- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.681
saol ececim iyiyim hareket problemi çalıştım biraz coğrafya çalışıyım yemek yapıcam datanın konu anlatımı çok güzel arkadaşlar tavsiye derim soru bankasını da aldım ona daha bakmadım
sen nasılsın ececim anneşin yanın da keyfin yerin de Allah ayırmasın osmanlı dan nereye geldin bende gerilemedeyim ama benim çok tarih çalışmam lazım şu matematiğin konularını bi bitirsem...
arkadaşlar aynı anda hem matematik hem tarih hem de coğrafya çalışıyorsunuz ne güzel. ben böyle çalışamıyorum ya. çalışmaya başlasam da aklım diğer derste kalıyor.
kırmızıyla işaretlediğim yer a değil d olacak zemuszemusdeğer vererek yaparsan zor olur işin içinden çıkamayabilirisn..
açarak yap..
yani abcd yi
1000a+100b+10c+d diye aç
dbca yi de
1000d+100b+10c+a diye aç..aralarında eksi var o zaman
1000a+100b+10c+a-1000d-100b-10c-a olur değilmi çıkarma işlemini yaptığımızda..buradan b ve c ler giderler
geriye 999a-999d kalır..
paranteze alırsak 999(a-d)=x9y5 olur..
x9y5 sonu 5 olduğundan 999(a-d) de 5 in katı olmalı..a-d= 5 bu durumda..
999.5=x9y5
4995=x9y5 ise x=4 y=9 toplamlarıda 13 olur canım
Biraz kafa dağınıklığı bence de çok iyi olur, moral olur hem bomba gibi dönersin inşallah başak opuyorumnanaktankızlar ıyı aksamlar ohcanımadeysın ve gülsucum nasılsnz benım bırazdan sınavdan dolayı moralım bozuk
askımemnuyu ızlerken matemtaıkten test çözdm devam edıyorum smdı
kızlar ben cumartesı aydına gıdıyorum arkadsımın nısanı var pazartesı ama erken geldedı ıstemede falan sen de ol dedım ünide ev arkadsımdı yuksek lısanstan.hemde degısıklık olsun ıstıyorum cunku okul ev dersane hayatım basak bısı yok ama orda hıc calsımam bunu bılıyorum o da hazıralnıyo ama calsıamyız ben calısasam da ayıp olur
ben de sırf motivasyon için konuya abone oldum ya. hiç bişey yapmasam bile burda moral veriyoruz birbirimize, en azından paylaşıyoruz..günaydın başak. artık ben de bu sitedeyim. benim için çok iyi motivasyon oluyor. herkes çalışırken ben niye çalışmıyorum diyorum. artık ben de düzenli çalışıyorum. temizlik yemek herşeyi boşverdim valla.
merhaba arkadaslar;nasılsınız??
az önce okuldan geldim ilk dönem bitti böylece..izmire gidiyorum yarın annemin yanında olmam gereken bir durum var..sanırım o ortamda ders çalışamıcam
ama annem daha önemli dersten..
sizleri özleyecegim;eger girebilirsem internete yazarım size yine..bana dua edin olur mu
hepinize iyi çalışmalar
kırmızıyla işaretlediğim yer a değil d olacak zemuszemus
farketmediğini anladım zaten arkadaşım ben diğer arkadaşlar için düzelttimolumunekankayizsmileeneeee ben d yazdığımı sanıyordum..tekrar bakmamıştım..saol..
canlarım merahaba bu aksam hıc calıstım dıyememm yarın aydına gıdıyorum onun hazırlıgını yaptım bıde okuldan sonra dersneye gtmıstım
kızlar aydında hıc calısmama arkadsın nısanı varya.bı kac gun calısmasam ne olur en gec carsamba dönerım fıstıklar özlıcem sıızı sıız sevıyorumzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?