2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam kızlar...... bugün doğan hocadan 2 mat videosu izledim 50 tarih çözdüm okadar şimdide misafirler geldi annanem umreye gidiyorda onun için geliyolar gelince daha fazla misafir gelir 15 günde nekadar çok çalışırsam okadar iyi hilal boşver unut gitsin bende arada annemle tartışıyorum bazen kendimi onun annesi gibi hissediyorum senin gibi sinirimden ağlıyorun ama olsun Rabbim onlardan ayırmasın başın sıkışınca,hastalanınca hiç minnetsiz sığınacağın tek insan onlar......ecesu bande ygs sorularına üstün körü bir baktım mat hariç çok zor gelmedi(mat hiç bilgim olmadığı için anlamadım)ama tabiki hepsini yapamadım sonuçta üniversite sınavı

selam kızlar, dershaneden yeni geldimzemuszemus internette sorun var zor girdim siteye. aaaa başakcım ve ececim buradaymış, nasılsınız kızlarkaydirigubbakcemile5

kızlar acayip bir tempo oturtmam lazım hemen bugün başlıyorum, çok boşladım.

1.yürütme
2.yasama
3.danışma

Osmanlıda Dinan-ı Hümayunun yukarıdaki güçlerden hangilerini kullandığı söylenebilir?
cevap 1 ve 3 müş.CADIARZU

kızlar bu soru yediiklimden. genel olarak soruları zor.

pikocum merhaba ben de dersaneden geldım 2 gundür dogrudürüst calsımıyorum kendıme gelmem lazım yoksa bu zmana kadar calıstıklarım bosa gtcek

sen nasılsn pikocum ecesu

başakcım ya sorma ben de kuzenimden dolayı pek çalışamadım. hemen kendimi toplayıp ders başı yapıcam, hastayım ama napim çalışmam lazım.
hadi sen de hemen ders başınakaydirigubbakcemile5son günler çok çok önemli.gevşersek tüm çabalarımız boşa gider.

Osmanlı Devleti'nde ilk olarak Orhan Bey (1326 - 1362) zamanında oluşturulan yürütme- danışma kuruludur
Bu sorunun cevabı:)
Yasama yetkisini ben hocaya sormuştum bi ara sınırlı bi yasama yetkisi var oda padişahta demişti

hımmm teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
bugün tarihten soru çözücem, yapamadıklarımı yazarım.

osmanlı devletinde bir hizmet karşılığ bazı kişilere verilen ve sahibinin istediği şekilde tasarruf etme hakkının bulunduğu topraklar aşşağıdakilerden hangisidir? dirlik
zeamet
vakı
mülk
iltizam

ben mülk demiştim ama cevap dirlik olucakmışbilmiyorumkismile

haklısınız kızlarda zaten ben giymediklerimi veriyorum poşetlerle..genelde yabancıya gitmesin diye kuzenlerime ver diyorum..eskimiyorlar sadece ben yeni şeyler alıyorum,biraz daha yaş ilerledikçe süslü ve klasik oluyorum galiba spor şeyleri kuzenlerime veriyorum.onlarda liseye gidiyorlar..ama ben onları anneme ver dememiştimki..neyse sinirim geçti zaten o an çok kötü kızdım..olan oldu dedim artık ama eski değil yepyeni,modası da geçik değil ondan bozuldum..yine yeni alacaklarım aynı onlar gibi olacak (((
aslında sonradan baktım annemde üzülmüş pişman olmuş sormadan verdiği için,kendini sorumlu hissediyor..boşver dedim giden gitmiş bu senekiler zaten daha güzel dedim.aslında fark yokta o üzülmesin dedim neyse..

kronik unutkan google a ihtiyaç uzaktan eğitim kpss video indir yaz..
dvix evi diye bir site var onun linkine tıkla..
2 farklı programla indirebilirsin..
ben jdownload la indirdim..önce programı kurdum bilg a sonra jdownload uzantılı derslerin linkine tıkladım 1 gün içinde hepsi yüklendi..
kota sınırın yoksa indir derim

Son düzenleme:
pikolata mülkte görevlerinde başarılı olan devlet adamlarına karşılık verilir diye bir tanım var bazı kaynaklarda bu aklını karıştırmış olabilir.Ama şöyle bişey var mülk topraklar verildiğinde artık kişiye ait oluyor
Dirlikler de ise mülkiyetleri devlete ait ama devlet görevlilerine hizmet karşılığı verilmiş.Toprağı ekip biçme görevi köylüye ait köylüde vergiyi dirlik sahibine ödüyor dirlik sahibi aracı durumda aynı zamanda elde ettikleri gelir oranında atlı asker beslemekte zorundalar yani
Toprak üzerinden tasarruf sağlanıyor

ohcanımadeysin bayılıyorum nickine kaydirigubbakcemile3
Ben indirme işini ay sonuna ertelesem daha iyi olur kota sorunum var fisfisfis

Son düzenleme:
kota sorunu bendede vardı bir arkadaşım indirdi bende ondan aldım elimde cografya,tarih ve anayasa var digerleri yok
bende 150 mat çözdüm karışık neyse gene ders başı yapım görüşürüz kızlar:kedi:

evet bende girdim pek iç açıcı geçmedi türkçeden 8 yanlışım çıktı (( mat ve sosyalde orta şeker hatta kötüüü diyebilirim(

merhaba,bilgisayarımız yapıldı ve uzunnn bir aradan sonra döndüm aranıza;sizi çok özledimm tabiki!!!
neler yptınız,nerelere geldiniz arkadaslar hepinizi merak ediyorum ama te tek okuyamayacak kadar uzun sayfalar..

merhaba,bilgisayarımız yapıldı ve uzunnn bir aradan sonra döndüm aranıza;sizi çok özledimm tabiki!!!
neler yptınız,nerelere geldiniz arkadaslar hepinizi merak ediyorum ama te tek okuyamayacak kadar uzun sayfalar..

gülşahcım hosgeldın opuyorumnanaktan nıhayet döndun gerı çok özledım valla senı.:1hug:

valla benı sorarsan buaralar performansım düştü pek ıyı degılım canım sen nasılsn

gülşah hoşgeldin nasılsın canım?

ben bugün coğrafyadan Türkiyenin fiziki özelliklerine çalıştım ezberlenecekleri ezberledim. 145 tanede soru çözdüm. şimdide geometri çalışıcam.

kızlar herkese merhaba...
yazamadım kaç gündür, zaten hiç çalışamadım da... sadece hastanedeyken, annem ameliyattan sonra uyurken.. şimdi evdeyiz, annem 3 gün boyunca asla kalkmayacak ya da oturmayacak dedi doktor, o yüzden pek fırsatım olmuyor çalışmaya.. ama buna da şükür... anne iyi olsun da..
sizler bomba gibisinizdir eminim... okuyamadım yazdıklarınızı...
çok öpüyorum...

hoşgeldin gülşah nasılsın neler çalışştın ben de bugün erken kalktım yani kendime göre erken 9 buçukta 86 mat,140 coğrafya,10 tanede türkçeden paragraf sorusu yaptım..dışarı çıktım biraz da ütü yaptım günün özeti...
başağım nerdesin msn ye de yazmamışın
fotoşum sen nerelerdesin,hilal üzülme arada olur öyle stresten..bitti mi tarih ,coğrafya
ecesu ,ececik,pinky,mavli siz ne yapıyorsunuz patiska anneşine geçmiş olsun he men iyileşir inşallah sende huzurluca çalışmaya başlarsın...

canım benım burdayım:teytey:
aksamustu basladım calsmaya matematıkten test çözdm.cografyadan konu calısıtım ama ben seylerı hıc sevmedım o madenlerı falan hep unutmusum bıda da tekrar etmedım sınavdan önce bakayım dıyorum.aksamda beyaz kalem yayınlarının egıtımden program gelıstrme yaprak testlerını bıtrdm 20 test

yarın bölglere geceym dıyorum

günaydın arkadaşlar zemuszemus bugün erkenciyim kardeşim polislik için rapora gitti bizde evcek uyuyamadık rapor işlemleri dün başladı bugünde gitti inşallah bi pürüz çıkmadan raporu alır raporda çok inceliyorlar en ufak şeyden eleyebiliyorlar geçen sene kpss ye girdi sonra 6 ay askerliğini yaptı o sıradada polislik için sınavlara gelip gitti bu rapor son nokta iyi çıkarsa ağustosta okula başlıycak inşallah! anlıyacağınız ömrümüz sınavlarla geçiyor...... gülşah hoşgeldin arkadaşım....patiska geçmiş olsun annenede Rabbim acil şifalar versin inşallah!.... gülsu iyiyim canım dün doğan hocadan mat videosu dinlemeye başladım bugün onlara devam edicem çok iyi, anlatıyor tarih coğrafya anayasadanda soru çözücem inşallah! hepinize iyi günler.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…