- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.901
Osmanlı Devleti'nde ilk olarak Orhan Bey (1326 - 1362) zamanında oluşturulan yürütme- danışma kuruludur
Bu sorunun cevabı:)
Yasama yetkisini ben hocaya sormuştum bi ara sınırlı bi yasama yetkisi var oda padişahta demişti
canım ya türkçede çok sıkıldım yarım bırakıp başka teste de geçmedim. türkçede çok yanlışım çıktı. matematikten 10 soruyu yapamam diye hiç uğraşmadım (sonra 9 tanesini yaptım ) coğrafya ve tarih iyi. geometri ve matematik çalışıcam artık. türkçeyi de hafife almamak lazım. sınav tokat gibi yüzüme çarptı benim. daha çok çalışmam lazım
bir de koridordaki gözetmenler çok gürültü yaptı. sınıftakini çağırıp uyarmasını söyledim. ona rağmen gürültü etmeye devam ettiler. inşallah kpss de böyle olmaz.
sen de girecektin dimi canım? senin nasıldı?
merhaba,bilgisayarımız yapıldı ve uzunnn bir aradan sonra döndüm aranıza;sizi çok özledimm tabiki!!!
neler yptınız,nerelere geldiniz arkadaslar hepinizi merak ediyorum ama te tek okuyamayacak kadar uzun sayfalar..
hoşgeldin gülşah nasılsın neler çalışştın ben de bugün erken kalktım yani kendime göre erken 9 buçukta 86 mat,140 coğrafya,10 tanede türkçeden paragraf sorusu yaptım..dışarı çıktım biraz da ütü yaptım günün özeti...
başağım nerdesin msn ye de yazmamışın
fotoşum sen nerelerdesin,hilal üzülme arada olur öyle stresten..bitti mi tarih ,coğrafya
ecesu ,ececik,pinky,mavli siz ne yapıyorsunuz patiska anneşine geçmiş olsun he men iyileşir inşallah sende huzurluca çalışmaya başlarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?