2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

Evet iyi düşünmeye çalışıyorum..
Yarın büyük gün, hayırlısıyla bi atlatsak güzel haberlerle...
Dua ediyorum sabahtan beri hiç aklımdan çıkaramadım ki ..
Allahım duysun sesimizi..

Merhabalar herkese,
Biraz daha kimse bişey yazmazsa, konumuz forumum 2. sayfasına düşecek..
Bu yüzden yazıyorum :))
Bu arada transferimin 11. günü...Adet oluyor gibiyim ...Endişeliyim çok..Sanırım olmadı...
Yarın kan testim var ...Pazar günü KPSS sınavım var...Hepsi sıraya girdi ....
canım herseyde bır hayır var neden olumsuzsun böle
umıtlı olmak zorundasın bak az kaldı
ınş yarın gusel haberlern geleceksın
bernacım kötü düşünmek yok canım lütfen.
zaten hamilelik belirtileriyle aynı adet belirtileri
hatta kanaması olanlar bile hamile oldugunu ögreniyor ertesi gün.
yarın ikimiz için büyük gün.
benim yumurtalarım ikinci kalite tutma şansım çok az.
ama yinede umudumu yitirmedim.
inşallah pozitif olacak sonuçlar.bugün cuma çok dua et.

cumartesıde senın sonucun var deılmı
ınş sende gusel haberler vereceksın

esracım senı bende dort gozle beklıyorm
sen suan hangı asamadasın
epeydır gıremedım ben senı merak edıyorum
eslermızın sorunları aynı dıye hatırlıyorum
kac sperm cıktı yapıldımı yakında
rahım fılmı cekılcektın enson cekıldımı
ben 1+2ay olmustur gırmeyelı canım

herkese merhabalar

kaç gündür fırsat bulup yazamadım,ama hepsini okudum. dualarım sizlerle... bugün sonuç alacaklar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

benim tedavim de devam ediyor. yarın yumurtalarım toplanacak inş. 6 tanecik yumurtam oldu. benim ne yazıkki çok fazla olmuyor. inş. kaliteleri iyidir diyorum. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip edecek inş.

esracım senı bende dort gozle beklıyorm
sen suan hangı asamadasın
epeydır gıremedım ben senı merak edıyorum
eslermızın sorunları aynı dıye hatırlıyorum
kac sperm cıktı yapıldımı yakında
rahım fılmı cekılcektın enson cekıldımı
ben 1+2ay olmustur gırmeyelı canım

yıkanmıs vazıyette 21 sperm cıktı
rahım fılmı falan cektırdım allhıma sukurler olsunkı sorun cıkmadı
ılaclarıma basladım 2 hafta sonra lucrıne gecıorum
canım benım sen nerlerdesın ne yapıosun

herkese merhabalar

kaç gündür fırsat bulup yazamadım,ama hepsini okudum. dualarım sizlerle... bugün sonuç alacaklar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

benim tedavim de devam ediyor. yarın yumurtalarım toplanacak inş. 6 tanecik yumurtam oldu. benim ne yazıkki çok fazla olmuyor. inş. kaliteleri iyidir diyorum. Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip edecek inş.

cıvcıvım hayırlı olsun canım tedavın onemlı olan 5 10 2o deıl saglıklı 1 tanecık yumurta :)
canını sıkma melegını transfer ederler o zamn haftaya ınş sıkı sıkıda tutunur
cok opuldun

Geldim ...
Sonuç negatif malesef. 0.21 çıktı değer.. Doktora göstermeden de anlaşılıyo zaten....
Çok üzgünüm..Yorgunum..Biraz dinlenmem lazım:(

Geldim ...
Sonuç negatif malesef. 0.21 çıktı değer.. Doktora göstermeden de anlaşılıyo zaten....

bernacım üzülme desemde faydası olmaz biliyorum aynı şeyleri bende çok yaşadım çünkü.. ama unutma ki rabbim herşeyin hayırlısını bilir.. zamanı geldiğinde mutlaka nasip edecektir rabbim. kaçıncı denemendi senin?

arkadaşlar size merkezinizde cep telefonu ve netten uzak durmanızı söylediler mi çoğu merkez söylemiyor. benim merkezim uzak durmamı söyledi. bu sebeple çok fazla giremiyorum ara sıra kaçamak yapıyorum.

herkese merhabalar

bana doktorum sayı önemli değil demişti bendede 5 tane olmuştu 4 ü döllendi hepsi 1. kalite idi. benim ilk denemem başarısız oldu.. kendini üzme transfer gününden sonrasını mutlu umutlu geçir...güzel haberlerini duyalım inşallahhh...:40:

Geldim ...

arkadaşım allah sabır versinnnn..... beraberiz yola devammmmmm .. 10 gün önce aynı şeyleri yaşadımmm...üzülme demiyorum ben diyenlere sinir oluyordum çünkü...

Son düzenleme:
Berra arkadaşım öncelikle bundada vardır bi hayır dememiz gerekiyor,Rabbimize isyan edemeyiz sonuçta.insan bi ümitle bekleyip negatifle sonuçlanınca dünyası yıkılıyo biliyorum,üzülme diyemiyceğim çünkü elimizde olan bişi değil ama kendini lütfen yıpratma, ve bi sonraki tedaviye başlamaya alıştır.

arkadaşlar bu arada bugün muayene ve kan alımı için merkezime gittim,yumoşlarım toplanma kıvamına gelmiş çatlatma iğnesini verdiler ve aldım bakalım tel bekliyorum saat ve zaman için.bide kızlar ya :44::44:önceki tedavimde çatlatma iğnesini merkeze gidip koldan yaptırtmışlardı ama bu sefer göbekten kendiniz yapacaksınız dediler şaşırdım,varmı aranızda göbişten yapan.

arkadaşlar bu arada bugün muayene ve kan alımı için merkezime gittim,yumoşlarım toplanma kıvamına gelmiş çatlatma iğnesini verdiler ve aldım bakalım tel bekliyorum saat ve zaman için.bide kızlar ya :44::44:önceki tedavimde çatlatma iğnesini merkeze gidip koldan yaptırtmışlardı ama bu sefer göbekten kendiniz yapacaksınız dediler şaşırdım,varmı aranızda göbişten yapan.

olması gereken göbekten evde kendin yapıyosun iğneden tam 36 saat sonra toplanıyor yumurtalar.....saati çok önemliiii...hadi hayırlısıı bakalımmm

cıvcıvım hayırlı olsun canım tedavın onemlı olan 5 10 2o deıl saglıklı 1 tanecık yumurta :)
canını sıkma melegını transfer ederler o zamn haftaya ınş sıkı sıkıda tutunur
cok opuldun

çok teşekkürler.. hayırlısı bakalım inş. dediğin gibi olur. ama benim genetik translokasyon var o nedenle pgd yapılacak.
yani bu 6 yumurtadan sağlııklı olanları ayıklayacaklar. inş sağlıklı bulabilirler. geçen denememizde 12 yumurta olmuştu 1 tane sağlıklı çıkmıştı.1 tane olunca tutma ihtimali %10 demişti dr. ve tutmadı.
yani hiç belli olmuyor, kesinlikle sayı değil önemli olan... bence önemli olan tek şey sağlıklı ve hayırlı evlatları kucağımıza almamız. Allah hepimizin yanında olsun..

berna negatif sonuç için çok üzüldüm. çok geçmiş olsun canım.

sevgiler:15:

evet biz dün akşam yaptık. dr. göbekten dediğinde ben de şaşırdım ama bu ilaç böyleymiş. ilk denememizde ben de dışarda yaptırmıştım.

saati çok önemli tam 36 saat sonra topluyorlar..

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

arkadaşlar size merkezinizde cep telefonu ve netten uzak durmanızı söylediler mi çoğu merkez söylemiyor. benim merkezim uzak durmamı söyledi. bu sebeple çok fazla giremiyorum ara sıra kaçamak yapıyorum.

yaa bu konuyu ben de merak ediyorum dr.lar hiç birşey demedi ama ailemden herkes uyarıyor. benim de kafam karışıyor. yarın sabah dr. a sorayım bari bakalım ne diyecek. yazarım size de...

Back
X