• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın arkadaşlar

nasılsınız?
kaç gündür ders çalışmadım.
o yüzden topiğe girmedim
bugün çalışmak için kendimi zorlayacağım
çok çalışmam lazım çoooooooookkkkkk... :çok üzgünüm:

gülsucum iyi yolculuklar canım

merhaba kızlar..ecesu nasılsın canım sorma bende hiç çalışmıyorum çalışmadığım içinde girmiyorum..cumartesi bi akslik olmazsa gidiyorum.önce kayınvalidemlere gideceğim 2 gün duracağım sonra anneme geçeceğim..
kayınvalidemler tam yolun yarısındalar.dinleneceğim.seferleride geceye denk getireceğimki kız uyusun huysuzluk etmesin.gidince tam gaz başlayacağım..daha ihtiyacın seti elime geçmedi..onlarda bi gelsin götüreceğim..
günde 2 video izlemeyi ardından konuyla ilgili soru çözmeyi planlıyorum.
uzaktan eğitim videolarınıda dvd ye aldım.
iyice açığı kapatmam halletmem lazım..temelli saldım kendimi çünkü..anca sıkı bir çalışmayla toparlanırım.

ohh ne güzel... demek gidiyorsun hilalcim
ben bi de ygsye giricem 11 nisanda
tarihi bari bitireyim diyorum, sonrada mat çözücem

bu insanları hiç anlamıyorum yaaaaa
ben zaten üniversite mezunuyum ygsye öyleyine giriyorum
çevremdekiler hadi bakalım az kaldı sınava görcez bakalım diyorlar
sinir oldum ya... neyini görceklerse anlamadım
hadi benim kızımda giriyor kim daha iyi alcak falan
hey Allahım nerden söyledim gircem diye

şu sınav geçsin kısmetse bende gidicem bursaya
eşim henüz gitmedi göreve
11 nisana kadar giderse sınavdan sonra gidicem

işte o yüzden benkimseye söylemiyorum özellikle akraba ve annemin komşularına..acaip meraklılar..annemde söylemek zorunda kalırız ne yalan uydurcaz diyor..hayır söylemeyeceksin dedim bende..sonra başımın etini yiyorlar

kızlar ben dershaneden geldim

ecesu haklısın, millete sınava giricem deneye görkaydirigubbakcemile3ohhh iyi eşinde daha gitmiyormuş, güzelce değerlendirirsin bu günleri.

başakcım nasıl geçti sınavın, inşallah iyi geçmiştirhihoyyyt

fotoscum neler yapıyosun ben bıraktım sporusırnaşık şeybaşlamamla bitirmem bir oldu.

gülsucum cidden gidiyorsun demek:CüvCüv: çok kalam tamam mı, özletme kendiniŞeniz

ececim nerelerdesin?

kronik yorgunluk bölümün ne? matematikten önerebileceğin bir kaynak var mı?

Merhabalar bugün 3 saat tarih baktım sadece :sinifsinif:
Misafir geldi yemek servisini hallettim daha bunun çayı var kafamçokkarıştı boşa zaman geçirmeyeyim sizlere bi bakayım dedim
mavli denemelerim en başlarda daha iyiydi bende zaman tersine işliyo sanırım
umarım bundan sonra böyle olmaz en başlarda 90 üstü net varken şimdi 70-80 arası seyrediyo tarih ezberimi bozdu vatandaşlıktan yana bi bilgim yok zamanla düzelicek inşallah :ecrin_bebek:
pikolata kronik yorgunluk yakıştı üzerime kaydirigubbakcemile3
Bölümüm işletme matematik konusunda tek bir kaynaktan mucize yaratmasını beklemek yanlış olur mümkün olabildiğince fazla kaynaktan farklı tarz soruları çözmek faydalı olacaktır yani ben kaynak ayrımı yapmadan bulduğumu çözüyorum
Sınav öss çözümlü soru bankası vardı eski yıllardan kalma faydasını çok gördüm
Data matematik çözümlü soru bankası yeni başlayanlar için yararlı olabilir onun dışında bizim dershane hocamız güncel kaynaklar içinde yargı ihtiyaç güvender soru bankalarını önermişti
Benim elimde uzman kariyer-pegem-irem-sınav-yargı-ihtiyaç-güvender soru bankaları ve pegem irem yaprak testleri var
Gazeteden ihtiyaç set ve yargı denemelerini de bekliyorum
Bi kaç sayfa öncesini inceledimde sanırım genelde sohbet içerikli burası yani çözemediğimiz soruları sorup destek alsak birbirimizden faydası olur diye düşünüyorum özellikle matematik ve tarihte sizce de iyi olmazmı ?
Görüşmek üzere 3 saat sonra dişçi randevum var günlerdir erteliyorum ama korkunun ecele faydası yok eyvahedigeldismile

gülsucum kaç gün kalacaksın? gitmişken ohh kafanı dağıt biraz, insana moral oluyorkaydirigubbakcemile4

aaaa pinkycim sen ankarada mısın? benide ankaradan istemeye geliceklerkaydirigubbakcemile3. ileride de ankadara da oturmak istiyoruz.

pikocum canımm evet ankaradayım, hihi sen ankaraya ben istanbula gelin gitces ozamankaydirigubbakcemile5
Kızlar nabersiniz canlarım, internet bağlantısında sorun vardı giremedim.
gülsu canım iyi yolculuklar özletme kendini,
fatoşum bende öpüyorum canım seni
patiska canım tatlı telaşlar ama epey heyecanlı, nolcak napcaz,nasıl bitcek bu hazırlıklar, al al bitmiyo çeyiz dedikleri oy oyy bilmiorum wallaaeyvahedigeldismile
ayy ne gusel yaaa siz yeni evlilere hayranımkaydirigubbakcemile3

Kızlarr benim çalışmalar idare ediyor,bugün yeni kitaplar geldi, istediğim performansa ulaşınca yazcam inşallah çalışmalarımı bende.

öptüm öptümm herbiriniziiiii canlarımmmopuyorumnanaktan

patiskacım nasılsın?yaz sonu ben de evliler gurubuna katılıcamkaydirigubbakcemile3ben de türkçeden hiç soru çözmüyorum ve boyumun ölçüsünü alıyorum her denemede. halbuki en kolay ders gibi ama çok yanlışım çıkıyor.

Pikolatacım iyiyim canım, demek yaz sonu evleniyorsun, umarım çoook mutlu olursun canım ee nasıl gidiyor hazırlıklar?
vala Türkçe konusunda haklısın canım, ben de bugünden itibaren günde hiç değilse 1 tane türkçe testi çözmeye karar verdim. umarım kararımı uygulayabilirim.

pinky canım inan herşey bittiğinde keşke o günleri tekrar yaşayabilseydim diyeceksin. keşke o kadar stres yapmasaydım, biraz daha tadını çıkarsaydım :asigim: tabii yine de eşinin her saniye yanında olmak hiçbişeye değişilmez de...yerimseniben
Gülsu sana da iyi yolculuklar arkadaşım, umarım verimli olur senin için...

kızlar ben bugün 60 kadar matematik testi çözdüm. şimdi devam edicem..
sizlere de kolay gelsin.. çok öpüyorum....

Pikolatacım iyiyim canım, demek yaz sonu evleniyorsun, umarım çoook mutlu olursun canım ee nasıl gidiyor hazırlıklar?
vala Türkçe konusunda haklısın canım, ben de bugünden itibaren günde hiç değilse 1 tane türkçe testi çözmeye karar verdim. umarım kararımı uygulayabilirim.

pinkycim çok saolopuyorumnanaktanvalla hazırlık yaptığım yokkaydirigubbakcemile323 nisanda geliyorlar daha ne giyeceğimi düşünmedim bile. biraz galesizimdir, her şeyi son hafta yaparımsırnaşık şeyçeyiz konusunda annemin maşallahı var, torunlarıma bile yetecek kadar çeyizim var.
ben de türkçede aynı fikirdeyim.en azından 1 test çözsek ne güzel olur. tamam bugünden itibaren başlıyoruz. türkçden hergün 20 soru çözücem, en az tabi:lepi:

kronik unutkanlık ya çok güldümsırnaşık şeyçok yorgundum galiba ondan kronik yorgunluk yazmışımkaydirigubbakcemile3 benim de bölümüm işletme, yüksek lisans falan yapıcam diye bu seneye kaldı kpss ye hazırlanmak. çok yüksek puan almamız lazım:hulya: aslında burada yapamadığımız sorularıda paylaşıyoruz. tabi matematikten falan anlatması zor oluyor sanal ortamda. tarihten de sorularımız için gülşahcım vardı ama bu aralar girmiyor. aslında hem sorularımızı hem de öğrendiğimiz güncel şeyleri yazsak güzel olur.
benim tarih fena sayılmaz, aslında tempom çok düştü, hiç istekli çalışamıyorum. bir rayına oturtsam uçurucam dersleri:Saruboceq:ama şu aralar istek kalmadı. matematikte çok süper değil. en fazla 23 yaptımkafamçokkarıştıgeometriye bakamyı bile düşünmüyorum. anayasadan da yavaş yavaş ilerliyorum.

başakcım geldin mi? çok merak ediyorum sınavın nasıl geçti?
kızlar ya bizim dershanedeki sınıf çok donuk. hocalarda şikayetçi, sanırım motivasyıonumu biraz da sınıf etkiliyor:kedi:bahane mi yapıyorum ne, bu aralar çalışasım yok ya kime çamur atacağımı şaşırdımkaydirigubbakcemile3

coğrafya 90 tarihten 50 ve anayasadan 30 soru çözdüm .türkçeden 2 test 1 deneme çözme hedefliyorum hergün.coğrafyayı unutmamak içinde 2 test düşünüyorum.

başakcım geldin mi? çok merak ediyorum sınavın nasıl geçti?
kızlar ya bizim dershanedeki sınıf çok donuk. hocalarda şikayetçi, sanırım motivasyıonumu biraz da sınıf etkiliyor:kedi:bahane mi yapıyorum ne, bu aralar çalışasım yok ya kime çamur atacağımı şaşırdımkaydirigubbakcemile3

canım geldım sınav kötu gectı dıyemıcem çünku rezalettı :umursamaz:ınan bütün inancım gttı eger kpss de oyle olursa imkanı yok kazanamam ya hadı genelkultr g yetenek kötuydu barı egıtım ıyı gecr dıyordum o da berbattı keske gtmeseydım ya bıle bıle gtttım

normal puanımın yarısı gelır heraldemafoldumben

pkocum nasıl toparlancaz ya türkceye baktım daha ondan bıle 6 yanlısım var bıde türkceden paragraf çözuyorm zaten ama hıc faydası olmuyor

matematık berbat ama yakın gelenlerı ısaretledım

canım geldım sınav kötu gectı dıyemıcem çünku rezalettı :umursamaz:ınan bütün inancım gttı eger kpss de oyle olursa imkanı yok kazanamam ya hadı genelkultr g yetenek kötuydu barı egıtım ıyı gecr dıyordum o da berbattı keske gtmeseydım ya bıle bıle gtttım

normal puanımın yarısı gelır heraldemafoldumben

başakcım ya moralini bozmamaya çalış, ben sınavdan sonra kpss yi kazanamıycamı düşünmeye başlamıştım. herkes göçtü dershanede, çoğu kişi çalışma temposunu düşürdü. fırsat bu fırsat tempoyu arttırmalıyız diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5bence belirleyici bir sınav değildi. matematikte çoğu soru hangisi olabilir tarzındaydı, net şıklar yoktu.
türkçe desen benim 10 yanlışım var, yanlışlarım 2 ye katlandı resmen ama çok belirsizdi sorular. herkes aynı şeyi söylüyor, gerçek sınav böyle olmaz. üstelik matematikten bir soru yanlışmış, cevabı şıklarada yokmuş. hocamız söyledi.

yani netim 56, sen düşün. normalde en düşük 75 yapıyordum. tamam süper sayılmam ama bu denemedeki kadar kötü seviyede olduğumu düşünmüyorumkaydirigubbakcemile3saçma bir sınavdı bence. hocamız sizi kendinize getirmek için böyle yaptılar diyor. ne kendime gelmesi, kendimden geçtim resmendelikafadulden

kızlar şuan Nihat Taş hocadan video izliycemzemuszemusgeldiğimden beri de 64 matematik çözdümbayanssulusmile

mavlicim nasılsın?

başakcım ya moralini bozmamaya çalış, ben sınavdan sonra kpss yi kazanamıycamı düşünmeye başlamıştım. herkes göçtü dershanede, çoğu kişi çalışma temposunu düşürdü. fırsat bu fırsat tempoyu arttırmalıyız diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5bence belirleyici bir sınav değildi. matematikte çoğu soru hangisi olabilir tarzındaydı, net şıklar yoktu.
türkçe desen benim 10 yanlışım var, yanlışlarım 2 ye katlandı resmen ama çok belirsizdi sorular. herkes aynı şeyi söylüyor, gerçek sınav böyle olmaz. üstelik matematikten bir soru yanlışmış, cevabı şıklarada yokmuş. hocamız söyledi.

yani netim 56, sen düşün. normalde en düşük 75 yapıyordum. tamam süper sayılmam ama bu denemedeki kadar kötü seviyede olduğumu düşünmüyorumkaydirigubbakcemile3saçma bir sınavdı bence. hocamız sizi kendinize getirmek için böyle yaptılar diyor. ne kendime gelmesi, kendimden geçtim resmendelikafadulden

gercekten de oyle darmaduman ettıler bızı valla.benım de 6 yanlsım var ya bu türkce nasıl düzelcek türkce çözdgm halde boyle

cnm senın 56 netın varsa ben kendımı düşünemıyorm egıtım de berbattı en sonkı sınada egıtımden ıyı yapmıstım 69 puan gelmıstı bunu cok merak edıyorm

sen cevaplara bakarak soruları anlamaya calsıcakmısn cözumlu cevap anahtarı verdıler demı ben bugun ders calsımıyım dıyorm aksam bı sorulara bakayım hanı nasıl yaplıyormus öğreneyım dıyorum

başakçım deneme sınavı için moralini bozma canım genel olarak zormuş zaten
sen çok güzel çalışıyorsun kpss de bunun karşılığını eminim alacaksın

evet başakcım ecesu ya katılıyorum, eminim karşılığını alacaksın. :1hug:inan ben soruların nasıl yapıldığına bile bakmadım çünkü netlerimi görünce moralim inanılmaz bozuldu. açıkçası matematikten bakmayı düşünümüyorum ama genel kültürden yapamadıklarımı not alayım diyorum. özellikle 2010 Avrupa kültür başkentleri çıkabilir. Fatih Kanunnamesinin içeriği falan...bunları çözüm kitapçığından okuyup not almak istiyorum:1rolleyes:

ecesu sen naptın, çalışabildin mi bugün:1hug:

Back
X