2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar tarihten 160 soru, coğrafyadan 100 soru çözdüm şimdi matematikten video izleyeceğimzemuszemus ama verimsiz çalıştığımı hissediyorum, akşama kadar bu kadar soru çözdüm, konu çalışmadım kibilmiyorumkismile

pıkocum nasılsın ay ben de hıc calısmadım haftasonum boyle gecıyor. dersane olunca yorucu gecıyor cıkıstada gezınce cok yoruldm dus aldım uykum geldı.bırazcık calısabılırsem calscam uykum da geldı

canm anaysa ve tarıh benı cok korkutuyor

başakcım ya dinlen biraz, inan ben dershaneye gittiğim gün kafamı toplayamıyorum.
hiç sorma tarih ve anayasa beni de çok korkutuyor. tarihten konu bitsede testte yanlışlarım çıkıyor. anayasa desen tam dikkat isteyen bir ders. her şeyi kelimesi kelimesine bilmemiz gerekkafamçokkarıştıinşallah bol soru çözerek halledicez:Saruboceq:benim tarihten konular bitti ama bir şey bilmiyor gibiyim, ilk konuları zaten unuttum ama yeni çalıştıklarımı da unutmuşum gibi hissediyorum

iyi akşamlar kızlarzemuszemus kutlu doğum programı vardı ordan geliyorum .....bugün çok canım sıkkındı şimdi daha iyiyim gittiğim iyi oldu:) sabah 1 mat videosu izledim ıslahatları tekrar ettim 30 tarih sorusu çözdüm okadarmafoldumben dedim ya canım çok sıkkındı bukadar bile zor çalıştım bana biraz motive lazım......başak ,pikolata okulda anayasa dersim olmasına rağmen benide korkutuyor habire bişeyler değişmiş kafam karıştı...

kızlar Nihat Hocadan işçi problrmlerini dinledim, hepsi bitmedi.biraz anayasa bakıp yatıcam.
hepinize iyi gecelerboshayallersmile
Allah hepimize zihin açıklığı versin.

cnm ya hiç olmazsa konu tekrar etmişsin, hem birazda maneviyat gerekli, iyi olmuş akşam programa gitmena.s yarın açığı kapatırsınkaydirigubbakcemile5

cnm ya hiç olmazsa konu tekrar etmişsin, hem birazda maneviyat gerekli, iyi olmuş akşam programa gitmena.s yarın açığı kapatırsınkaydirigubbakcemile5
haklısın arkadaşım gitmem çok iyi oldu inşallah açığı kapatırım özelliklede matematikten
akannehir

bende bugün tarih çalıştım öğlen 85 soru yaptım hepsi bu akşamüstü alışveriş yaptık ama çok moralim bozuktu halada düzelmiş deil akşam hiç çalışmadımmm benimm atamammm olmazzzzzzzz ben çok şansızım....yeterli puanı alsam bile olmazzzz lmaz:mafoldumben:çok üzgünüm:

ayy bende geldim aranızaohaoldumsmile bu kpss ömrümü yedi yaaeyvahedigeldismile
günaydın herkese... hoşgeldin arkadaşım amanıııın kpss yaklaştıkça aramıza katılanlar arttı zamanın az kaldığını farkettim birdeneyvahedigeldismile
bugün bir mat videosu izleyerek başladım öğleden sonra deniz kenarındaki parkta kermes var oraya gidicem bahar geldi beni evde tutabilene aşkolsun :sinifsinif:

herkese iyi pazarlar;gülsucum bende aynı hisleri yaşıyorum..içimden çalışmak geliyor..artık bende haftasonları dinlenmek istiyorum..nasıl toparlıcaz bilmiyorum..havalar ısındı diye mi böyle oldu bilmiyorum..
kimsecikler yok;gezmeye mi gitti herkes??

fıstıklar merhaba nsılsnz dersaneden geldm ben de cok yoruldm bırsay calsasım da yok havalar da ısındı nasıl calsıcaz hıc bılmıyorm

ben dün hiç çalışamadım ama bugün 300 tane tarihten soru çözdüm sonrada tekrar için ebob calıştım video izledim birazdan soru çözücem onunla ilgili ebob ekokla ilgili takılıyorum ondan tekrar ettim

kızlar napıyosnz ben de geldm yattım bıraz bıraz tv ızledım pegemın sınav sonucunu kontrol ettım egıtım ıyı ama dıgerı kötu

buaksam yenı konu falan calsıamam heralde benım calsıma ıstegı gttı yıne yaa

kızlaarrrr canlarım napıyorsunuz özledim yahuuuu:))))
h.sonu arkadaşlarımız geldi hiç nete giremedim hatta hiç derste çalışamadımm(((
yarın dershane varr yarında sizlerden uzak kalıcam

hafta sonu kimse çalışamamış anlaşılan..dün kız hastaydı keyifsiz,iştahsız,ateşli...doğduğundan beri ilk kez hastalandı alışık olduğum bir durum değildi..gerçi hastalığa ne kadar alışılırsa..çok üzüldüm bütün gün onunla ilgilendim..bugün iyi çok şükür..annem anneannemin yanına gidecek,eğer dr bugün çıkarmazsa o kalacak..bu durumda ben ve kız evde yalnız..aslında bu hafta içi giderdim ama hafta sonu kuzenim gelecekmiş beni görmeye bursadan..ondan öbür hafta içine kaldı..

şimdi başlıcam çalışmaya..
inanaırmısınız geldiğimden beri içimde hırs istek yok..zorla çalışıyorum..boşuna gelmiş olmayayım diye çalışıyorum onda bile verimli değilim..
sanırım havalardan..amaaaan napayım ya olursa olur kendimi sıkmanın anlamı yok

kızlar gunaydın ben de yenı kalktım karnım acayıp agrıyor bısılelr atıstırıp ilaç içccem sonra gecerse baslıcam ege bölg.calsıcam daha 2tanecık bolg. calsıtım onları da unutmuusmdur kesın

arkdslar hepımızın performansı düştu farkındamısnz

bu aralar çalışamıyorum nedense havalardan herhalde hiç içimden gelmiyor.dün dershanem vardı sabah aöf için akşamüstü kpss için 2 dershane çok zor oluyor ama napalım mecburuz.Tarih etüdümüz vardı I.dünya savaşından ve kurtuluş savaşı hazırlık döneminden test çözdük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…