2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

kızlar yeni geldim sayılır topladılar yumoşlarımı :1:10 tane çıktı umarım kaliteleride güzeldirde sorunsuz bi tedavim olmuş olur:18:,nedense bu sefer biraz fazla uyumuşum ve öncekine göre ağrım biraz fazla oldu,bana uyanabilirsiniz diye pek çok kez tekrarladılar duyuyorum ama gözlerimi açmakta zorlandım,çok şükür bu sürecide atlatttım:21:,bakalım yarın durum bilgisi için merkezimi arayacağım inş sorun olmaz ve bol embriyom olmuştur dualarınıza ihtiyacım var,herkese Allahım kolaylık versin..:64:

Darısı başımıza canımm..Herkesin en korktuğu bölümü atlatmışsın..Darısı diğer aşamalara inşallahh..Dualarımız seninle..İnşallahhhhhh 10taneside döllenirrr...

yıkanmıs vazıyette 21 sperm cıktı
rahım fılmı falan cektırdım allhıma sukurler olsunkı sorun cıkmadı
ılaclarıma basladım 2 hafta sonra lucrıne gecıorum
canım benım sen nerlerdesın ne yapıosun

esracım ınsallah herseyın guzel devam edercanımsın zaten bıze lazım olan bırtane sperm dımı
ben daha cok baska bır dernekte oluyorum bır gıreyım dedım senı hatırladım:)
bende hatırlarsan yazın dusuk yasamıstım hısteroskopı oldum rahım kalp seklındeymıs ve doktor basık olan yerı traslamıs
bırde kronık enfeksıyon olmusum
doktor bunlardan dolayı dusmus olabılır dedı bebegı:(
suan ılac kullanıyorum
yılbasında merkez degıstırıp denemeye baslayabılırım ama kafam cok karısık
hayırlısı olur ınsallah herkes ve benım ıcınden:29:

kızlarr güne merkezimin telefonuyla uyandım,embriyoloji lab. dan arıyolardı.hani benim 10 yumurta toplanmıştı ya sadece 5i olgun muş..ve sadece 3ü döllenmiş çok üzüldüm ama şimdi dua ediyorum inş onlar en güzel kalitededirler ve bana tutunur diye.bölünmeleri hakkında bilgi vermediler perşembe günü arayıp bölünmeleri hakkında bilgi alacağım.önceki tedavimdede 9 yumuratnın 7si olgundu ve 3ü döllenmişti ve sadece birinin bölünmesi güzeldi onu transfer etmişlerdi.muayene esnasında oysaki yumurtalarım gayet büyük duruyolardı ama ne oldu anlayamadım.ne olur sizlerde dua edin arkadaşlar kaliteleri güzel olsun ve tutunsun çok ihtiyacım var..

kızlarr güne merkezimin telefonuyla uyandım,embriyoloji lab. dan arıyolardı.hani benim 10 yumurta toplanmıştı ya sadece 5i olgun muş..ve sadece 3ü döllenmiş çok üzüldüm ama şimdi dua ediyorum inş onlar en güzel kalitededirler ve bana tutunur diye.bölünmeleri hakkında bilgi vermediler perşembe günü arayıp bölünmeleri hakkında bilgi alacağım.önceki tedavimdede 9 yumuratnın 7si olgundu ve 3ü döllenmişti ve sadece birinin bölünmesi güzeldi onu transfer etmişlerdi.muayene esnasında oysaki yumurtalarım gayet büyük duruyolardı ama ne oldu anlayamadım.ne olur sizlerde dua edin arkadaşlar kaliteleri güzel olsun ve tutunsun çok ihtiyacım var..
canım stres yapma lazım olan tek sağlıklı hakkımızda hayırlısı olsun yarın da benim için zor gün bakalım

arkadaşlar bugün biraz huzursuzum. hatırladıysanız11. gün degerim 82 ydi. 13 . gün 198 olmuştu. bugün yani 18. gün degerim 800 cıktı. sizce son deegr anormalmi aam bugün testimi sağlık ocağında yaptırdım. öncekileri özel hastanede yaptırmıştım.normalde 2 günde bir 2 ye katlaması geerkiyorya

arkadaşlar bugün biraz huzursuzum. hatırladıysanız11. gün degerim 82 ydi. 13 . gün 198 olmuştu. bugün yani 18. gün degerim 800 cıktı. sizce son deegr anormalmi aam bugün testimi sağlık ocağında yaptırdım. öncekileri özel hastanede yaptırmıştım.normalde 2 günde bir 2 ye katlaması geerkiyorya

canım gayet normal neden stres yaptın ki yaklaşık 2 kat oluyor tam olacak değil. bebeğin seninle ve inşallah hiç bırakmaz

Son düzenleme:
herkese selam
yazdıklarınızı okudum, hasretimsin tebrik ederim resmen tutmuş işte cnm maşallah Allah sağlıkla devamını nasip etsin..

yumurt toplama aşamasındaki arkadaşlar size de şimdiden kolay gelsin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

bendeki gelişmeleri anlatayım..

pazar günü toplanmıştı yumurtalar ve 6 taneydi, ne yazık ki hiç biri en iyi kalite değilmiş. 1 tanesi orta kalite, 2 tanesi orta kaliteninde altındaymış, gerisi boş çıkmış.

böyle olunca embriyolog pazar günü dölleme yapmamış, laboratuvarda yumurtaların biraz daha gelişmesi için bekletmiş 24 saat kadar.

bekleyince daha iyi seviyeye gelmişler, dün döllemeyi yapmış.şimdi gelişmelerini bekliyoruz

yarın öğlen arayıp bilgi verecek tekrar. bakalım eğer emriyo olabilirlerse PGDye gidecekler...

her bebek bir mucize, Rabbim hepimize mucizelerinden versin inş ;) sevgiler

herkese selam
yazdıklarınızı okudum, hasretimsin tebrik ederim resmen tutmuş işte cnm maşallah Allah sağlıkla devamını nasip etsin..

yumurt toplama aşamasındaki arkadaşlar size de şimdiden kolay gelsin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

pazar günü toplanmıştı yumurtalar ve 6 taneydi, ne yazık ki hiç biri en iyi kalite değilmiş. 1 tanesi orta kalite, 2 tanesi orta kaliteninde altındaymış, gerisi boş çıkmış.

böyle olunca embriyolog pazar günü dölleme yapmamış, laboratuvarda yumurtaların biraz daha gelişmesi için bekletmiş 24 saat kadar.

bekleyince daha iyi seviyeye gelmişler, dün döllemeyi yapmış.şimdi gelişmelerini bekliyoruz

yarın öğlen arayıp bilgi verecek tekrar. bakalım eğer emriyo olabilirlerse PGDye gidecekler...

arkadaşım ALLAH İNŞALLAH HAYIRLISINI VERİR.bişey sorcam bu pgt genetik test degilmi.ne kadar bunun fiyatı.çok pahalı dediler.bizim dr aslında gerek yok dedi.ben çok istedim yaptırmayı.pahalı denince vaz geçtim.bikere karnımda yaşamadı öldü..umarım bi daha olmaz..ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN..

Merhabalar,
hatırlarsanız Kasım yolculuğum 3 gün önce negatifle sonuçlandı.
Bu gün doktorumla görüştük, adetim bitince bi kontrolden sonra, dondurulmuş transferi yapıcaz.İstediğim ,hazır olduğum bi ay yapıcaz, hayırlısıyla..
Bilginiz olsun istedim ...
Herkese bol şans...İyi geceler .

Canım ikinci kalite embriyolarla bile hamile kalanlar var..Stres yapma.Bol bol dua et..Bende ediyorum canım sana merak etme. İnşallah 1.kalite olur. Neyseki embriyon var canım. 3tane azmı..Bak ne güzel döllenmişlerrr..Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah sana canımm..

Merhabalar,
hatırlarsanız Kasım yolculuğum 3 gün önce negatifle sonuçlandı.
Bu gün doktorumla görüştük, adetim bitince bi kontrolden sonra, dondurulmuş transferi yapıcaz.İstediğim ,hazır olduğum bi ay yapıcaz, hayırlısıyla..
Bilginiz olsun istedim ...
Herkese bol şans...İyi geceler .

Allah yardımcın olsun canım..Zamanı var demekkii..İnşallah o zaman önümüzdeki transfer zamanıdır..

herkese selam

İnşallah bir an önce mucizene kavusursun canım..İyi haberler gelsin inşallah merkezden..

arkadaşım ALLAH İNŞALLAH HAYIRLISINI VERİR.bişey sorcam bu pgt genetik test degilmi.ne kadar bunun fiyatı.çok pahalı dediler.bizim dr aslında gerek yok dedi.ben çok istedim yaptırmayı.pahalı denince vaz geçtim.bikere karnımda yaşamadı öldü..umarım bi daha olmaz..ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN..

canım çok geçmiş olsun. inş bir daha olmaz. PGD çok pahalı sayılmaz bence.. gerçi çok sayıda yumurtan oluyorsa pahalıya gelebilir.

embriyo başına 100 dolar.

dr.ların çok pahalı demesine bakma bence, tavsiyem fiyatları araştır mutlaka. bu konuda yaşadıklarımı şöyle özetliyeyim

şimdiye kadar 4 hamilelik yaşadım. ilk bebeğimi kaybettiğimde dr. genetik teste gerek yok dedi, çok pahalı vs.

biz de ok dedik. ve 2. hamilelikde de problem olunca başka bir dr.a gittim ve genetik test yaptırdı. pahalı denen test 100 lira civarı bişiy, bana ve eşime toplam

maksimum 200 ödedik,basit bir kan tahlili 15 gün sonra sonuçlanıyor. ben de translokasyon taşıyıcılığı çıkınca PGD ile tüp bebek tavsiye ettiler.

Bana kalırsa evlenirken yapılan sağlık muayenesinde zorunlu olarak herkese yapılmalı genetik testi.

Back
X