• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikolata bende bugün düzenli ordunun kurulmasından lozan antlaşmasına kadar özet çıkarttım. 80 tane soru çözdüm. şimdide inkılapların özetini çıkartıyorum. ilkeleride bitirmeye çalışıcam bu akşam. tarihten sadece dış politika kalıyor. özet çıkarttığım için çok uzun oluyor ama daha kalıcı oluyor sanki.

başakçım deneme sınavı için moralini bozma canım genel olarak zormuş zaten
sen çok güzel çalışıyorsun kpss de bunun karşılığını eminim alacaksın

canım benım ınsan elınde olmdan takıyor sankı butun calısmaları bosunaymıs gıbı gelıyor boyle olunca

ınsallah tatlım hepımz emeklerımızn karsılıgını alırız

sen nasılsn canm moraller nasıl calsmalar nasıl

evet başakcım ecesu ya katılıyorum, eminim karşılığını alacaksın. :1hug:inan ben soruların nasıl yapıldığına bile bakmadım çünkü netlerimi görünce moralim inanılmaz bozuldu. açıkçası matematikten bakmayı düşünümüyorum ama genel kültürden yapamadıklarımı not alayım diyorum. özellikle 2010 Avrupa kültür başkentleri çıkabilir. Fatih Kanunnamesinin içeriği falan...bunları çözüm kitapçığından okuyup not almak istiyorum:1rolleyes:

ecesu sen naptın, çalışabildin mi bugün:1hug:

ınsallh tatlım hepımız emeklerımızın karsılgını alırızz
ben sadce ıstanbul yapmıstım kültur baskantı olaraak
normalde ıhtıyac o kdar zor olmuyor dıyorlardı neydın onlar oyle yaa
bu aksam hıc calsısm yok belkı sorulara bakarım bıraz

merhaba kızlar
yeni başlayacam çalışmaya
oğlumun sınıf arkadaşları ve öğretmenleri vardı
28 tane çocuk vıcır vıcır hala kulaklarım uğulduyor delikafadulden
sağolsun arkadaşlarım yardıma geldi yoğun bir gün oldu
gülsu tatlış gidiyormusun iyi yolculuklar özlemezmiyiz hiç seni çok uzun kalmassın inşallah arasıra gir özletme kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
başak canım moralini bozma ben denemeleri baz almıyorum artık hiç belli olmuyor bazen sınava göre çok zor soruyorlar sen çalışmana bak ecesunun dediği gibi çalışmalarımızın karşılığını alacaz inşallah
ecesu sorma canım bende herkeze söyledim kime selam versem sınavı soruyor
pikolata canım bence sınıf çok etkiler insanı burda birbirimizi görmüyoruz ama yazılanlardan bile motive oluyoruz kaldıki sınıfta yüzyüzesin herkesle etkilenmen gayet normal
ececik görünmüyor benmi görmedim yoksa
hilalcim iyi az kalmış gitmene acısını çıkarırsın inşallah
patiskacım çok haklısın evlilik öncesi stres illaki oluyor sonrada pişman oluyorsun dediğin gibi en güzeli tadını çıkarmak
mavli senin gece çalışmaları nasıl gidiyor
pinky sanada iyi çalışmalar canım

günaydın kzlar ayy herkesın motıvasyonu düşmüs zannedersem kımse gırıp calstıklarını söylemıyorr

ben de dun aksam calsımadım yenı kalktım 12.20de mat dersım var hoca haftaiçi guplarında işci yüzde işlıcem gel dedi ona gtcem 2 satt ıkstada arkdsla buluscam aksamustu anca gelırım sonra diziye kadar calsırım öptm kızlar

eskı calsmama dönemme gerekıyor

başakcım ya sorma benimde hırsım hiç kalmadı, zorla çalışıyorum.acilen toparlanmamız lazım.
haklısın ihtiyaç normalde kolay, bir görsen soru bankası dağıttılar bize. ihtiyaç çözümlü matematik, sorular o kadar kolay ki, gülersin resmenkaydirigubbakcemile3sabahtan beri 54 matematik çözdüm oradan ama hiç faydası olmadı sanki, resmen
hiç üşenmeyip sorunun birini yazıcam: yüz üç bin yirmi altı sayısını yazılışı aşşağıdakilerden hangisidirkaydirigubbakcemile3sonra sen gel denemede kazık gibi sorular sor, olcak iş mi:sinifsinif:
hadi başakcım birbirimizi dürtelimolumunekankayizsmileo kadar emek harcadık boşa gitmesin, son aylar çok önemli, ben başlıyorum matematikten video izliycem.

hadi sen de çabuk ders başına:oklava:az çalıştığımız günler birbirimize kızalım, başka türlü yola gelmem bensırnaşık şey

hatırlıyormusun ben bir aralar sabah namazından sonra uyumayıp ders çalışıyordum, hey gidi günlerfisfisfisne azim varmış yahu.

kızlar 2010 Avrupa kültür başkentleri:

ıstanbul
Macaristan
Pecs
Almanya'nın Essen kenti.

bu soru gelebilir,

kızlar ben ders başı yapıyorum, nihat hocadan video dinleyip tarihten soru çözücem. 20yy. bitsin istiyorum. ayrıca bugün vayandaşlığa çalışıcam.birazda coğrafyadan soru çözsem fena olmaz.

Merhabalar:) pikolata sen istersen eski günler eski olmaktan çıkar bende bugün namazdan sonra hiç uyumadım coğrafya çalıştım şimdi biraz işleri toplamak için mola verdim sonrası tarih olur sanırım
Bahsettiğiniz sınav ihtiyaç 5 sanırım tempoyu artırmamın nedenidir kendisi depresyona girmemi sağladı sağolsun kafamçokkarıştı
Dershane hocalarının söylediğine göre kendimize gelmemiz için yapılmış bir sınavmış yinede matematik soruları kolaydı diyolar 20 net çıktı yok artık diyorum bende hayatımın en kötü sınavıydı:oklava:

merhaba arkadaşlar,

dün inkılapları bitiremedim
bugün bitiricem inşallah sonrada test çözücem

fatoşçum dünkü halini düşünemiyorum valla
bir sürü çocuk... delikafadulden

pikolata sağol canım kpssde nerden ne geleceği belli olmaz

başakçım iyi dersler canım

ececik nerdesin canım kaç gündür yoksun?

Merhabalar:) pikolata sen istersen eski günler eski olmaktan çıkar bende bugün namazdan sonra hiç uyumadım coğrafya çalıştım şimdi biraz işleri toplamak için mola verdim sonrası tarih olur sanırım
Bahsettiğiniz sınav ihtiyaç 5 sanırım tempoyu artırmamın nedenidir kendisi depresyona girmemi sağladı sağolsun kafamçokkarıştı
Dershane hocalarının söylediğine göre kendimize gelmemiz için yapılmış bir sınavmış yinede matematik soruları kolaydı diyolar 20 net çıktı yok artık diyorum bende hayatımın en kötü sınavıydı:oklava:

sorma ya moralimi düzeltmeye çalışıyorum ama gene de kazanamıycağım kafamın bir köşesine takıldısırnaşık şeybu sınav acayip sarstı.
sınavdan sonra dershanede kızlarla ettğiğimiz muhabbet aynen şöyleydi: ya atanamasak da olur, zaten bayanın çalışması pek cazip değil, yani çocuğa kim bakacakkaydirigubbakcemile3hemen yerini yaptıksırnaşık şey

ecesu aferin:hooray:hadi bakalım bitir bugün, ben de tarihten 20.yy bitirip soru çözücem, akşam birbirimize hesap verelim. bitirdik mi, ne yaptık yazalım.

fotoscum sen naptın, dünkü misafirlerden sonra kafanı toplayabildin mikaydirigubbakcemile3o kadar çocuk insanı delirtir yahu.

ececim nerelerdesin?

kızlar şuan Nihat Taş hocadan video izliycemzemuszemusgeldiğimden beri de 64 matematik çözdümbayanssulusmile

mavlicim nasılsın?
slm yeni gördüm arkadaşım iyiyim sağol canım sabah namazından sonra çalışmayı bende uyguluyorum etrafta gürültü yokken iyi oluyor bugün zamanın denemesini çözdüm ilk denemem 1.5 aydır ders çalışıyorum ve sonuç 75 net çok kötü değil ama benim için iyi değil, artık her hafta dershanenin deneme sınavlarına giricem bakalım netlerim artıcakmı?

merhaba kızlar
ecesu pikolata sormayın canlarım delirmeme ramak kalmıştıdelikafadulden
temizlik yaptım dün o kadar çocuktan sonra evler harabe gibiydi
hemen şimdi başlıyorum çalışmaya
hepinizi öpüyorum şekerler

kızlar nihat hocadan sayı problemlerini bitirdim. şimdi biraz müzik dileyip tarih çaşıcam.

mavlicim bence çok iyi 75 net, hele de bir buçuk aylık sürede yapmışsın. sınava daha 3 ay var.zemuszemus

fotoscum kolay gelsinopuyorumnanaktanufff temizlik dedin de, bende evi süpürüp öyle ders başı yapayım bari:sinifsinif:çok pasaklı oldum bu aralarkaydirigubbakcemile3

Günaydınn kızlarr:icecream:

yaa canlarımm nasılsınızz mavlicim ya bencede iyi 75 net

pikocum ya şu kültür başkentlerinden bi haberdim ben iyi oldu walla saol

kronik unutkan hoşgeldin cnm
fatoscum öptüm senideeee hepinizide öptüm bi sürüü görüşürüz..

pinkycim çok saolopuyorumnanaktanvalla hazırlık yaptığım yokkaydirigubbakcemile323 nisanda geliyorlar daha ne giyeceğimi düşünmedim bile. biraz galesizimdir, her şeyi son hafta yaparımsırnaşık şeyçeyiz konusunda annemin maşallahı var, torunlarıma bile yetecek kadar çeyizim var.
ben de türkçede aynı fikirdeyim.en azından 1 test çözsek ne güzel olur. tamam bugünden itibaren başlıyoruz. türkçden hergün 20 soru çözücem, en az tabi:lepi:

Pikolata canım başladın mı türkçe testi çözmeye? ben dün akşam 2,5 test çözdüm 50 soruya yakın... bundan sonra her akşam uyumadan, gidicem yatağa, başucu lambamı açıp türkçe çözücem mutlaka böylece kaytarma ihtimalim de olmaz. günde 20-30 tane çözsek yeter bence :lepi:..

bu arada tarihten osmanlı kültür ve medeniyeti ünitesini tekrar edeyim dedim, bu saat oldu yaa. ders kaydını açmıştım, çok yavaşlattı beni. şimdi yemek yedim, en iyisi biraz soru çözeyim de iyice yerleşsin. akşam da online ders var yine.

Pinky ben de bihaberdim vala bi tek istanbulu biliyodum :kedi:
teşekkürler Pikolata...
öpüyorum hepinizi

kızlar ben ders çalışmaya başlayamadım
arkadaş aradı 2 kişi kahve içmeye gelicez dedi
bende kahveyle geçiştirmiyeyim diye kek, börek ve salata yaptım
daha gelmediler onları bekliyorum
bugün benden hayır yok offfff...
ne zaman ders çalışma isteği gelse biri geliyor
böyle olunca da Allahım ders çalışma diye misafir gönderiyor diyorum
bilmiyorumkismile atansamda atanmasamda herşeyde bir hayır var öyle düşünüyorum artık

Back
X