- 16 Mart 2007
- 3.099
- 512
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.001
merhaba arkadaşlar,
I.Dünya Savaşı ve Sayı Problemlerine çalıştım akşam bugün tekrarını yapıp soru çözücem.
pıkocum nasılsın ay ben de hıc calısmadım haftasonum boyle gecıyor. dersane olunca yorucu gecıyor cıkıstada gezınce cok yoruldm dus aldım uykum geldı.bırazcık calısabılırsem calscam uykum da geldı
canm anaysa ve tarıh benı cok korkutuyor
iyi akşamlar kızlarzemuszemus kutlu doğum programı vardı ordan geliyorum .....bugün çok canım sıkkındı şimdi daha iyiyim gittiğim iyi oldu:) sabah 1 mat videosu izledim ıslahatları tekrar ettim 30 tarih sorusu çözdüm okadarmafoldumben dedim ya canım çok sıkkındı bukadar bile zor çalıştım bana biraz motive lazım......başak ,pikolata okulda anayasa dersim olmasına rağmen benide korkutuyor habire bişeyler değişmiş kafam karıştı...
haklısın arkadaşım gitmem çok iyi oldu inşallah açığı kapatırım özelliklede matematiktencnm ya hiç olmazsa konu tekrar etmişsin, hem birazda maneviyat gerekli, iyi olmuş akşam programa gitmena.s yarın açığı kapatırsınkaydirigubbakcemile5
günaydın herkese... hoşgeldin arkadaşım amanıııın kpss yaklaştıkça aramıza katılanlar arttı zamanın az kaldığını farkettim birdeneyvahedigeldismileayy bende geldim aranızaohaoldumsmile bu kpss ömrümü yedi yaaeyvahedigeldismile
merhaba sevinç, aramıza hoşgeldinolumunekankayizsmilebranşın neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?