2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

iyiyim başağımm yine programeyvahedigeldismile yapacam bugün vatandaşlığa başlıyacam inşallah

Başakcm vala fena geçmedi ama insan bilemiyor yine de , sonuçta bi mantık kurup cevaplıyorsun ama doğru mu yanlış mı diye düşünemiyorsun bile üstünde, zaman problemi yüzünden...
Biz doldurduk Allah oldursun diyoruz opuyorumnanaktan

bende sanki biryere yetişecekmiş gibi gittim bankaya parayı yatırdım şimdide başvurumu yaptım stres oldum şimdiden haydiii bakalımm hayırlısı olsun inşlh:Saruboceq:delikafadulden

bende sanki biryere yetişecekmiş gibi gittim bankaya parayı yatırdım şimdide başvurumu yaptım stres oldum şimdiden haydiii bakalımm hayırlısı olsun inşlh:Saruboceq:delikafadulden

canım benım hayırlı olsun
ay ben unuttum nasıl basvuru yapcagımızı şifre falan aldın mı canım

kızlar nasılsınız?
ececim hayırlı olsun ne güzel başvurunu yaptın aradan çıktı.

ben de bugün deneme sınavına girdim. ihtiyaçın paket denemelerini çözen var mı? sanki çok kolay gibi, sizce nasıl kızlar.103 doğrum var, çok süper bitmedi konularım. çok yüksek geldi bu doğrukaydirigubbakcemile3matematik falan aşırı kolay gibi, sınavda bu kadar olmaz bence.

başakcım nasılsın?

şimdi ders başı yapıcam ne çalışsam bilemiyorum

merhaba arkadaşlar
ben sabahtan beri çalışamadım başlayamadım bi türlü, annemin arkadaşları geldi,

üf gerginim bugün bilmiyorum çok gerginim.
şimdi çalışmaya başlıcam

pinkycim hedi toparlanıp ders başı yap, bende nete girdim çıkamadım , ne çalışsam karar veremedimkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar...
Ececik canım hayırlı olsun..
ben de kredi kartı vs ödemeleri için bankaya gittim, markete falan uğradım, aman allahım ne sıcak...
Allah bu havalarda dışarıda çalışan insanlarımıza yardım etsin...
sabah buraya yazdıktan sonra ders için oturdum masaya ama başımda kilolarca yük var gibi, biraz uzanayım dedim 1de ancak kalkabildim... o da işim olduğu için.. düşünün 7de uyudum dün akşam...
ya bende kansızlık var, ilaçlarımı da almadım, önemsemedim pek, ama ilerliyo sanırım, başımı dik tutamıyorum. kansızlık yaparmış böyle...

patiskacım geçmiş olsun. bir ara bende de kansızlık vardı, ayakta duramıyordum. unutkanlıkta yapıyordu. 5 tane serum yedim zımba gibi oldum:1rolleyes:

patiskacım geçmiş olsun. bir ara bende de kansızlık vardı, ayakta duramıyordum. unutkanlıkta yapıyordu. 5 tane serum yedim zımba gibi oldum:1rolleyes:

ayy canım ya anlayabiliyorum... serum da mı veriyorlar? o daha çabuk etkilidir tabii, acaba yarın doktora gittiğimde sorsam mı? 2 ayımız kaldı , kaybedecek zaman yok malum

bende bişiy sormak istiyorum kızlar ben 1 oturum için bankaya para yatırdım ve kayıt yaptırcam.sadece genel kültür ve g.yetenek sınavına giricem.2 yıl içinde sınava girdiğim için netten kayıt yaptırmalıymışım bunun hakkında beni bilgilendirirmisiniz ??

patiskacım doktara bir sor istersen, serum çok iyi gelmişti. daha etkili olur. aç karına pekmez falan içiyordum o zamanlar. iğne fobim var da.aslında doktor 10 tane serum yazmıştı ama korkudan meyve, sebze, pekmez ne varsa yedim içtin. 5 ten sonrasında kan tahlili yaptı ve gerek yok kalanını yapmayalım dedi.kaydirigubbakcemile3

kızlar hala ders başı yapamadım netten çıkamıyorum.

patiskacım doktara bir sor istersen, serum çok iyi gelmişti. daha etkili olur. aç karına pekmez falan içiyordum o zamanlar. iğne fobim var da.aslında doktor 10 tane serum yazmıştı ama korkudan meyve, sebze, pekmez ne varsa yedim içtin. 5 ten sonrasında kan tahlili yaptı ve gerek yok kalanını yapmayalım dedi.kaydirigubbakcemile3

kızlar hala ders başı yapamadım netten çıkamıyorum:mymeka:

tamam canım iyi oldu bilgilendirdiğin, yoksa bi uyuyacağım, temmuz 10 da kalkacağım -tatlicadiarzu- inşallah seninki bi daha tekrarlamaz :1hug: sen dikkat et o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…