- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.461
hamarat hanımlar temızlıklerını bıtrmısler ececık bısı yemeden nasıl yaptın okdar işi
ay ben de okuldan geldm bugun işlerım vardı cok calısamdm bıraz dınlencem sonra tarıhe baslıyorum büyük gunnnn
aksamda ömre bedel var onu da izlicem yenı defterde aldm gelırken bende takıntı vardır güzel defterlere rengarenk kalemlerel nor tutarım.
hakıkaten ben de cok alıstım kızlar sizi iyi varsınızopuyorumnanaktan
canım benimm valla bazen ben 3 gün hiçbişey yemeden yaşayabiliyorumsırnaşık şeyciddiyim geçenlerde iştahım yoktu alt katımız sağlık ocağı kilo alrıcı ilaçlar yazdırmaya gittim akşam ne yedin dedi hiçbişey dedim dalga geçtiğimi sandı dr 3 gündür bişey yemiyorum dedim iğne yazdı yaptırdım 2 kilocuk aldım şükürkaydirigubbakcemile3bu arada bende renkli kalemler silgiler not defterlerine bayılırım evde bisürü var ama çıktığımda gözüm onlardadır hep insanı gaza getiriyokaydirigubbakcemile3
slm kızlar ne zamandır bakmıyodum buraya
üzerimde bi ağırlık var ders çalışamıyorum kurumlararası atamaya başvurdum umudum yok ama yinede o açıklanmadan başlayamadım yarın kopuyo dananın kuyruğu hayırlısı bende tez elden kafamı toplayıp başlarım inş tekrar
sizin çalışmalar nasıl gidiyo başak başladınmı tarihe
ececik merak etme zamanla oturacak çalışma düzeni,ilk başta verimsiz gibi geliyor insana ama bunlar ısınma turları.zamanla nasıl düzeldiğini görüceksin.
başakcım ben de derfter aldım hatta çok güzel kalemlik aldım ayıcıklıkaydirigubbakcemile2hatta notlarımın kenarına dergilerden kesip güzel bir şeyler yapıştırayım diyorum.
ben de sabah dershaneye gittim okula gidemedim bugün.50 tarih,18 hukuk 20 matematik sorusu çzödüm.şimdi video izliycem matematikten.ya hemen akşam oluyor sinir oluyorum:sinifsinif:
ececik merak etme zamanla oturacak çalışma düzeni,ilk başta verimsiz gibi geliyor insana ama bunlar ısınma turları.zamanla nasıl düzeldiğini görüceksin.
başakcım ben de derfter aldım hatta çok güzel kalemlik aldım ayıcıklıkaydirigubbakcemile2hatta notlarımın kenarına dergilerden kesip güzel bir şeyler yapıştırayım diyorum.
ben de sabah dershaneye gittim okula gidemedim bugün.50 tarih,18 hukuk 20 matematik sorusu çzödüm.şimdi video izliycem matematikten.ya hemen akşam oluyor sinir oluyorum:sinifsinif:
aaaa canım yemeden olurmu bak kafan calısmamaz.duymııyım bıdaha sonra hasta olursun bak
canım tarihten bende zihin haritaları çıkarmayı düşünüyorum en azından daha zevkli ve akılda kalıcı olur diye ama daha yeni başladım okumaya ön bilgi olsun diye bide sen hangi kitaptan yapıyosun tatlım bende data var ama çok fazla ayrıntı var gibi geldi offf napcam yaa iyice kafam karışıyoo senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?