• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam sabah erkenciyim kızlar hepinize günaydınlarrr
Akşam mutlak değere geçemedim şimdi eşitsizlikleri bitirmeme az kaldı bitsin başlıcam öptümm

off dün gece çalışayım dedim üst kattaki komşular bir kavga yıktılar ortalığı valla..2 tane delikanlı oğlan var ev yıkılıyor sandık..anneleri sinir kirizi geçir artık sonunda..herkes uykudan uyandı bende ders çalışamadım gece..gündüz çalıştıklarımla kaldım..
şimdi video izliyorum..görüşürüz sonra
öptüm hepinizi

dün otobüste gelirken iki genç kızın da bütün konuşması kpssden ibaretti ...aşırı da kendinizi yormayın ..sınava da kafa lazım ...

günaydın canlarım opuyorumnanaktannasılsnz bugun ben daha yenı kalktım kahvaltı yapıcam
cografyadan ekonomık cogrfya hakkınnda bırsey sordum kac kez ama kımsecıkler cevap vermıyormafoldumben

günaydın kızlar,hilalcim sorma o komşunun aynısı benim üst katta oturuyoralsanaalsanasmile kahvaltı yapıp başlıycam bende herkese kolay gelsin

günaydın herkese,

ececik eşim dün geldi hava şartlarından dolayı beklediğimden erken geldi
akşam hiçbir şey çalışmadım. zaten bende uykusuzdum
bugünde daha başlayamadım
çamur yağdı burda tozla yağmur birleşince çamur gibi olmuş
camlar, balkonlar berbat durumda temizlik yapmam lazım ama kolumu kaldıracak halim yok nedense

kızlar siz nasılsınız?

selam ecesu ben mutlak değerden soru çözüyorum hava pek bi kapalı sonra dışarı çıkıcam akşam hiç çalışamıyorum o yüzden gündüz çalışıyorum ben

günaydın kızlar..ecesu hadi gözünaydın canım..
ececik delircektim ya valla polisi arayacaktım annem durdurdu..
ben hayatımda böyle kavga duymadım..duvarlar gümbürtüden yıkıldı,kardeş kardeşe nasıl bu kadar acımasız olur anlamıyorum.
bir bağırıyorlar mahalle ayaklandı ya..çevre siteler falan cama çıktı düşün bizim halimizi..
ama büyük çocuğa acıdım yaa..
annesine babasına bağırdı.beni bu hale siz getirdiniz hiç ilgilenmediniz..ne oğlumu,oğlum demeyin bana,ne zaman sordunuz derdin sıkıntın varmı diye dedi..
hakketen babası onun çok üstüne gider kavga ederlerdi hep..üzüldüm yani..

neyse bende bir video izledim tarihten..100 soru çözdüm matematikten..tarihtende 50..
şimdi devam ediyorum..

sağol hilalcim... tarihi uzaktan eğitimden mi izledin canım?
bende matematik izliyorum ses geliyor ama ekran donuyor ikide bir geri alıyorum düzeliyor
sonra yine donuyor sinir oldum ya

iyi günler arkadaşlar sabah deneme sınavına girdim aceleden kahvaltıyı unutmuşum en son mat çözcekken başım döndü bende bıraktım benim tansiyonum çok düşük dershanede bayılırım falan rezillik diz boyu olur dedim:roflol: onun dışında diğer derslerin netleri geçen haftadan yüksek ama toplam netim düştü 70 net yaptım aaahhh matematik nasıl halletcem ben bunu?

ecesu evet canım uzaktan eğitimden izliyorum bazı yerlerde oluyor benimde..

mavli üzülme halledersin inşallah..
bende hepsini doğru yapıyorum ama acaip yavaşlamışım hızlandırmaya çalışıyorum matematikte..valla bir sürü vaktimi alır mahvolurum sonra

ecsu sevindim canım eşinin gelmesine aynen burdada çamur yağdı daha 2 gün olmuştu camları silelimafoldumbenhilalcim canım ya aynen bizimkinin de bir oğlu var hergün sarhoş kapıları yıkıyor resmen annesi kovuyor 2 saat dolanıp geri geliyor,video izlerken donuyor evet bende sinir oluyorum,daha dersin başına oturamadım kayınvalidem yarın gelcem diye aradı sabahtır temizlik yapıyorum en nefret ettiğimde mutfak dolaplarını temizlemek yeni bitti daha şimdi dersin başına geçeyim bende:sinifsinif:

merhaba arkadaşlar... ben de sabahtan yazlıkları çıkarmayla uğraştım, evi toparladım biraz, yapıp eşime bırakmak için yemeklik falan aldım bol bol.
sonra da Osmanlının gerileme dönemini tekrar ettim biraz da soru çözdüm. Dün gece yatmadan da duraklama dönemine çalışmıştım. 7de de online ders var ihtiyaçta, tarih... böyle işte... şimdi yemek yapıcam

uzaktan eğitimden bir mat videosu
doğan hocadan da eşitsizliklerle ilgili 3 video izledim
60 tanede soru çözdüm biraz ara vereyim soru çözmeye devam edicem

patiska canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

başakçım sen napıyorsun senden ses seda çıkmıyor bugün

ececik sana da kolay gelsin canım

Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım çok çok teşekkür ediyorum..
size bişe sorucam, doğan hocanın ya da nihat hocanın videolarını bilgisayarıma kaydedebilir miyim? ben laptopumu götüreceğim ama annemlerde internet yok, ancak abimlere gidersem izleyebilirim. orada da 5 yaşında bi yeğenim var o yüzden rahat çalışmak çok mümkün görünmüyor.
ya da daha sonra izlemek üzere kaydedebileceğim bi site biliyor musunuz? ihtiyaçtan kaydetmiştiniz ya siz, onun süresi de geçti değil mi?
kızlar önemli nolur cevap verin... :uhm:

patiskacım ben daha önce bir program söylemiştim ya onunla kaydedebilirsin. swfquicker diye...
ekol hoca, doğan ulu, ztv.com dan bu program sayesinde indirebilirsin
özellikle matematikte doğan hoca süper anlatıyor

Back
X