2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

patiskacım saolopuyorumnanaktan
ufff çok verimsiz bir gün geçirdim, kaç saattir netteyim yaakannehirçıkıp konu takrarı yapayım

ya kızlar yardımedin, artimetik nüfus yogunluğu ile fizyolojik nüfüs yogunlugu arasındaki farkın fazla olması o ülkenin dağlık oldugunu gösteriyormuş

ben anlamadım nolur anlatacak bi arkadaş varmı bana

Pinky'm ben biliyosun coğrafyaya çalışmadım henüz. keşke yardımcı olabilsem... ama kızlar gelir şimdi, mutlaka biri biliyordur...

pikolata canım ben de inanılmaz verimsiz bi gün geçirdim, henüz bitti işim ama 1 saat sonra eşim gelir... biraz problemlere bakayım diyorum , yemek yapmaya giderken de alırım kitabımı...
akşama da bi sürü ütü var offf :1shok:
ezeli izlerken ütü yaparım artık, sonra da bakalım...

kızlar merhabalar ayy yoruldum valla ataturk dön.dıs polıtıkayı bıtrdım baya soru çözdm ama daha baya soru var o konuyla igılı. bide matematıkten biraz yas problemlerını çözdm tabı ondan da bıtmedı daha testlerım. aksam da ezelı izlerken çözerım bu aralar masallh bütün dizilerı izlıyorum

yok mu kızlar bana anlatacakmirmirmirmir

pinkycim mantıksal açıklamasını bilmiyorum, bunu ezberleyip geçtim. anlamaya çalıştıkça kafam karıştıkaydirigubbakcemile3o yüzden nüfus yoğunluklarını vs. azberleyip geçiyorum.
bu soru çok çıkıyor.

kızlar olasılık konusu zor mu? her yıl 1 soru geliyor, çalışmaya değer mi, zorsa çalışmıycamkafamçokkarıştı

kızlar çok isteksizim bugün, bari nihat hocadan karışım problemlerini dinleyeyim. kendi başıma bir işe yarayacağım yokCADIARZU
ececim nasılsın?ihtiyaç ın paket denemelerini çözdün mü, biraz fazla mı kolay? soru kalitesi nasıl sence?

tatlım bak şimdi aritmatik nüfus yoğunluğu toplam nüfusun yüzölçümüne bölünmesi,fizyolojik nüüfus yoğunlusu ise toplam nüfusun tarım alanlarına bölünmesidir.ikisi arasında fark fazla ise yüzölçümü, tarım alanlarına göre fazla olmalıdır.yani tarım alanı az olmalı toplam nüfusu tarım alanlarına böldüğümüzde fizyolojik nüfus yoğunluğu fazla çıkmalı.yüzölçümü fazla olursa aritmatik nüfus yoğunluğu az çıkar o zaman,çünkü ikisindede toplam nüfus aynı.tam tersi aralarındaki fark az olsaydıda aynı toplam nufüsu ikisi içinde kullanacağımız için yüzölçümü ve tarım alanları birbirine yakın olmalıydıki sonuç birbirine yakın olsun o zamanda yerşekilleri sade olurdu.yerimseniben

selam arkadaslarrr;herkes bitkin demek(
pikocumm istediğin kadar sor canım;bıkmam ben;yetmediğim yerde eşime soruyorum o yazdırıyor buraya..bende sosyalciyim derin bilgim yok tabi..
ihtiyacın soruları kolay oluyor;ben geçen yıl hep ihtiyactan çözdüm netler çok iyi çıkıyordu ama gerçek sınavda oturdum tabir yerindeyse..baska kaynaklara da baksanız durum netleşir..yinede netler geçrekten güzel canım..
bende çalışamıyorum bugün;bi gaza gelip cografya çözmeye devam edeyim bari..
eve gel yemek ye falan;6-7-8 lrin son yazılıları;gözlem formları falan beni çok oyaladı..
vicdanımı rahatlatmak adına;bir iki test çözüp yazarım size..

pikocum paket denemelerden haberim yok sadece muhteşem soru bankası var bende ondada sorular çok kolay nerden aldım tatlım sen denemeleri bi bakayım bende,olasılık kombinasyon permütasyona çalıştım ben ama hala yapamadığım oluyor hiç sevmiyorum o konuları:sinifsinif:

başakcım internetten aldığımız eski şifremle yaptım başvuruyu yeni almaya gerek yok ,umarım hepimiz için hayırlı olur:Saruboceq:

denemeleri almadım. dershane her pazartesi bir tanesini yapıyor.bu hafta 8. denemeyi yaptık. optik form doldurmuyoruz. sınavdan önce 10 tanede çözümlü deneme vericeklermiş.bugün netim çok iyi geldi ama güvenemiyorum.çok konu eksiğim var ve 102 doğrum çıktı, biraz çelişkili bir durum:umursamaz:
yediiklim aldım, uzman kariyerde çözüyorum. bir de yargının tarih denemeleri varmış ondan alıcam.yargı nasıl?

bende duraklama ve gerilemeye çalıştım bugün temizlik yaptım ,çarşıya gittim derken bu saat oldu, zaman gazetesinin denemisini almıştım ona bakıyorum şimdieyvahedigeldismile

kızlar testin birinde gördü, Fransa ile demir yolu hattı sorunu yaşamışız. hiç böyle bir şey okumamıştım. bu olay hakkında bilgisi olan var mı? ne zaman yaşadık, ne oldufisfisfis

hemen moralini bozma konu eksiğim var diye ne kadar çalışsakta hep eksiğiz malesef sinir oluyorum bu duruma netin süper demekki yapmışsın tatlışımopuyorumnanaktanyargı ihtiyaça göre daha zor denemeleri falan birde ona göz at canım yerimseniben

arkadaşlar bende tarih çalıştım 137 soru yaptım akşam daha başlamadım benim tarihten çok yanlışım çıkıyor özellikle yediklim denemelerin de çok moralim bozuldu çalışasım gelmedi şimdiii offf
intten deneme siteleri var mı bildiğiniz

deneme indirdimdiye bişey indirmişim netten parolalı şifreli kontrol panelden kaldırmaya çalışıyorum 3 kez bilgisayar kapandı sonunda sildi eşim aklım çıktı pc çöktü diye birdaha bilmediğim yerlere girmiycem:umursamaz:

pikocum canım duyun ı umumıyenının tarıhe karısmasından sonra Fransa ile adana-mersın demıryolu sorunu ortaya xcıkmıs 1929 da data da yazıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…