2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

fatoşcum benim konular bitti tek vatandaşlık var ona başlamayı düşünmüyorum şimdilerde,tüm dersleri bi tarftan konu konu tekrar ediyorum bu arada da soru çözüyorum ara verdiğim derslerde unuttuğum oluyo sinir oluyorum:mymeka:

çok komik permütasyon sorusunu uydruk yapmışım bulmuşum ...şaşırdım çözümü görünce...

bil.dondu
ececik süpersin ahh bende şu tarihin bittiğini görecekmiyim
normal canım tekrarla oturur
gülsucum evet kongrelerin sorularını çözüyorum
permütasyon en sinir olduğum konu sevindim
üzülme canım tekrar ede ede oturacak artık(hoş ben daha bitirmedim bile kaldıki tekrar)

yatıyorum tatlışlar planladığım testleri yapamadım yarına kaldı fatoşum ececik iyi geceler....

permütasyona daha çalışmadım erteleyip duruyorum da ben başka uyduruk yoldan çözmüşüm geo da başlamadım söylemekten usandım ama başlayamadımm :hulya:

iyi valla uyduruk yolun cepte bulunsun
bazen bende erken başladığıma pişman oluyorum tarihi bitirmiş olurdum ona çalışana kadar

günaydına.s.saat 2 ye kadar ders çalışanlara bir maşallahım var benim 12 dedimmi uykum geliyor eeee 2 de yatınca bu saatede kimse yok olsun bakalım ben bugün mattan video izliycem uzaktan öğretimden 5 video indirdim ama hepsini indireyimmi karar veremedim doğan hocadanmı çalışsam acaba bana bir fikir verebilirmisiniz......

günaydın kızlar 3 te yattım ancak kalkabildim çok yorgunum sanki:bbofff bugün karnım da çok ağrıyor:sinifsinif:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,
of sormayın hiç iyi değilim, dün de çalışamadım, allahım ya ne yapıcam ben bilmiyorum,strese girdim ya şimdiden:çok üzgünüm:
bugün başlıcam çalışmaya şimdi

Günaydın arkadaşlar bende 10 buçukta kalktım kahvaltı çamaşır as topla daha başlayamadım 1 de başlıycam inşallahh....opuyorumnanaktan
tarih ve mat çalışcam bugün inşallahh...
ececik geçmiş olsun tatlışım geç yatınca insan biraz kötü oluyor aslın da bende dün kötü hissettim kendimi....

herkese merhaba..kpss maratonunda basarılar şimdiden..benimde vatandaşlıkta başım dertte.anlamıorum bi türlü ayy okdar karışık gelioki bazen kitabı yakasım gelio.ooff ama yapmak zorundaym kıslar.canlarım siz nasıl çalısyosunuz vatandaşlığa..:bbo:

merhaba arkadaşlar... ben dün hiç çalışamamış olmanın verdiği verdiği vicdan azabı dolu bi uykudan sonra bu sabah kahvaltının hemen ardından oturdum dersin başına. Doğan hocadan ders dinliyorum şimdi..

Ya kızlar çok teşekkür ederim size, siz olmasaydınız hiç bilmeyecektim doğan hocayı , eminim çok faydalı olacak... :1hug:

saol fıstıkımŞenizbende tarih çalışıyorum dünden kalan matematik sorularıma da bakarım inşlh bugün:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…