- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.241
-Arkadaşlar ben lise mezunuyum ilk defa kpss ye girecem sizce üniversite mezunlarının yanında şansım çok mu az? birde kazanırsam yaşadığım şehir dışında başka yere mi atanacam sonradan gr-eri dönme şansı var mı?
kızlar beni ihtiyaç yayıncılıktan aradılar. ihtiyacın setini almıştım netten numaramı ordan bulmuşlar. akşama misafir öğrenci olarak canlı derse katılıcam. ben kayıt olmayı düşünmüyorum dedim. o da bana kayıtlı videolar olduğunu onlar içinde kayıt yaptırabileceğimi söyledi. bizim indirdiğimiz videolar var ya onları diyor. fiyatı 150 liraymış. biz zaten indiriyoruz onları. kayıt olmak gibi bir niyetim yok ama dersi canlı izlerim hiç değilse bişey öğrenmiş olurum.
Selam iyi akşamlarr kızlarr:)) selam selamm can yoldaşlarım:)
fatos canım bende öpüyorum seni çok çok kaydirigubbakcemile2iyi çalışmalar canım sanada
Patiska pegem akedemi iyi diyolar,
ececik bende 1 hafta sonra pegem akedemi,ihtiyaç ve yargının soru bankalarından almayı düşünüyorum. Ama önce pegemden alcam onları bitircem. Ben iyi diye biliyorum. Sadece İrem yayınlarını ben ilk defa duydum cnm.
Başak bende cok sıkılıyorum arkadaşım of offfff, ama şu ihtiyaç videolarını kim haber verdiyse tüm dilekleri gerçekleşşsin inşallah:Saruboceq: ne cok şey bilmiyormuşum meğer dedim.
Tarih videolarından 2 video izledim bugün, Milli mücadele hazırlığa geldim. Ama daha duruyo türkçe, matematik allahım çalışamadım.Şimdi anlatım bozuklukları videosunu seyredicem.
Bu arada dalin arkadaşım ya internetten tanıştığın insanı ne takıyorsun canım, bırak ne hali varsa görsün, derslerine sarıl canım. Biz varız kimse yoksada.
haklısınız cnm bnm ama bazen insan zayıf düşüyor demekki allah razı olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?