• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

-Arkadaşlar ben lise mezunuyum ilk defa kpss ye girecem sizce üniversite mezunlarının yanında şansım çok mu az? birde kazanırsam yaşadığım şehir dışında başka yere mi atanacam sonradan gr-eri dönme şansı var mı?

neden şansın az olsun ki, zaten lisans temmuzda, önlisans ve liseler eylül gibi sınava giriyorlar yanlmıyorsam. sorular farklı yani. atanma konusunda da sen nereyi tercih edersen oraya atanırsın, şehir dışı istemezsen yazmazsın olur biter

slm güzeller bugün matematik çözdüm 100 tane falan heraalde sonra da balkon mutfak birde odamı temizledim şimdi oturdum belim incindi sanırım çok fena ağrıdı,kışlıkları kaldırdım yazlıklarıda çıkardım:sm_cool:ay şu vakumlu poşetler ne kadar ii bişey ya bitane almıştım denemek için hiç hava kaçırmamış bikaç tane daha alayım bari bazanın altı tıklım tıklım oldu yarına da işim kalmadı güzel çalışırım inşlhkafamçokkarıştıbu arada sitede sorun vardı siteye giremeyince çoğumuz boşlamışız gibi olmuş bende cumartesi tarih baktım biraz dün gezdim alışveriş yaptım kocişime birsürü oyuncak aldırdım dün açılışı var diye herşey indirimdeydi dayanamadım napim,bebişim olursa herşeyi hazır yanikaydirigubbakcemile3gülsucum nerelerdesin göremedim senibilmiyorumkismile ara verince hiç ii olmuyo yaw:1no2:

kızlar beni ihtiyaç yayıncılıktan aradılar. ihtiyacın setini almıştım netten numaramı ordan bulmuşlar. akşama misafir öğrenci olarak canlı derse katılıcam. ben kayıt olmayı düşünmüyorum dedim. o da bana kayıtlı videolar olduğunu onlar içinde kayıt yaptırabileceğimi söyledi. bizim indirdiğimiz videolar var ya onları diyor. fiyatı 150 liraymış. biz zaten indiriyoruz onları. kayıt olmak gibi bir niyetim yok ama dersi canlı izlerim hiç değilse bişey öğrenmiş olurum.

deseydin canım biz bütün site indirdik evlere haciz gönderin diyesırnaşık şeyşak şaka gir bakalım canlı izlemek daha ii ya ben izlerken nerdeyse yazmaya kalmıyorum şunuda sorsanıza diyorum içimden hoca anlatırken yazıyolar ya,bu arada canım sayende haberimiz olddu Allah razı olsun senden canım benimŞenizşu tekrarı bitireyim senin verdiğin soruları çözücemkaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar saolun ececik başağım fatoşum beni merak etmişiniz virus girdi bilg 32 tane yeni yaptırdık bende sizleri özledim
bugün temizlik yaptık hiç çalışamadım akşama .çalışırım inşallah...
siz neler yaptınız...

kızlar ben döndüm veee hepinizi çok özledimopuyorumnanaktan
daha yeni geldim ve acayip yol yorgunluğu var üzerimde. hemen size bakayım dedim. duş alıp biraz anayasa okumayı düşünüyorum, sonrada yatarım. pestilim çıktıkaydirigubbakcemile3
yorumlarınızı okuyamadım inşallah herkes güzel çalışıyordur.

keşke şöyle candan bir arkadaşım olsa ya konuşacak tek allahın bir kulu yok sadece annem babam kardeşim o da uzak bize ufff kafayı yiyorum hani böyle gezecek biri annem babama alınsam biraz onu bile anlatacak kimsem yok hep çil yavrusu gibi dağıldık çok çok ağlıyorum ya aslında zaten olucak birşey değil kızlar mezhep farklılığı var ama bana yalan üstüne yalan atıyor:çok üzgünüm: başka bir kızı bana tercih etmesi

Kızlar hepimiz meşguluz biliyorum ama ben yeni kaynaklar almak istiyorum. soru bankası ya da yaprak test, ya da ikisi birden. benim kitaplarım hep konu anlatımlı, ihtiyaç, yargı, karacan ve güvender var. önerebileceğiniz kaynak var mı? Genel kültür genel yetenekten...

Selam iyi akşamlarr kızlarr:)) selam selamm can yoldaşlarım:)

fatos canım bende öpüyorum seni çok çok kaydirigubbakcemile2iyi çalışmalar canım sanada

Patiska pegem akedemi iyi diyolar,
ececik bende 1 hafta sonra pegem akedemi,ihtiyaç ve yargının soru bankalarından almayı düşünüyorum. Ama önce pegemden alcam onları bitircem. Ben iyi diye biliyorum. Sadece ırem yayınlarını ben ilk defa duydum cnm.

Başak bende cok sıkılıyorum arkadaşım of offfff, ama şu ihtiyaç videolarını kim haber verdiyse tüm dilekleri gerçekleşşsin inşallah:Saruboceq: ne cok şey bilmiyormuşum meğer dedim.

Tarih videolarından 2 video izledim bugün, Milli mücadele hazırlığa geldim. Ama daha duruyo türkçe, matematik allahım çalışamadım.Şimdi anlatım bozuklukları videosunu seyredicem.

Bu arada dalin arkadaşım ya internetten tanıştığın insanı ne takıyorsun canım, bırak ne hali varsa görsün, derslerine sarıl canım. Biz varız kimse yoksada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam iyi akşamlarr kızlarr:)) selam selamm can yoldaşlarım:)

fatos canım bende öpüyorum seni çok çok kaydirigubbakcemile2iyi çalışmalar canım sanada

Patiska pegem akedemi iyi diyolar,
ececik bende 1 hafta sonra pegem akedemi,ihtiyaç ve yargının soru bankalarından almayı düşünüyorum. Ama önce pegemden alcam onları bitircem. Ben iyi diye biliyorum. Sadece İrem yayınlarını ben ilk defa duydum cnm.

Başak bende cok sıkılıyorum arkadaşım of offfff, ama şu ihtiyaç videolarını kim haber verdiyse tüm dilekleri gerçekleşşsin inşallah:Saruboceq: ne cok şey bilmiyormuşum meğer dedim.

Tarih videolarından 2 video izledim bugün, Milli mücadele hazırlığa geldim. Ama daha duruyo türkçe, matematik allahım çalışamadım.Şimdi anlatım bozuklukları videosunu seyredicem.

Bu arada dalin arkadaşım ya internetten tanıştığın insanı ne takıyorsun canım, bırak ne hali varsa görsün, derslerine sarıl canım. Biz varız kimse yoksada.

haklısınız cnm bnm ama bazen insan zayıf düşüyor demekki allah razı olsun kuzum

haklısınız cnm bnm ama bazen insan zayıf düşüyor demekki allah razı olsun kuzum

Tabi ki canım hassas oldugumuz zamanlar oluyor, bu arada netten tanıştığın kişiyi takma derken, sakın yanlış anlama, yani çok fazla iyi tanımadığın bir insanı demek istedim takma üzülme. Sen bişey kaybetmezsin ki, daha iyi hem, görmüş olmuşsun yüzünü. O yüzden durumun üstüne gidip üzme kendini.

kızlar vatandaşlıktan canlı dersi izledim ama kayıt olmayı düşünmüyorum.

pegemi sormuşsunuz ben pegemin 2800 soruluk soru bankasını aldım ben beğendim

Back
X