2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Ecesu çok teşekkür ederim canım, ben programı indirdim, yükledim ama dersleri kaydedemedim, ya da kaydettiği yeri bulamadım :1no2:
kızlar cmt gidicem, o zamana kadar ne kaydetsem kardır, Ecesu da gitmiş, sizin bi fikriniz var mı acaba::?

kızlar uyudnz mu ben 3 saat boyunca dizi izleyınce dızıden sonra calsayım dıe oturdum. cografyadan ekonomık cografyaya devam ettım ama hala bıtmedı ama gözumde büyüttugum kadar yokmus galıba

bertucum nasılsn

teşekkürler iyiyim coğrafyayı gözünde fazla büyütme çok soru çözmekle halledebilirsin ezber yerine soru çözmek bence daha faydalı

bende biraz kongrelere baktım,geometri den video izledim 100 kadar soru çözdüm,birazda doğan hocadaki soru çözelim bölümündeki sorulardan çözüverdim çok uykum geldi ii geceler herkesekaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar...dün gece video izleycektim ammaaaa babanneme gittik..bekliyordur gelsin diye dedim bi gidip görüneyim..o yüzden akşam yandı benim.
dünde sabahtan akşam yemeğine kadar 1.5 video izledim.
150 matematik çözdüm
50 türkçe çözdüm..

şunu farkettim acaip yavaşım..şimdiye kadar düzenli soru çözmedim hiç..hep konu çalıştım.
ama çok çözmem gerekiyor zamanlama hiç yok..yayıla yayıla soru çözdüğümü anladım..
şuan bi denemeye girsem süre yetmezliğinden kalırım

günaydın kızlar yenı uyandım bugun dısarı cıkmam lzım aksam calsırım galıba.

patıskacım ne sormustun video kaydetmeyle ılgılı bırseymıydı ben hıc kaydetmedgımden ne yazııkı sana yardımcı olamıcam arkdslar kaydedıp izlıyorlar ama nasıl bılmıyorum ben kaydetmeden ızlıyordum önceden

kızlaarr kimsenin bi fikri yok mu yahuu???
günaydın bu arada

canım ben anneme gelmeden önce uzaktan eğitim videolarının matemtik hariç hepsini kaydettim dvd ye..
bilsayara attım gelir gelmez..
istersen dvd yi sana yollayayım..ama eline ne kadra zamanda ulaşır bilemem..zamanın kısıtlıymış ya.

yada idm ile kaydet.süper hızlı kaydediyor.
km player ile de sorun çıkmadan izleyebilirsin.
ben önce idm ile indirdim baktım ses mes yok..
bs palyer,gom player,media player hiçbiri sesi açmadı..en son km player açtı.

canımm çok saol, aslında bana daha ziyade matematik lazımdı eksiklerim çok matematikten.. ama çok çok teşekkür ederim :1hug: düşünmen yeter...

Başakcım evet canım kaydetmeyle ilgili bişe sormuştum, ben de kaydetmeden izliyorum hep ama şimdi İzmir'e gidicem ya malum...

idm yüklü bilgisayarda km de neyse yüklerim ama nasıl kaydedebileceğimi bilmiyorum. dün ecesunun söylediği programı da yükledim ama yine aynı soru nasıl kaydedeceğimi bilmiyorum...

ozaman dediğim gibi idm yi indir.
oinince zaten sayfada bi video oldumu kaydetsinmi diye soruyor hep.
çok hızlı kaydediyor.
km playerlada izleyebilirsin
swquicker la beceremedik biz.
ihtiyacın matematiğini istersen onun içinde j download diye bi program var onu kaydet..sonra jdownload uzantılı matematik derslerini kaydedebilirsin.
dersin linkini veririm birazdan

ben idm ile indirip ses çıkmayınca sorun var diye silmiştim videoları..sonra jdownload la indirdim baktım ondada ses yok..meğer sorun playerdaymış..
ben derslerin hepsini jdownload ile indirdim..
bilg da filmlerin hangi klasöre iniyorsa buda oraya iniyor.kolay bulursun.

selam kızlarr ben bugün sabahtan beri mutlak değer çalışıyorum bugün bitirirsem yarın üslü çokluklar ve asal çarpanlara geçicem umarım ara verince de tarihten tanzimat dönemi çalışıcam dün tekrar dersine girdim de ve trablusgartan itibaren notlarımı tekrar okucam.ilkeleri temize çekicem yani akşam 4:30 a kadar bitmeli akşam üstüdışarı çıkıcaz

günaydın kızlar kahvaltı yapıp hemen oturcam dersin başına, öğleden sonra kayınvalidem gelecek şimdilik kaçtım:a015: [/B][/B][/B]

kızlar su soruma bakarmısnz

x-y=4 y-z=4 ise 2y kare -x kare -z kare kactr? sonuc eksı 32

canım soruyu yaptım ama doğru mu bilmiyorum?
x-y=4
y-z=4 (taraf tarafa topladım y ler birbirini götürdü
_______
x-z=8 değer verdim x=9 z= 1

x-y=4 x=9 y=5

y-z=4 y=5 z=1

2ykare- xkare- zkare = 2.5.5- 81- 1
=50-81-1= -32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…