- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.721
canım yaa allah razı olsun,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..sizlerin sayesinde moralim daha iyi oluyor canlarım yaa:1rolleyes:
yeni arkadaşlar gelmişş hoşgeldiniz ama hep uğrayın bi bakıp gitneyin yafuu hamile arkadaşlar Allah yardımcınız olsun papto taban aritmetiği var
bende sonun da hareket problemlerini bitirdim akşam yarın yapamadıklarımı eşime soracam inşallah başka ders çalışmadım bugün birazdan da yatarım zaten yorgunum
canıma deysin nerelerdesin artık seni göremiyorum...
günaydın ece oh ne güzel problemler bitiyor benim daha yüzde,kar zarar ,karışım var öğlen misafirliğe gidicem akşama çalışırım inşallah
seni gidi gezgin şeker seniiikaydirigubbakcemile3canım benimm git gelde bitirelim artık şu problemleri boshayallersmile
vallahi gezgin şeker..kaydirigubbakcemile2ama yinede bravo..ben o kadar gezsem çalışma azmi falan hiçbişey kalmazdı bende..hiç çalışmazdım..
gülsu yine en azından 2 sini ayırt edebiliyor...
günaydıınnnnn şekerler nasıl geçti bakalım hafta sonu ben sürekli temizlik yaptım akşamda arkadaşlara gittik yani anlayacağınız çalışamadım
ECESU cnm mesajını aldım ama ben gönderemiyorum neyazıkki gönderebilmem için toplam mesajların enaz 50 olması gerekmiş( istersen sen özelden mailini gönder sana ordan ulaşayım.yada 50 olana kadar bekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?