2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım msnden de yazmıstım sana da bu kız nıe birsey yazmıyor diyodum.
canım dersane cok sıkıcı hıc faydası yok egıtımden soru çözuyorm arada.tarıhe hıc baslamdım.cografya calsıyorm bölgelere gectım.

1hafta önce ıhtıyacın bı denemesıne grdm dökuldm cok zordu sonra bütün calsıma istedgm gttı kendıme gelemedım pikolatada oyleydı.

sonra basladım tekrar sonra bı kac gündür de canım sıkkında kafamı toplayamıyordum oyle bı ara verdm baktım olmıcak sağolsun gülsucugumn da destegıyle tekrar basladm. sınavlar sıklasıyor her hafta olcak gecen gün grdm ıyı gıbıydı cuma tekrar grcem.oyle işte cnm.

valla özledım senı kız.senın mat ne alemde bakayım sözun vardı bana hatrlıyorsan.sen anlat canım daha daha nasılsn

pamuk yağından makina yağı oluyor pamuğun çekirdekleri var onlardan elde edioliyor benim bildiğim

canım bnim;bende seni çok merak ettim yaa..neden canın sıkkın??
canım deneme bunlar nasıl olsa gerçeğinde daha iyi olacagına eminim..
ben matematige bakamadım henüz..çünkü hala kotalı netimiz..ama söz tabi bakıcam..yine de bu halimle 11-12 bazen 13 soru çözebiliyorum..inşallah şansıma göre soru çıkar kpss de..
insanın bazen kendine güveni bitiyor ama hemen toparlanman çokk güzel..ne zaman konuşmak istersen yaz canım bana.
pamuk yağı birkaç yerde kullanılıyor benim bildigim;dalinin dedigi gibi sanırım..

kpss sorununu çoookk ii anlıorum çünkü bende geçen yıl girdim sınava Allah a şükür 90 puan alıp kurtuldum.ama o puanı alana kadar neler çektim bi ben bilirim o yüzden bi kaç bişey yazmak istedim.Öncelikle şunu söyleyeyimki denemelere takılmayın ben en yüksek denemeden 83 almıştım.Elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıosanız ciddi anlamda emek weriosanız Allah nasip edio.Bir de sınav günü soğukkanlı olmak çok önemli.Ben çok bilinçli girmiştim ve sınıfa girdiğimde beynimi sonuna kadar zorlayıp bu 3saati en ii şekilde geçircem demiştim.Öyle bir azimle ve kararlılıkla girdimki belki normalde yapamayacağım bazı soruları doğru yaptığımı gördüm.Ve son bişey bu aylarda ben çok yoğun konu tekrarı yapmıştım.Herkese başarılar diliorum.Allah yardımcınız olsun..

merhaba kızlarr, ben rahatsızım hele bugün başım çatlıyor, biraz fena gibiyim. ne zamandırda giremedim, çalışmıyorumdaa bu yüzden moralim tamamen sıfır:1no2:

ınsallh kpss gecen senekı kadar zor olmaz.artık formatı degıstı bu sekılde gider die düşünuyorm ama.

canım 12 13 soru ıyı ama.tabı yeterlı degıl .ınsallh şansımıza gore soru gelır.
msnden konusabılsek:gitme:

kızlarrrrrrr napıyosunzz
ben de bugun bı karadenız bolg.calsıtım soruları çözdm.sonra baska bölgeye gecmedım napsam napsam derken bı bakmısım matematıkten modüler calsıyorumkaydirigubbakcemile3

bende çok az çalıştım 68 mat 38 coğrafya yaptımm off yaaa gelen giden çalışamıyormmm....yatıyorm erken kalkma umuduyla....

günaydın kızlar bende dün fazla çalışamadım akşam dizi izledim akşama kadar sadece coğrafyadan videolar izledim,gece uyumadan da 100 tane matemetik çözdüm.kahvaltı yapayım başlıycam bende kolay gelsin herkese

kızlar dün akşam gene giremedim. dün 100 coğrafya, 50 anayasa ve 40 tarih çözdüm.

bugün temizlik var pek çalışamayacak gibiyim. :kedi:gene de soru çözeyim diyorum.en azından 100 tane.

başakcım ben de senin gibi düşünüp Adana demiştim ama cevap Edirne olucakmış. cevap şıkkı yanlış olabilir, Adana da gür çayır ne arasınkaydirigubbakcemile3 diğer soruyu bildin, fasulye olucakmış. ben ikisi arasında kararsız kalıp pamuk demiştim.

pinkycim geçmiş olsuna.s.

ela hengi kaynaklardan soru çözdün, bize tavsiye edebileceğin kaynak var mı? günde kaç soru çözüyordun?

merhaba arkadaşlar bugün 9 buçukta kalktım büyük başarı bana göre başağım çok özür dilerim seni aramayı unutmuşum
125 coğrfaya sorusu yaptım sonra komşu geldi kahve içtik
şimdi de eşitsizliklerden soru yapacam yemek de yokk töhh ne yapsam kii..
piko nasılsın temizlik günü mü kolay gelsin,pinky,patiska,ececik siz nasılsınız ne çalışıyorsunuz,bu arada fatoşum nerelerde yafuu yok uzun zamandır...

benide unutmayın yahu:sinifsinif:
Hastayım bugün tarihten inkilap çalışıyorum dün akşam hasta hasta oran orantıdan 30 soru çözdüm.grip olmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…