- 16 Mart 2007
- 3.099
- 512
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.421
kızlar ya bu söz, nişan muhabbeti çok etkiledi beni. zaten zar zor çalışıyordum iyice kafam dağıldıakannehirbugünden itibaren topluyorum kendimi. son 2 ayda 90 puan alabiliriz, hadi kızlar herkes ders başına
canım ağzından bal damlıyor... inşallahh :Saruboceq:
kızlar bu arada ben coğrafyaya yeni başlayacağım, sizce nasıl çalışayım? kitaptan mı bakayım, yoksa ztv den falan mı dinleyeyim? dershanede iki hafta sonra falan başlayacak sanırım, en azından o başlayana kadar bi hatırlamış olayım diyorum
kızlar ya bu söz, nişan muhabbeti çok etkiledi beni. zaten zar zor çalışıyordum iyice kafam dağıldıakannehirbugünden itibaren topluyorum kendimi. son 2 ayda 90 puan alabiliriz, hadi kızlar herkes ders başına
canım benım ben de tarıhe yenı basladım cografyada cok eksıgım var
bence sadece kıtaptann calıs ve bol soru çöz. vıdeo ızlemek tabı kı ıyı ama vakıt kaybı cok vaktımız yok derım
merhaba kızlar
patiskacım bende sendenim canım geç kalktım bugün
dilbilgisinden 62 soru çözdüm biraz evi toplayıp tarihten dış politika çalışmayı düşünüyorum
tarihi bitirmiş olacam inşallah ama gelin görünki hiç bişey kalmadı aklımda
pikolata nişanlandınmı canım ben kaçırdım ama ben seni nişanlı biliyordum zaten bi özet geç bari merak ettim şimdidelikafadulden
gülsu nerelerdesin canım yoksa günün uykucusu senmisinkaydirigubbakcemile3
başakcım sen nasılsın şekerim
pikocum bak aslında mantık çok basit zeytin ve diğerleri olamaz çünkü nöbetleşede ertesi sene başka birşey ekiliyor yani zeytini üzümü söküp yerine başka bişey ekemezsin o ağaçlar kaç senede yetişiyofisfisfis ama buğday ekilen bir yere seneye patates ekilebiliyor mesela.....kızlar size bir soru:
aşşağıdaki tarım ürünlerinin hangisinde nöbetleşe tarım yöntemi uygulanabilir?
çay
üzüm
turunçgil
buğday
zeytin
ben zeytin demiştim ama cevap buğdaymış, neden peki:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?