- Konu Sahibi Pimpirikli
- #6.741
ecesucum benimde eşim gidince korkuyorum kapıyı kitle bir odanın ışığını açık bırak matematik eşitsizlik çalışıyorum öptüm kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patiska canım benim eşim burda ilçede olsa bende alışırım belki
ama arazide dağ tepe yürüyorlar terör bölgesi sonuçta
bilmedikleri gitmedikleri yerlerden geçiyorlar mayınlı arazi (Allahım bütün askerlerimizi korusun)
berycim yalnız kalmaktan korkmuyorum evim 5. kat zaten
bir ses duysam kapının yanına silahla gidiyorum benim tek derdim eşimin iyi olması. onlar gece yürüdükleri için beni uyku tutmuyor
başakçım sağol canım ya siz de olmasanız naparım bilmiyorum... bu gece burdayım beni yalnız bırakmayın
gülsucum beni tanımadığın halde ne kadar güzel şeyler söylemişsin öyle çok sağol canım benim.Allah hepimize kalbimizdekini versin. inşallah iyi puanlar alıp atanırız.
kızlar Kur'an okuyacağım şimdi hepimiz içinde dua edicem.
merhaba tatlışlar bugün hiç çalışmadım hep gezdim şimdi de halamlara geldik bugün çok cezalıyım
ecesu saol tatlış Allah razı olsun senden inan çok temiz kalplisin inşallah kazanırsın senin yolladığın gelmedi ama başağım yollamış saol başağım sen de atanırsın inşallah aslın da hepimiz atanırız inşallahh biraz burda performansım düştü ama gezmekten cuma dönecez inşallah daha sıkı çalışırım dönünce...
ecesu ,fatoşum,ececik,başağım,hilal napıyosunuz kuzuşlarr ...
bugün çalışamadım moralim bozuk