- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
soway aaa ne kadar güzel,inşallah pozitiftir sonucunda,ilk tüp bebekte başarısızmıydın peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soway aaa ne kadar güzel,inşallah pozitiftir sonucunda,ilk tüp bebekte başarısızmıydın peki?
Merhaba kızlar transferim gerçekleşti sabahleyin çok isaldim ama transferim iyi sayılır. 4 hücreliydi iyi durumda dedi doktor bakalım hayırlısı
Merhaba kızlar transferim gerçekleşti sabahleyin çok isaldim ama transferim iyi sayılır. 4 hücreliydi iyi durumda dedi doktor bakalım hayırlısı
ilk tüp bebek tutmuştu, ancak ikibuçuk aylıkken kalbi durduğundan kürtaj ile aldılar, kürtajdan sonrada hamile kalmak kolay olur demişlerdi, adet günüme kadar bekleyip eğer adet olmaz isem kan tahlili yaptırıcam, kısmet.... ama mutluyum umutluyum, inşallah test sonucu doğrudur...
doğal yolla hamile kalmak Allahım ne kadar güzel bişidir..cnm çok soruyorum galiba ama tüp bebeğe başvurmanızdaki sebep neydi,sorun sendemi eşindemiydi?
olurmu cnm, tabiki sorabilirsin, istediğin herşeyi sorabilirsin, seve seve cevaplarım, ilk denememdi, 1 yıldır olmuyordu, sorun eşimde sperm sayı olarak azdı ve ileri hareketli yok denecek kadar azdı, kürtajdan sonra rahim bir süre açık olduğu için kolay tutabildiğini biliyordum, ama halen çok emin değilim, silik çizgi bile olsa pozitif diyorlar, ama yanılma payıda var tabiki, inşallah sizlerde ilk denemenizde başarılı olursunuz...
esra cnm tedavi nasıl gidiyo, yeni topik açmışsın, umarım herkese hayırlı gelir:) ben 2. tüp bebeğe başlayacaktım ya, güzel bi gelişme var, bu sabah test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı, sanırım 2.tüpe gerek kalmadan doğal yolla hamileyim, tabi emin değilim adetime daha 5 gün var, hayırlısı inşallah, senin güzel haberlerinide bekliyorum cnm...
inşallah gerek kalmaz. sizdede madem sorun erkek infertilitesi, niye tutmadı merak ettim, doktoruna sordunmu, nasıl bir merkezde yaptırdın, güvelirmi yermi, bunlara çok dikkat etmek gerek cnm, ikinci için araştırsaydın, araştırdınmı hiç?
cnm benimkiside kaliteli değildi açıkçası, 2. kaliteydi ve benden sadede 6 yumurta toplanmıştı , sadece 3 tanesine iyi dediler, o 3 tanedende 1 tanesi döllenmişti, şansa bakki kalbi durdu, kısmetten öteye geçilmiyor ne yazıkki, inşallah busefer tutturursun cnm, bol bol dua et, sağlığına çok dikkat et..
ilk tüp bebek tutmuştu, ancak ikibuçuk aylıkken kalbi durduğundan kürtaj ile aldılar, kürtajdan sonrada hamile kalmak kolay olur demişlerdi, adet günüme kadar bekleyip eğer adet olmaz isem kan tahlili yaptırıcam, kısmet.... ama mutluyum umutluyum, inşallah test sonucu doğrudur...
cnm onun için her sabah 1 bardak kayısı suyu iç, kabızlığa en iyi çözüm bana göre, ben hamile iken öyle yapıyordum cnm, tabi çok fazlada içme buseferde ishal olursun, ozaman daha kötü olur, hadi bakalım bol şans :)