- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.421
cnm ekol hoca dan ben de izlemiştim video hatta matematikten çoğu konuyu bitirdim.temelin çok sağlam değilse benim gibi Doğan Ulu hocayı tavsiye ederim muhteşem anlatıyor
Ayy açıköğretim zaten başlı başına bir zorluktur gülüm.
Kaç parçaya bölünecez bu yıl bilmiyorum.Haydi rastgele CADIARZU
Ben o yüzden mayı^s'ta evleneyim de en azından o aradan çıksın diye düşünüyordum
şimdi sevcülüm yaz olsun diyor.İyice yoğunluk olacak
Gerçi gidip kitaplarımı alayım da belki gazlanırım.zemuszemus
oo herkess süper çalışmış okudum da maşallah ben de ihtiyaçtan mutlak değer çözdüm şimdi başa dönüp biraz soru çözecem şurdan kalkabilirsem bu arada birazda ütü yaptım mecburen
merhaba meldacım, bebiş nasıl?meldafsar
meraba kızlar
bende bugün mat çalıştım temel kavramlar
fazla çalışamadım ama bi bakıyım dedim ilham gelsin diye siz baya iyisiniz.
bende şimdi devam edicem
gece çok geç yaıtyorum sabah uyanamıyorum gündüzleri hep mayışık oluyorum bugünden itibaren 12 de yatıcam sabah erken kalkıcam hadin kolay gelsin herkese
Buarada ohcanımadeysin senle hiç konuşamadık
takip ediyorum seni
sıkı başladın çalışmalara
bölümünün matematik olması da + senin için
aslında ben de mühendisim mat. iyi olmalı dimi
ama hız yok bende o nedenle matematiğime güvenemiyorum pek
yani soru kaçırmam ama sınav süresi 2 saat uzatılırsa :)))
ohcanimadeysin
canım aslında çok sıkılıyorum,sıkıldığım zamanlar oluyor ama bu sene olsun olmalı diyorum..bir kerede olsun ama dimi..neden defalarcagirelim
şaka bir yana çok fazla çalışmaya geemediğim için böyle diytorum..adam gibi çalış 1 seferde istediğin yere gir.o yüzden canım sıkıldıkça bunları düşünüyorum..mesela şuan gözümden uyku akıyor geç yattım çok ama çalışmalıyım yaaw..
benimde kankilerden biri mühendis..hatta 2 mühendislik bitirdi çift anadal yaparak 5 yılda...oluşumdan gelen bir zekilik var kızda..özellikle uğraşmıyor..2008 deson anda başvuru yaptı..hadi bi gireyim sınav sistemini göreyim dedi..gerçi rezil olurum çalışmadım dedi..
genel yetenekten 58 doğru yaptı
genel kültür bilmiyorum ama kpss 1 i 84 tü..çalışmadan yapıyor yaa...bende diyorum çalışarak herhalde yapabilirim..
ingilizcedende 45 doğrumu ne yapmış..yabancı dilli atanacak puan türlerinden 89 mu ne almıştı...
89 alsam ne isterim başka
ohcanimadeysin
özgecim bende kendime hep diyorum ki olacak bu sene..inşallah istediğim yere gireceğim olacak..yapabilirim gözümde büyütmeye gerek yok..
elin adamları hiç yoktan bişey üretiyorlar teknolojiye sürekli katkıda bulunuyorlar...ben sadece elimin altında olan hazır notlara çalışcağım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?