin bunuda türk tv sinde izledim. Benim sorunum benim tüblerim kapali acilmiyor. Bu benim ikinci denemim, insallah bu sefer tutar. Okadar cokda korkuyorumki anlatamam. Ilk defasinda tutmadiginda o kadar cok üzüldümkü, bunu tek bizler biliriz ve anlariz. Birde benim Tsh yüksek, burada bunun cok önemli oldugunu söylüyorlar. En fazla 1 olacakmis. Benimkisi 2,5 . Bu yüzdende hap kullaniyorum

arkadaşlar bende bugün hasta oldum.aradım hastaneyi yarın gel dediler muhtemelen pazarda ben başlarım ignelere...hadi hayırlısı diyorum..burdan aşamaları paylaşıcam...umarım...bu sefer bu topikden 2011 anneleri topigine geçeriz diyorum.herkese iyi şanslar diliyorum.

hadi bismillah canım
rabbım yolunu ayınlık eylesın sonu gusel eylesın

evet kızlar asamaları burdan paylasalm.

bnde hemen adet olmak ıstıyorum

Hosbulduk Esra!

Merhaba Berna! Benim tedavim almanyada, burada cok farkli seyler söylüyorlar. Mesela transferden sonra yarim saat yatiriyorlar sonra kalkabiliyor ve hayatina devam ediyorsun. Sana sunu ye sunu yap filan demiyorlar. Bir kac gün dahi yat demiyorlar. Hayatina ayni eskisi gibi devam et diyorlar. Ama burada yani türkiyede cok farkli seyler okudum. Cogu kisi 2 hafta boyunca yatiyorlarmis, bol bol ananas ve kabak cekirdegi yiyorlarmis. Nar yemicekmissin bunuda türk tv sinde izledim. Benim sorunum benim tüblerim kapali acilmiyor. Bu benim ikinci denemim, insallah bu sefer tutar. Okadar cokda korkuyorumki anlatamam. Ilk defasinda tutmadiginda o kadar cok üzüldümkü, bunu tek bizler biliriz ve anlariz. Birde benim Tsh yüksek, burada bunun cok önemli oldugunu söylüyorlar. En fazla 1 olacakmis. Benimkisi 2,5 . Bu yüzdende hap kullaniyorum

melısacıgım yurtdusunda fazla ınfertlıte sorunu yasamadıkları ıcın tup bebekte cok fazla gelısmemıs olabılır yaptıracagın yerdekıler.2 hafta yatmayı bnde tercıh etmıorum 3 gun yeterlı dıor burdakı doktorlar.kabak cekırdegı badem antep fıstıgı kıvı ananas balık yenılmesı gerektıgını bende bılıorum.maydanozdan bıtkı caylarından soktorucu ozellıgı oldugu ıcın uzak durman gerektıgınıde bılıorum .bol su.....

aslında bu yazdıklarım deıl sana bebegını verecek olan.tabıkı dıkkat etmek gerek ama once ınanmalısın DUA EDIP Allha bırakmalısın sonucunu.ve korkularını endıselerını bır yana atmalısın.bak benım ılk denemem olacak senın daha relax olman lazım 2. denemnmiş cunku
rabbım hayırlısını versın ınş hayırlı zamnda hayırlı evlatlar edınırız (amin)

merabalar arkadaşlar ben ekimde başladım kasında embriyo transferim yapıldı. ilk denemem.. başta çok ümitliydim ama şimdi bilmiyorum..inşallah hepimize nasip olur....

arkadaşlar bugün adetimin 2.günüydü.dr gittik.muayene etti.bende pko var demiştim ya.oyüzden dr çok yumurtanız olcak o yüzden yumurtaları topluycaz döllendikden sonra dondurup bidahaki aya transfer etcek dedi.sebebi ise çok şişersin dedi.buda bebegin cigerlerinde su topluyormuş sakıncalıymış.genelde yumurtası fazla olanda oluyormuş.bu dondurma emriyolarla nasıl oluyor bilmem.nasıl ve nezaman başlıyor.bilen varmı yani ben şimdi diger adet günümümü bekliycem.anlamadım.birsürü ilaç verdi bide 5 günlük igne folikasit aspirin,igne menagonmuydu neydi bi toz bisu şekinde anlamadım.şu dondurma embriyolar kafamı karıştırdı.dedimde dra kalitesi düşermi dedim yok bizde olmaz dedi...bakalım.

eylüüm ınankı bır fıkrım yok
rabbım hayırlısını versın
hayırlı bır tedavı surecı gecrmen dılegylen canm

arkadaslar benim bu ay olmayacakmıs doktor yumurtalıgı iyi görmedigini söyledi bayram bitimi gel karar verelim dedi

selam

transferim dundu, doktor 2 embriyo transfer etti, bir tanesini dondurdu...

simdi dinleniyorum

Geçmiş olsun ravelheart,
İnşallah tutunsun embriyoların sana sıkıca.. Yarın da benim transferim olucak inşallah.Pazar günü telefonumuzu bekle dediler bakalım...

esra8 takipteyim seni,hadi hayırlısı inş.demek bayramdan sonra başlıyacaksın :13:

bi arkadaş daha vardı hep gözüme çarpan, o bu gün hamile olduğunu öğrenmiş,yazmıştı hamilelik belirtileri bölümğne,çok sevindim inş. sen de yazarsın ve tabii ben ve tüm anne olmak isteyenler :55:

hayırlı baylamlar şimdiden:29:

Teşekkürler Hasretimsin83,
Benim yumurtam fazlaydı biraz, 26 yumurta toplandı.22 olgun yumurtadan 18i döllendi diye aradılar.Senin kaç tane ?
cumartesi tekrar arayıp bilgi vereceklermiş.Çoğunluk yaşamaya devam ederse, 5. gün transferi uygulanabilir dediler.. Olmazsa da Pazar olur heralde 4. gün..
Hayırlısı olsun inşallah herkes için , Allahım kapısından geri çevirmesin bizleri,çifte bayram yaşayalım inşallah:nazar:...

canım benim 8 yumurtam vardı. 3 ü döllendi cuma günüde tarnsfre oldum bakalım bekliyorum hayırlısı olur inş. ama senin değerlerin çok iyi maşaalah 5 .gün embriyosununda tutma şansı daha yüksek biliyosun. allah yardımcımızı olsun.

slm arkadaşlar,ben 2.denememize yarın başlayacağım benim için ipuçları verirmisiniz kaliteli yumurta için neler yapıp neler yapmamam gerektiği hakkından.tedavide olan arkadaşlara kolay gelsin transferi olan arkadaşlarımada hayırlı tutunmaları gerçekleşsin inş.çok heyecanlıyım yarın için umarım herşey yolunda ilerler ve bebişim annesine bu sefer tutunur inş.

az önce başka bi toipkte yazdığımı sanada yolluyorum canım,
canım kür denemedim hiç bilmiyorum ama son denememde günde 3 tane incir,badem ve fındık yedim abartmadan. 29 ebryodan 20 si kaliteli olarak donruruldu. bundan önceki iki denememde kaliteli yumurta ve ebryo olmuyodu 1 ya da 2 tane oluyodu. zarar gelmez diye düşünüyorum..bol şans diliyorumm

Back
X