2010 KASIM yolcusu haydii birlikte ılerleyelım.....

Merhabalar,
hatırlarsanız Kasım yolculuğum 3 gün önce negatifle sonuçlandı.
Bu gün doktorumla görüştük, adetim bitince bi kontrolden sonra, dondurulmuş transferi yapıcaz.İstediğim ,hazır olduğum bi ay yapıcaz, hayırlısıyla..
Bilginiz olsun istedim ...
Herkese bol şans...İyi geceler .

Bernacım bir an önce kendini hazır hissedip meleğine kavuşman dileğiyle canım....

nasılsınız kızlar malum ev falan tasıma derken pek gremıorum
ayrıca dogum kontrol hapından dolayı lekelenmelerım bıtmedı merkezden cgrdılar ınş sorun cıkmaz dua edın :(

Canım ikinci kalite embriyolarla bile hamile kalanlar var..Stres yapma.Bol bol dua et..Bende ediyorum canım sana merak etme. İnşallah 1.kalite olur. Neyseki embriyon var canım. 3tane azmı..Bak ne güzel döllenmişlerrr..Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah sana canımm..

gulum gulum ne güzel yazmışsın valla okuyunca yazını içi:44:m ısındı,gerçektende 2.kalite ile hamiş kalan varmı :66:,şuan için embriyolarım hakkında bi bilgim yok yarını bekliyorum bakalım hayırlı hbr ler olur inş..

Ebrulicim ,aynı hislerle yaşıyoruz şu an biliyorum.Üzgünüm ikimiz içinde..Ben adet oldum bile .. Dr P.tesi gel , yüzyüze konuşalım dedi ama gidemedim , işlerim yoğun..Zaten hazır değilim konuyu uzun konuşmaya. Kimseyle de konuşamıyorum, konu açılınca ağlamaktan..
Savaştan çıkmış gibiyim .Burada yazıp, diğer arkadaşarında moralini bozmak istemiyorum..Takip ediyorum ama hepinizi, inşallah herşey yolunda gider, mutlu sona ulaşırsınız ..

brnacım bende çok üzgünüm ikimiz için.bende adet oldum.aradım hastaneyi adt bitince muayene için çagırdılar.bende kimseyle konuşamıyorum.teselli duymak bile canımı acıtıyor.Allahtan annem yanımda yoksa kendimi eve kapatır durmadan aglardım.benim dondurulmuş yok.zaten yumurtam 2 taneydi.bende 3 ay sonra deneyecegim inşallah.

brnacım bende çok üzgünüm ikimiz için.bende adet oldum.aradım hastaneyi adt bitince muayene için çagırdılar.bende kimseyle konuşamıyorum.teselli duymak bile canımı acıtıyor.Allahtan annem yanımda yoksa kendimi eve kapatır durmadan aglardım.benim dondurulmuş yok.zaten yumurtam 2 taneydi.bende 3 ay sonra deneyecegim inşallah.

Hadi hayırlısı canım.Ben de adet bitince bi kontrol olucam.Sonra istediğim bir ay dondurulmuş transferi yapıcaz..Allahtan ümit kesilmez:))
Annenin yanında olması süper.Gelişmelerden haberdar et, beni unutma ;)

gulum gulum ne güzel yazmışsın valla okuyunca yazını içi:44:m ısındı,gerçektende 2.kalite ile hamiş kalan varmı :66:,şuan için embriyolarım hakkında bi bilgim yok yarını bekliyorum bakalım hayırlı hbr ler olur inş..

Yarın hayırlı haberlerini bekliyorum canım..Tabiki hamile kalan var...Allahtan umut kesilmez canım benimm..Bak gör çok güzel olacak herşey..

2. kaliteye falan takmayın benm ilk denememde 3. gün embiyosu 2. kalite 8 hücreliydi ve hamile kaldım 4 ayı bitmişti kaybettim ama tutacak olduktan sonra kalite mühim değil.

kızlar 7 yumurtam toplandı şimdi emriyolar hakkında bilgi verecekler bugün heyecanla bekliyorum hayırlı haberler olsun inşallah...

Bende yarın başlıyorum tedaviye..Allah hepimizin yardımcısı olsunn..
hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağına da alacağın bir tedavi olur. hamile kalmak da yeterli değil çünkü ilkinde hep hamile kalayım diye dua etmiştim yanlışl olmuş şimdi öyle etmiyorum kucağıma alayım hayırlısıyla diyorum. hepimiz için öyle olsun inşallah

kızlar çok sık gelmiyorsunuz galib. inşallah hamile kalırız da ağustos 2011 anneleri olarak konuşmalara devam ederiz oyy ne güzel olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

haberler pek iyi değil geçen sefer 6 yumurta idi ama 6sı olgundu şimdi 4 yumurta olgun sadece ve 3ü döllenmiş yarın transfer var hayırlısı olsun.

Merhaba,
Herkesin tedavisi hayırlı olsun.Bizde 5. tüp bebek tedavisine başladık. Yüce Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Bugün 8. lucrini vurundum cumartesi randevum var kanamam geldi ama çok az inşallah çoğalır geçen ay ayın 8 de olmuştum bu ay erken oluyorum. 5. denememiz olacak öncekilerinde çok heyecanlıydım artık nedense hiç heyecanım yok ne artıdayım nede ekside kendimi tuhaf hissediyorum. Bizdeki sorun benim tüplerimdeki tıkanıklık daha önce dış gebelik geçirdim farkında olmadığımız için iç kanama geçirdim ve sonrasında maceramız başladı. Tüp bebekten başka normal yolla bebeğim olamayacağı ama tüp bebekte kaliteli embriyo ile şansımın yüksek olduğu söylendi. Tutmaması için bir sebepte yok ama 4 kez negatif sonuç almak hiç kolay değil. Ama hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Her sefereinde transfer sonrası hep evde istirahat ettim bu sefer acaba 3. günden sonra çalışsam mı diye düşünüyorum her seferinde hep evde geçirmeyeceğim dedim ama ne olur ne olmaz diye yapamadım. Sizler nasıl evdemi çalışıyorsanız çalışarak mı geçirdiniz bu dönemleri?

haberler pek iyi değil geçen sefer 6 yumurta idi ama 6sı olgundu şimdi 4 yumurta olgun sadece ve 3ü döllenmiş yarın transfer var hayırlısı olsun.

Zeynepcim hayırlısı olsun. Benimde son tedavimde 6 olgun yumurtadan 5 tanesi döllenmiş transfer günü 4 embriyo bölünmeye devam etmiş ve 3 tanesi transfer edilmişti. Sayıyı bu kadar kafana takma İnşallah Zaten en fazla durumuna göre 1 veya 2 tanesi tarnsfer ediliyor yasal zorunluluk olarak. İnşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşım.

kızlar burada topiğe yazmıştım belkı hatırlarsınız benım 3 cu denememdı ve 8 gun 46 10 gun 94 12 gun 246 cıkmıştı bugun de dr randevum var ve keseyı görmeye gıdecegım benım dualarım sızlerle lutfen sızlerden de bana dua beklıyorum sımdıden allah hepımızın yuzunu guldursun

kızlar burada topiğe yazmıştım belkı hatırlarsınız benım 3 cu denememdı ve 8 gun 46 10 gun 94 12 gun 246 cıkmıştı bugun de dr randevum var ve keseyı görmeye gıdecegım benım dualarım sızlerle lutfen sızlerden de bana dua beklıyorum sımdıden allah hepımızın yuzunu guldursun

Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun. Allah tamamına erdirsin tatlım. Bugün keseyi de görürsünüz inşallah.

kızlarr gidiyorum transfere birazdan çıkıcam tahminimce 2 30 dada olacak,sanırım 2 tane koyacaklarmış çünkü sadece 1i iyi kaliteymiş diğeri normalmiş biri ise hiç gelişmemiş...dualarınıza ihtiyacım var bi amin deyin benim içinde kolay geçsin ve tutunsun.gelince yine yazıcam görüşrüüz

bu tedavide benden buraya kadar kızlar...

6 yum. toplanmıştı, 1i döllenebilmişti, bugün 3. günü 3 hücreliymiş, gelişimi çok çok yavaş olduğu için iptal edelim dedi dr. PGD ye gerek görmedi bile.. inş. başka bahara...

Allah sizlerin yardımcınız olsun, inş. sizlerin vakti gelmiştir.. dualarım sizlerle...

Back
X