- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
Zeynepcim hayırlısı olsun. Benimde son tedavimde 6 olgun yumurtadan 5 tanesi döllenmiş transfer günü 4 embriyo bölünmeye devam etmiş ve 3 tanesi transfer edilmişti. Sayıyı bu kadar kafana takma İnşallah Zaten en fazla durumuna göre 1 veya 2 tanesi tarnsfer ediliyor yasal zorunluluk olarak. İnşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşım.
canım hakkımızda hayırlısı olsun benim geçen sefer de böyle başlamıştı sonra çok sveinmiştim bu defa sevinirim ve yarım kalmaz umarım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıcakla alırız
Merhaba,
Herkesin tedavisi hayırlı olsun.Bizde 5. tüp bebek tedavisine başladık. Yüce Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Bugün 8. lucrini vurundum cumartesi randevum var kanamam geldi ama çok az inşallah çoğalır geçen ay ayın 8 de olmuştum bu ay erken oluyorum. 5. denememiz olacak öncekilerinde çok heyecanlıydım artık nedense hiç heyecanım yok ne artıdayım nede ekside kendimi tuhaf hissediyorum. Bizdeki sorun benim tüplerimdeki tıkanıklık daha önce dış gebelik geçirdim farkında olmadığımız için iç kanama geçirdim ve sonrasında maceramız başladı. Tüp bebekten başka normal yolla bebeğim olamayacağı ama tüp bebekte kaliteli embriyo ile şansımın yüksek olduğu söylendi. Tutmaması için bir sebepte yok ama 4 kez negatif sonuç almak hiç kolay değil. Ama hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Her sefereinde transfer sonrası hep evde istirahat ettim bu sefer acaba 3. günden sonra çalışsam mı diye düşünüyorum her seferinde hep evde geçirmeyeceğim dedim ama ne olur ne olmaz diye yapamadım. Sizler nasıl evdemi çalışıyorsanız çalışarak mı geçirdiniz bu dönemleri?
canım hayırlı olsun umarım bu defa son olur. ben bir hafta dinlenip sonra işe döneceğim pişman olmaktansa dinlen bence.
kızlar burada topiğe yazmıştım belkı hatırlarsınız benım 3 cu denememdı ve 8 gun 46 10 gun 94 12 gun 246 cıkmıştı bugun de dr randevum var ve keseyı görmeye gıdecegım benım dualarım sızlerle lutfen sızlerden de bana dua beklıyorum sımdıden allah hepımızın yuzunu guldursun
süper canım umarım bu defa bebeğin seni hiç bırakmaz darısı bizlere
kızlarr gidiyorum transfere birazdan çıkıcam tahminimce 2 30 dada olacak,sanırım 2 tane koyacaklarmış çünkü sadece 1i iyi kaliteymiş diğeri normalmiş biri ise hiç gelişmemiş...dualarınıza ihtiyacım var bi amin deyin benim içinde kolay geçsin ve tutunsun.gelince yine yazıcam görüşrüüz
canım iyi haberlerini bekliyoruz benim de yarın transferim olacak inşallah çok yakınız doğumumuzu da konuşuruz o günleri görürüz
bu tedavide benden buraya kadar kızlar...
6 yum. toplanmıştı, 1i döllenebilmişti, bugün 3. günü 3 hücreliymiş, gelişimi çok çok yavaş olduğu için iptal edelim dedi dr. PGD ye gerek görmedi bile.. inş. başka bahara...
Allah sizlerin yardımcınız olsun, inş. sizlerin vakti gelmiştir.. dualarım sizlerle...
canım benim üzülme demek mantıklı değil ama gerçekten herşey de bir hayır var benim ilk denememde tuttu ama 16. haftadan sonra kaybettim çok daha zordu hatta dedim tutmasaydı 2.yi kaybetmeden denemiştim demiştim ama herşeyde hayır var.