• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bengisucum nasılsın?

canım sınavın kötü geçmiş ama moral bozmak yok dimi herzaman iyi geçse
ozamanda rahatlık olur nede olsa yapıyorum diye çalışmalarını aksatabilirsin
bende coğrafya konu dinledim
kamu maliyesi çalıştım birazdan kamu maliyesi çaılışıcam

kızlar merhabalar öglen bıraz calsıtım sonra hıc calsmadım oyle oylandım ayy saat kac olmus bı dus aldım smdı cografya caslıscam kızlar öptm sızı

merhaba kızlar
kaç gündür giremedim çalışmadım doğru dürüst çünkü
oğlum hastaydı canımda istemedi çalışmak ama nasıl vicdan azabı çekiyorum anlatamam
birazdan başlayacam önce bir çay demleyim kendime:kahve:
özledim sizi yazılanları okumadım birazdan bakarım öpüyorum sizi fıstıklar

fatosbrn hosgeldın nerelerdesın gecmsı olsn tatlım ınsallh oglusun iyidr smdı

kızlar ben de heyelan erozyon depremlerı okudum ay su heyelanla erozyonu karıstırıyorm yaa

başakcım sağol canım biraz iyi oldu sorma çalışamayınca gelemedim
sen nasılsın canım
denklem çözmeyi bitirdim 16 soru çözdüm şimdi ne çalışsam karar veremedim
pikolata spora başlamışsın sevindim darısı başıma
gülsu sen nerdesin tatlım çalışıyormusun özledim
ecesu Allah kavuştursun canım Allah yardımcınız olsun
ececik yine süpersin canım
hilalcim al bendende okadar çalışmayınca bende giremedim birtürlü ama aklım hep burda kaldı
patiska mavli pinky beryy siz nasılsınız kızlar

burdayım fatoşum bugünöğlen çalıştım ama akşam misafir vardı çalışamadım şimdi biraz çalışcam
çarşambaya da antalyaya gidecem inşallah orayada kitap götürcem ama bilmem çalışabilecem miii
geçmiş olsun fatşum oğluşuna da bende seni özledim küsmüştüm hatta geceleri beni yalnız bıraktın hep...

sorma canım ya doğru dürüst çalışmamadım
teşekkür ederim biraz önce yine ateşlendi moralim sıfır
ne kadarlığına gideceksin kitap götür bencede belli olmaz
inşallah uzun değildir özleriz tatlım

fatoşcum geçmiş olsun,bende bugün 90 türkçe,90 tarih,80 matematik,60 coğrafya çözdüm herkese ii geceleryerimseniben

ececik teşekkür ederim canım
tek hayalim şu konuların bitmesi ve senin gibi sürekli soru çözmem bi türlü düzenli çalışamıyorumki nasıl olcak bilmiyorum
1.TBMM dönemini çalıştım 26 tane soru çözdüm
devammı etsem yatsammı karar veremedim
herkez uyudumu nerdesiniz yahu

günaydın canlarım kımsecıkler uyanmadı mı hadı kalkın sabah oldu ben de kahvaltı yapcam 11 11 bucuk gıbı baslarım türkıyenın akarsu ve göllerını calsıcam

bıde nihat hocadan problemler vıdeosunu izlıcem arada da türkce paragraf çözerım

Günaydın Başakcım, günaydın kızlaaar a.s.
Ftoşbrn iyiym canım, erken uyandığım için de mutluyum. sen nasılsın ?
kahvaltı yaptım şimdi bi kahve içip başlayacağım. :kahve:
öpüyorum hepinizi

günaydın herkese sonunda kızım iyileşti dün dersaneye gittim tarih dersine 187 soru çözdüm tarihten ve buhün de tarihin Atatürk dönemi iç olayların özetini temize çekip soru çözücem.akşamlrı artık çalışamıyorum 10 dedimmi yataktayım.Soğudum akşam çalışmasından sabah erken çalışıyorum.matematikten açıldım hocanın çok gersinden gidiyorum ama hızlanırım

günaydın arkdaşlar bende 11 de kalktım bugün öğlen arkadaşla dışarı çıkcaz benim de alacaklarım var valizi biraz ayarladım akşama çalışacam inşallah
fatoşum kitaplarmı götürcem bebişim akşamları orda da çalışmayı düşünüyorum hayırlarla gidiyim de...
ececik çok güzel çalışıyosun ne güzel ben bu aralar çok stresliyim moralim de biraz bozuk gitmek iyi gelecek diye düşünüyorm
başağım nasılsın bebişim başlamışın çalışmaya ne güzel bugün senin denemen var sandım çarşambamıydı...

günaydın arkdaşlar bende 11 de kalktım bugün öğlen arkadaşla dışarı çıkcaz benim de alacaklarım var valizi biraz ayarladım akşama çalışacam inşallah
fatoşum kitaplarmı götürcem bebişim akşamları orda da çalışmayı düşünüyorum hayırlarla gidiyim de...
ececik çok güzel çalışıyosun ne güzel ben bu aralar çok stresliyim moralim de biraz bozuk gitmek iyi gelecek diye düşünüyorm
başağım nasılsın bebişim başlamışın çalışmaya ne güzel bugün senin denemen var sandım çarşambamıydı...

merhaba tatlım evet canm carsamba denemem:sinifsinif:

gıdıyorsun haa.mafoldumbenayy hıc sevmem valiz hazırlmayı neyı koycagımı bılmedıgmden bırsuru sey alırım yanıma bunu da koysam agırlık etmez heralde derken koca valiz olur sonrada bosuna göturmus olmıyım dıe gymek isterım hep götürdklerımıkaydirigubbakcemile3

tatlım ordan bana rapor verceksın sunu calsıtım bunu calsıtım dıe calsımazsan bozuşusrz haaa:olmaz:

Selamm kızlarrrrr:1hug:

Pikolata canımm yaa üzülmeee nolur, olur öyle yaa bi sürü yanlışlarımız çıkacak ki doğruları öğrenelim değilmi, yapma öyle üzme kendini güzelim.

Patiska canım epey soru çözmüşsün, koşturmuşsun bi de biraz dinlen canım benim yorulmuşsun.

gülsu cnm gidiyorsun demek ya, biraz değişiklik olur aslında cnm, çalışırsın orda akşamları en azından bakarsın.

beryy geçmiş olsun cnm kızın iyileşmiş,

gülsucum sanada çok geçmiş olsun iyileşir en kısa zamanda üzülme.

Kızlar bende damat bohçası hazırlamaktan alamıyorum kendimi yaaakaydirigubbakcemile3 Bi tane daha gömlek aldım duramadım, bir de kol düğmesi walla çok güzellerdi dayanamadım. Kitapta sipariş ettim ihtiyacın veyargının soru kitaplarından. Dünde oran-orantıdan 90 soru çözdüm, anlatım bozukluklarından bi o kadar çözmüşümdür herhalde. Hadi bakalım daha bu saat oldu ben bişey yapmadım:tomato:

Bi yemek yiyiimmm başlıcam canlarım öpüyorum hepinizii

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar anca girebildim, dün moral bozukluğuyla yattım erkenden. canım bir şey yapmak istemedi:sinifsinif:bugünde dershane vardı. 1 saat oluyor geleli hemencik 90 tarih sorusu çözdüm. akşam gene tarih ve matematik çalışıcam, ufff bu problemler çok vaktimi alıyoreyvahedigeldismile

pikocum gercekten kötumuydu matematık falan kolay dıe duydum ama ayy cok korktum smdı canım üüzlme nolurr

kolay diyen kandırmışkaydirigubbakcemile3valla çok zordu, her kısmı zordu bence.bugün sınıftakilerle konuştum, herkesin kötü geçmiş, hatta bazıları cevap kağıdını teslim etmeden çıkmışlar.matematikten 14 tane işaretledim, 4 tanesi yanlış, biraz unutmuşum konuları.bilmiyorumkismilebizim sınıfta matematiği her sınavda full yapan biri var, o bile matematikten yapamadıklarım var dedi-tatlicadiarzu-

Back
X