2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ya bu söz, nişan muhabbeti çok etkiledi beni. zaten zar zor çalışıyordum iyice kafam dağıldıakannehirbugünden itibaren topluyorum kendimi. son 2 ayda 90 puan alabiliriz, hadi kızlar herkes ders başına

Günaydın kızlar :kedi: bugünün uykucusu benim galiba, eşim işe giderken uyandırdı, tamam dedim uyudum, iş yerinden aradı kalkıyorum dedim kandırdım :) en son kargo geldi de gözümü açabildim :kedi:
ne oluyor bana bilemedim...
kahvaltı yaptım şimdi coğrafyaya başlayacağım, daha hiç başlamadım bilmiyorum iyi mi ettim...

Hilal'cim çok güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim... :1hug: o kadar uğraştım ki o soruyla.

hepimize kolay gelsin ciciler

canım ağzından bal damlıyor... inşallahh :Saruboceq:

kızlar bu arada ben coğrafyaya yeni başlayacağım, sizce nasıl çalışayım? kitaptan mı bakayım, yoksa ztv den falan mı dinleyeyim? dershanede iki hafta sonra falan başlayacak sanırım, en azından o başlayana kadar bi hatırlamış olayım diyorum

canım benım ben de tarıhe yenı basladım cografyada cok eksıgım var

bence sadece kıtaptann calıs ve bol soru çöz. vıdeo ızlemek tabı kı ıyı ama vakıt kaybı cok vaktımız yok derım

pikocum hosgeldım tatlım canım sakın dagılma desem de soylemek kolay demı ben de bişey yokken bıle dagıldım sankı sınav sonucundan sonra kendıme gelcekmısım gıbı gelıyorkaydirigubbakcemile3

canım benım ben de tarıhe yenı basladım cografyada cok eksıgım var

bence sadece kıtaptann calıs ve bol soru çöz. vıdeo ızlemek tabı kı ıyı ama vakıt kaybı cok vaktımız yok derım

haklısın sanırım Başakçım. başladım bakalım kitaptan. coğrafı konuma çalışıp testleri çözücem, her gün bi konu çalışsam yeter gibi

merhaba kızlar
patiskacım bende sendenim canım geç kalktım bugün
dilbilgisinden 62 soru çözdüm biraz evi toplayıp tarihten dış politika çalışmayı düşünüyorum
tarihi bitirmiş olacam inşallah ama gelin görünki hiç bişey kalmadı aklımda
pikolata nişanlandınmı canım ben kaçırdım ama ben seni nişanlı biliyordum zaten bi özet geç bari merak ettim şimdidelikafadulden
gülsu nerelerdesin canım yoksa günün uykucusu senmisinkaydirigubbakcemile3
başakcım sen nasılsın şekerim

bu arada ececik hiç öyle düşünme canım çok güzel çalışıyorsun
keşke bende konuları tam olarak bitirebilsem de sırf soru çözebilsem

iyiiym canım benım sen naıslsn ben de dıs polıtıkayı calsıcam tabı benım tekrardegıl veb ben sondan basladım tarıhekaydirigubbakcemile3
sen naıslsn

merhaba kızlar! herkes full çalışıyor gördüğüm kadarıyla 2 ay kaldı paçalarımız tutuştu eyvahedigeldismile bende bugün işçi problemlerinden 2 video izledim napıyım kendim çalışınca kısacık konuyu satlerce çalışıyorum böyle daha çabuk geçiyorum inşallah denemelerde fark eder......

bazı arkadaşlar bugün çok erkenci ne güzel ben bitürlü erken kalkamıyorum
tarihten ilk konu tekrarı yaptım test çözdüm , türkçeden paragraf,sözcükte anlam konularıyla ilgili test çözdüm 60 soru kadar şimdi ne çalışsam diye düşünüyorum.

selam herkese ben memurum ama tekrar kpssye girmeyi düşünüyorum inş.. daha ii bir yer çıkar diye sınava girmek istiyorum ..uzmanlık müfettişlik v.s. gibi ...hepinize başarılar ..ben çalışmadan gireceğim ...çalıştığım için vaktim yok ..arada bakabilirsem bakarım belki ama çalıştıkça insanın kafası daha çok karışıyor ...

kızlar ben bıraktım calsımayı

bugun matemetıkten sayı ve kesır problemleri

tarıhten ataturk ınkılapları

egııtmden biraz test çözdm bıde turkceden 2 test çözdm. 7de dersım var derse gıdıcem öpyuyorm sızı

patiskacım bence de video izlemek vakit kaybı, kitaptan çalışıp bol bol soru çözmeni tavsiye ederim. hiç sorma ben de çok uykucuyum bu aralar, sanırım havalardan. ders çalışırkende sürekli uykum geliyor.lmaz:

başakcım hiç sorma, sanki sınav 2 ay değilde 1 yıl sonra olucak. o kadar rahattım ki:kedi:galiba sınavdan çıkınca anlayacağım ne olup bittiğini
kaydirigubbakcemile3

fotoscum 24 Nisan da sözlendim. 6 Haziranda da nişanım var veeee daha alışverişe bile çıkmadım:gitme:biraz onun stresi var. ders başı yapıyorum, ne giysem ki...diye bir başlıyorum düşünmeye, toparlayabilene aşkolsunkaydirigubbakcemile3tarihten aynı sorun bende de var.sanki tek kelime bilmiyorum.

kızlar bugün coğrafyadan tarım, hayvancılık, madenlere çalıştım 120 soru çözdüm.
100 türkçe çözdüm.

şimdi matematikten hız problemlerine çalışıcam. iyice gevşedim matematikten.problemler ömrümü yedisempatiksalakcinni

mavli ben de önce video izledim, yoksa kendim soruları çözemiyorum, sonrada bırakıyorum çalışmayı.

bengisu napıcaz bu erken kalkma işini, o kara uyuyorum gözümü açamıyorum sabahlarıkaydirigubbakcemile3çok zor ayılıyorum.öğlen oluyor kendime gelene kadar. bu işe çözüm bulmamız gerek. sınavdan sonra bol bol uyuruz, şimdi erken kalkmaya çalışcam.

hadi bakalım Allah hepimize zihin açıklığı versin.

kızlar size bir soru:

aşşağıdaki tarım ürünlerinin hangisinde nöbetleşe tarım yöntemi uygulanabilir?

çay
üzüm
turunçgil
buğday
zeytin

ben zeytin demiştim ama cevap buğdaymış, neden peki:sm_confused:

haklısın pikolatam... ihtiyaçın kitabından çalışacağım bundan sonra.
bu problemlerden bana da fenalık geldi yaa. biraz kesir sayı problemi çözdüm şimdi çarpanlara ayırma ile ilgili bi video izledim ama keşke izlemeseymişim.. yani kurallar falan tamam, ama iş soru çözmeye gelince göremiyorum ne yapmam gerektiğini....

bugün bi saatçik çalışabildim anneler günü için hediye almaya gittik yeni geldim ben anne deilim amma bana da düştü hediyee boshayallersmile
akşama sıkı çalışırım inşallah yaa mat netlerimi artıramıyorum daha mı çok soru çözmem lazım acaba tarih çalışıyorum bu ara matı ihmal ettimm off onu çalışsam öbürü kalıyorr bi sıkıntı geldi
piko ben nöbetleşe ekimle nadasın fakını bir anlayamadım nadas 1 sene ekiyosun bi sene ekmiyosun nöbetleşe de nasıldı toprağın mineralleri mi artıyodu neydi yahuu üzüm de soğuk iklim de yetişiyorr neden buğday kii tööhh pikooo bende merak ettimm...

pikocum bak aslında mantık çok basit zeytin ve diğerleri olamaz çünkü nöbetleşede ertesi sene başka birşey ekiliyor yani zeytini üzümü söküp yerine başka bişey ekemezsin o ağaçlar kaç senede yetişiyofisfisfis ama buğday ekilen bir yere seneye patates ekilebiliyor mesela.....

mavli çok teşekkür ederim, uff nasıl düşünemedim, güldüm kendimekaydirigubbakcemile3

kızlar en son buraya yazdığımdan beri çalışamadım. birazdan geçicem. hız problemlerine bakayım artık, kaç gündür bakıcam.

gülsucum ben de arttıramıyorum matematikten netlerimi.ilk konulara iyi çalışmıştım, ilerlettim ama sonradan bıraktım. kendi adıma konuşayım dıoğru düzgün soru çözmüyorum.akannehir

ati cnm nasılsın
başakcım kurs nasıl geçti?bizim konular yetişmiycek galiba.dershanede çok gerideyiz.3 hafta sonrada biticekmiş. napıcaklarsa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…