- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.441
adı ağaç değil ama aynı ağaç gibi oluyor ben malum izmirliyim üzüm yetişen arazileri görenler bilirler aynı ağaç gibi ve sıra sıradırlar......çayda tam olarak ağaç değildir çalı gibi ama 1 sene ekip ertesi sene sökemezsiniz....güle güle giyy başağım iyi yapmışın ama mavli üzüm agacı olmaz.....
ya ben az soru çözmeye başladım mattan şöyle bi karar verdim daha doğrusu eşim kızdı çok az soru çözüyosun mattan taktın tarihe dedi ben de akşamları hep mat çalışmaya karar verdim önce bi sürü çözüyodum sonra azalttım mat daha önemli tarihten
:lepimavli tatlış niğde de üzüm bağları var asmada yetişir biliyorum kızma kuzum
yaklaşık bugünün sonuna doğru tarihin2. tekrarını bitirmiş oluyorum arkadaşlar. İnşallah
İlk konularada bi göz gezdiricem ve sadece tarihten soru çözemeye başlıcam hayırlısıya
günaydın kızlar...
ececik harikasın canım ya. ben tarih hocasına sormuştum hocam biraz zor mu olmuş bu deneme sanki diye, o da evet bilerek öyle yaptık, türkiye geneli net ortalaması 6 küsur dedi, inanılmazsın vala...
yarın annelerinin yanına olacaklar, benim için de öpsün annelerini... ayyy öylemiymiş çok sevindim vallaa canım inşlh gerçek sınavda böyle olur,atanırsam arayıp tşk edicem onlarasırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?