- 18 Ağustos 2007
- 5.772
- 4.337
- 698
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.041
merhaba, ben baya daha önce buraya soru sormuştum. saolsun arkadaşlar cevaplamışlardı.
ben biraz laf olsun diye giricem sınava, maksat girmedi olmasın. lisans mezunuyum, genel kültür-genel yetenekten gircem.. geçmiş senelerin sorularına baktım, genel yetenekte baya iyiyyim de genel kültürde çok fena çuvalladım :sinifsinif:
bugün kitap aldım konu anlatımlı. başlasam yetişirmi ne dersiniz :))
Hilalcim Allah yardımcın olsun;durumun çok zor;sınavdan önemli şeyler var tabiki..
kızlar toparlanacagımıza inanıyorum..
başakçım msn kapandı kendi kendine yine yazamadım sana
bende okuldaydım..sbs kursları kalktı ve şükür eve 2 bucukta gelcem..işime yarıcak bu durum;çok sevindim..onun dışında okulda ve evde test çözmeye devam ettim bugün..arkadasımız aradı;canlı müzik varmış..biraz gezmeye gidelim dedik..havada soguk gibi ama olsun..değişiklik olur belki..
bu arada rehberlikten çok zorlanıyorum..neden bilmiyorum..ayarlayıcı;önleyici vs..bide adamların meslek kuramları..ne yapıcam kızlar???
bende senin gibi 2006 ve 2008 yıllarında laf olsun diye kpss ye girdim hiç çalışmadan..genel yetenek çok iyiydi ama genel kültür tam bir faciaakannehir
72 falan almıştım ikisindede..
bu yılda gireceğim genel kültür çalışıyorum..
2.5 ay var bence şöyle 1.5 ayında sağlam genel kültür çalışsan son 1 ay sırf deneme çözsen yaparsınyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?