2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam bugün tarihten 50 soru çözdüm akşama kayınvalideye yemekteyiz dönüşte üslü çokluklar ve sadeleştirmeye bakıcam off ya tarih karıştı bende sanırm

slm güzeller nasılsınız 2 annemde yanımda rahatım yerinde görümcemde birsürü hediye göndermiş bana çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile2dün gece 4 e kadar çalıştım coğrafyadan video izleyip 300 tanede soru çözdümzemuszemusbugünde komşular falan geldi gitti devam ediyorum çalışmaya :sm_cool:

ayyy canım gece 4 e kadar nasıl çalışıyosun ben haftada 1 gün arkadaşlarla kalınca çalışabiliyorum uykum gelmiyo ama evde 12 dedimmi uykum geliyor dün biraz kendimi sıktım 12.30 a kadar çalışabildim 5 te uyandım bari ders çalışayım dedim yarım saat daha çalıştım yattım hemen uykum geliyor hediyelerinide güle güle kullan arkadaşım ne güzel annelerinlede iyi anlaşıyorsunaklinialirimsmilebu arada çok sıkıntıdayım eteklerimin belleri acayip sıkıyor hayatımda bu kadar kilo hiç almamıştım yürüyüşe başlamadan yemeğide kesemiyorum şuan yerimde oturamıyorum şişkinlikten:1no2: böyle derste çalışamıyorum biran önce hafiflemem lazımCADIARZU

ay ben gece çalışamıyorum sabah 8 den 12 ye kadar iyi oluyor ama.akşam okurken uyuyakalıyorum ben birde istek olmuyor.

kızlar merhaba benım bu aralar performansım düştü ders dahıl hıc bırsey yapmak istemıyorum.bunalımdayım galıbemafoldumben

yarın da deneme sınavım var aslında grmek ıstemıyorum daha dıger sınavın etkısnden bıle cıkamadım.ama mecbur gırcem kaçış yok çünku bundan sonra her hafta sınav olcakmıs

merhabalar kızlar. ben bugün geldim izmire ama henüz hiç bişe yapmadım. anneanneme gittim, şimdi abimlerdeyiz..
inşallah bu gece...
çok öpüyorum sizi

ben geldiimm merhaba arkadaşlarrr nerdesinizz çok şükür evimdeyim gezdim tozdum alışveriş yaptım artık sıkı başlamam lazımm yarın da da çamaşır temizlik işlerim var pazatesiye başlarım inşallah bugün çok yorgunum yatıyorum ama nerdesiniz kimsecikler yok başağım,fatoşş,ecusu ececik,hilal,patiska ,pinky mavliii......

ecesu tatlış nasılsın ben daha başlayamadım yarım saat uydum daha uyuyacaktımm zil çaldııı zemuszemus saol pink sen nasılsın çalışabildin miii

herkese merhaba

gülsucum, pinkycim hoşgeldiniz
ben bugün sınava girdim 180 barajını geçiyorum ama netler hiç iç açıcı değil
türkçeden bile 12 yanlışım çıktı ya... en güvendiğim ders
çok çalışmam lazım çooooook
kpssde de böyle yaparsam mahfolurum :çok üzgünüm:
en azından eksiklerimi görmüş oldum

ecesu tatlış nasılsın ben daha başlayamadım yarım saat uydum daha uyuyacaktımm zil çaldııı zemuszemus saol pink sen nasılsın çalışabildin miii

tatlım merhaba hosgeldın canım benım
ben tamamen bıraktım calsıamıyorum odaklanamıyorum canım sıkkın konusrz bıara
bugun sınava gtmedım yarın gtsemmı bılmıyorum

canım benım sen buna oylesıne grdn kı takma yanı

patiska hoşgeldin izmir'imize bugün misafir gelicekti sabah öğlene kadar temizlik yaptım sonrada misafirlere hizmet 7 kişiydiler şimdi gittiler öldüm hiç ders çalışmadım zaten kaç gündür çalışmıyordum çok kötü hissediyorum.......yarından itibaren başlıycam bakalım inşallah çalışma azmi gelir.....ecesu geçmiş olsun canım inşallah kpss daha iyi geçer telafi etmiş olursun....gülsu merhaba arkadaşım beraber başlarız çalışmaya....başak bende dün türkiye geneline girmedim sinirlerim bozulmuştu

günaydın kızlar hepinize.
gülsu hoşgeldin canım,nasılsın iyimisin
ecesu üzülme dediğin gibi yanlışlarını görmüş oldun
mavli bendede hiç azim yok yani şöyle diyeyim..aaa benim ders çalışmam lazım diye istekle koşa koşa geçmiyorum masa başına.çalışıyorum ama zorunluluktan..onca yolu evde çalışamadığım için geldim diyorum,bir plan yaptım ona uymam lazım diyorum ama ders dinlemesi not tutması neysede soru çözmesi çok bayıyor beni..
özellikle matematik çözerken çok sıkılmaya başladım..hepsini yapıyorum,bazı sorular inanılmaz kolay buda sıkıyor beni..öfleye pöfleye çözüyorum..zaman kaybediyormuşum gibi hissediyorum ama yavaşladığımı hızlanmam gerektiğini biliyorum..asıl şimdi çözmezsem sınavda çok zaman kaybedicem..bununda farkındayım..
hadi video izlemesi planladığım gibi gidiyor ama soru çözmesi yaptığım planın yanında geçmiyor..ihtiyaç setini bitirmekti niyetim ama biraz zor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…