- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.381
başakcım süpersinharika soru çözüyorsun,tebrik ederim:hooray:ya matematik çok vakit alıyor benim senin de öyle mi,video izle not al derken.tabi çoook verimli oluyor.Doğan Ulu hocanın sitesindeki tüm konuları dinlersen 25 net yaparım diyorum.tabi farklı kaynaklardan da soru çözmem gerek.tüm konuları ekler inşallah.
gülsu matematikten problemlere kadar bitirmiştim önceden.şimdi baştan başladımbölünebilme bitti,dün de okek obeb den video izledim.geometriyi hiç sorma:kedi:ne güzel açıları bitirimiştim çok önceden, o kadar uzun zamandır bakamıyorum ki sanırım onu da unutmuşumdur.
elff ben ovaları 5-6 kez sesli okuyorum.çok da takılmıyorum çünkü bölgelerde de sürekli karşımıza çıkıcak ve oturucak.zaten soru gelmiyor ama gene de bilsek iyi olur.zamanla oturuyor merak etme.
zeynep sultan matematik konusunda Doğan Ulu hoca nın sitesine bir bak istersen.başak önermişti bana da.süper anlatıyo,yani ben dershaneye gidiyorum ama hocamıza 1000 basar Doğan hoca nın anlatımı.
bu arada gelelim bana:hulya:ben de bugün tezime baktım,dünden kalan matematik videosunu bitirdim.40 hukuk sorusu çözdüm:sinifsinif:hukuk un temel kavramları iğrenç ya aklıma katana kadar ölüyorum resmen hala oturtamadım:bbo:spor yaptım yarım saathihoyyyt her gün yapıcam,daha açık oluyor zihnim.inşallah bu azimle hem memur olucam hem de selülitsiz bir hatunkaydirigubbakcemile3
Kızlar moralim acayip bozuk buraya abone olmuştum;ama çalışamadığım için
yazmaya utandım.
Ücretli öğretmenliğe başladım ve herkesin kadrolu olduğunu görünce moralim bozuldu
Kendimden utandım resmen.Şimdi hiç gitmesem de olur diyorum.
Çünkü o okuyan ben değilmişim de hizmetliymişim gibi hissediyorum.
Ders çalışmak istiyorum;ama başaramazsam gene hayal kırıklığı olacak
çok fenayım çok :gitme:
Kızlar moralim acayip bozuk buraya abone olmuştum;ama çalışamadığım için
yazmaya utandım.
Ücretli öğretmenliğe başladım ve herkesin kadrolu olduğunu görünce moralim bozuldu
Kendimden utandım resmen.Şimdi hiç gitmesem de olur diyorum.
Çünkü o okuyan ben değilmişim de hizmetliymişim gibi hissediyorum.
Ders çalışmak istiyorum;ama başaramazsam gene hayal kırıklığı olacak
çok fenayım çok :gitme:
Evet meltemim ben de başalayayım diyorum;ama dediğim gibi hüsrandan yoruldum
85 almak öyle kolay da olmuyor
Ben de coğrafya der geçerdim de yok anacım ondan da çok zorlar geliyor.
Es geçmemek lazım
arkadaşlar branşlar neydi;daha önce sormadım sanırım;benim sosyal bilgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?