• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba kızlar
dalincim üzüldüm canım inan doğru dürüst tanımadığın bir insan için değmez çalışmanı aksatmasına izin verme nasıl yapacaksın bilmiyorum ama topla kendini derslerine yoğunlaş canım
pikolatacım hoşgeldin şekerim özledik
gülsucum hemde 32 tanemi iyi ucuz atlatmışsın
başak sen nasılsın canım
ececik erkencisin kışlıkları halletmişsin eline sağlık bebişin oyuncakları bilem hazırlanmış şanslı bebek vesselam
ecesu bir sefer mi gireceksin derse misafir öğrenci olaraktan
ben doğru dürüst çalışamadım hiç canım istemedi daha doğrusu çok yorgunum tatil verdim kendime bugün

evett fatoşumm saoll bende 16 tane mat sorusu yaptım öğlen temizlikle geçtii iştee hepsiii buu....

günaydın kızlar
nasılsınız..
ecesu,ececik,pikolata(ne zaman gelecekki)
gülşah,başak,gülsu,fatoş,berry,bengisu,mavli,pinky,dilek,elif,yova nerdesiniz canlarım..
unuttuğum varsa kusura bakmasın..
dalinim seni yazmadım sana özel sesleneceğim
canım hiç görmediğin biri için değermi yaa..ama seni anlıyorum.lisedeyken bende biriyle tanışmıştım chatte.aşık olmuştum.şimdi saçma geliyor.
etrafımda bir sürü erkek,çıkmak isteyen bir sürü kişi varken ben gittim hiç tanımadığım birine aşık olmuştum..
uzun süre görüştük.ama sonradan o kadar yalanını yakaladımki..
yalan söyleyen zeki olacak ne dediğini unutmayacak..bende bana söylenenleri hiç unutmam.bir sürü yalanı çıktı ortaya.soğudum.hiç bırakmadı peşimi.üniversite sona kadar ara ara yokladı beni.son sene çoştu artık..ne anası ne halası ne kardeşi kaldı aramadık..her yabancı numara akrabası..
seviyormuşta şans verecekmişim bilmem ne..adresimi bulmuş ailesiyle gelcekti.rezilliğe bak..benimkilere ne derdim..kovarım kapıdan sizde rezil olursnuz bizde dedim..
o yalanlar çok soğutmuştu..
ne kadar sevsede netten inanmıyorum ben ya..insan görmeli tanımalı,birlikte zaman geçirmeli.
he tamam tanışır buluşursun bi daha dışarda görür tanırsın ona bişey demiyorum..net üzerinden devam etmesi mantıksız..baksana başkasına da ışık yakıyor onunla da görüşüyormuş..utanmadan söylüyor bide
sen neden böyle biri için kendini üzüyorsun ben bunu anlamıyorum canım..
seni takmayanı sen hiç takmayacaksın.
sallama ne hali varsa görüsün..kendini üzdüğüne değmez..
senin daha önemmli işlerin var canım benim..
topla kendini lütfen psikolojini bozduğuna değmez gerçekten..

:kahve:Günaydın kızlarrr herkeseeee günaydınnn hilal:dance:
Kahvaltı yaptım şimdi canlarım, tarih testleri çözcem şimdi, dün akşam anlatım bozukluklarının ilk videosunu seyrettim yattım, gözümden uyku akıyordumirmirmirmir

Hadi bakalım kızlar görüşürüz herkese iyi çalışmalar yerimseniben

Günaydın kızlaar...
Pinky ve Ecesu teşekkür ederim kitap öneri ve yorumlarınız için
Ben dün akşam Ezelden sonra uyuyakalmışım. Şimdi biraz matematik çalışıcam, öğleden sonra da anayasa tekrarına ve soru çözmeye başlayayım diyorum. Akşama da ıhtiyaçta canlı matematik dersim var.
Hepimize kolay gelsin.. çook öpüyorum sizi

günaydın canlarım nasılsnz

ben daha yenı kalktım öf yaa saatı de 9bucuga kurdm bırazcık daha uyuyım derken bu saat oldu.kahvaltı yapıcam sonra da calısırım.

matematıkten carpanlara ayırma videosu izlıcem ay cok zor gelıyor carpanarına ayırma şu küp formülünü unutuverıyorm.sonra da anayasadan hak ve kişilğge calsıcam dersnaede hoca oraya gelmıs

günaydın arkadaşlar ben de yeni kalktım dün sadece mattan 2 test çözdüm bugün iyi çalışmam lazım bişeyler yiyip hemen başlıycam
saol hilalim iyi sayılırım sen nasılsın ne çalışıyosun
ecesu sen ne yaptın tatlım evi topladın mı çalışamadın mı kuzucum
başağımmm bebeğimmm kurmaa bidaha saatini senin uyanma saatin 10 buçuk kaç kere dedimmm yavruşş
pinky sen nasılsın tarihten hangi konunun testlerini çözüyosunn
iyi çalışmalar tatlışlar benim bugünn coğrafya günüm fatoşun deyişiyle aslın da dünde öyleydi ama çalışamadım aaa fatoşum sen nerdesin bitanemmm...
çıkıyoruumm görüşürüz....

günaydın arkadaşlar,

gülsucum tarihten tbmmnin açılışına kadar geldim
vatandaşlıktanda anayasa videosunu izleyince çalışmış oldum
fatoşçum evet sadece bir kez girdim derse

bugünde çok erken kalktım ama ütü yaptım
kahvaltımı etmedim henüz birşeyler atıştırayım derse başlarım

Patiskacım rica ederim canım, sen sağolasın

Gülsu iyiyim canım, aslında iyi olmaya çalışıyorum:) Bi yandan da rejime girmeye çalışıyorum 3 kiloyu vermem lazım:icecream: ama tutamıyorum ağzımı yaff.. Bu arada sende iyisindir umarım canım benim..

Tarihten tanzimat, meşrutiyet dönemleri, 1. dünya savaşı, cemiyetler konularının testlerini çözüyorum.90 soru çözmem lazım bugün tarihten.

merhaba kızlar kaç gündür doğru dürüst çalışamıyorum
3 gündür coğrafya 2.konu tekrardayım
inşallah bugün bitirecem bişeyler atıştırıp başlıyorum
gülsucum sorma çalışamadığım için giremedim
iyi çalışmalar herkeze

fatoscm ıyı calsımalar cnm nasılsn bakalm
kızlar ben de carpanlara ayırmadan video izledım soruları da deftere yazdm somra tekrra etcem bı 5 10 dakıka ara verıp anayasa okucam özetten vazgectım birsürü vakıt kaybetcem

ne haber fatoşş ne yapıyosunn bende 54 tane türkçe sorusu yaptım başağmı dinledim şimdide ekonomik coğrafya videolari dinliyorum 1 tane kaldı ama karnım da acıktııı bi yemek yapan olsaa süperr olacaktıııı boshayallersmile

başakcıım sağol iyiyim canım coğrafya çalışıyorum
bende çok vakit kaybettiğim için özetten vazgeçtim tekrar için süper olurdu ama ben çıkaramadım
sen nasılsın canım oo anayasayada başlamışız

kızlar desrhaneden şimdi geldim:hulya:
yavaş yavaş hırs gelmeye başladı. uzman kariyerin matematik çözümlü soru bankasını aldım, umarım iyidir, alan ve memnun olan ver mı?

başakcım sen de yokmuşsun hafta sonu, desene ikimizde çalışamadık, şimdi matematik bakayım diyorum, problamlre geçtik sınıfta. senin nasıl gidiyor? ara verince soğudum biraz inşallah hemen toparlarızolumunekankayizsmile

dalincim kafana takmamaya çalış, herkese hakettiği kadar değer ver. haketmyen biri için üzülmeye değmezboshayallersmile

berry cnm geçmiş olsun, zuzn süre giremedim, hastaymışsın sanırım.

patiska çoğu kaynak varmış zaten sen dezemuszemusben de data tarih soru bankası vara ama inan hiç bakamadım, nasıl bilmiyorum. onun dışında konular bitince irem yayınlarının yaprak testlerini almayı düşünüyorum, bir de yediiklim alayım diyorum.

gülsu ne güzel ideo izliyorsun,ufff ben de çok istiyorum ama vakit yok bir türlü. biraz konuları halledeyim video izliycem ben de. ihtiyaç ı çok merak ediyorum.

fotoscum sen nasılsın? oh coğrafya çalışıyormuşsun, bu aralar en sevdiğim ders:kedi:bölgeler çok hoşuma gitti, en azından akılda kalıyor. anayasa ve tarihe göre çok zevkli

opuyorumnanaktan
kızlar desrhaneden şimdi geldim:hulya:
yavaş yavaş hırs gelmeye başladı. uzman kariyerin matematik çözümlü soru bankasını aldım, umarım iyidir, alan ve memnun olan ver mı?

başakcım sen de yokmuşsun hafta sonu, desene ikimizde çalışamadık, şimdi matematik bakayım diyorum, problamlre geçtik sınıfta. senin nasıl gidiyor? ara verince soğudum biraz inşallah hemen toparlarızolumunekankayizsmile

dalincim kafana takmamaya çalış, herkese hakettiği kadar değer ver. haketmyen biri için üzülmeye değmezboshayallersmile

berry cnm geçmiş olsun, zuzn süre giremedim, hastaymışsın sanırım.

patiska çoğu kaynak varmış zaten sen dezemuszemusben de data tarih soru bankası vara ama inan hiç bakamadım, nasıl bilmiyorum. onun dışında konular bitince irem yayınlarının yaprak testlerini almayı düşünüyorum, bir de yediiklim alayım diyorum.

tatlısım hosgeldın evet canm hafta sonu misafırlerım vardı calısamadımbilmiyorumkismile

anında soguyor ınsan ama toparmalak zorunda oldgu için topalıyor canıkomakannehir zor olsa da

ayy ben problemlerden cok korkuyorm bızde gecmedık daha problemlere.

ben de carpanlara ayırmadayım cnm.smdı de anayasadan hak ve kişiliği okuyorum tabı bastakı konuya calsımadım henuz öncedn özetlmstım sadece.biirkmesın dıe hocayla takıp etcem.

tarıh ve cografyaya agırlık vermem lazım artık.sen de matematıge agırlk verceksn galıba

sağol pikolatacım ve tüm arkadaşlarım kızım hastaydı kızlar.bugün sonuda 30 mat çözdüm oh be başladım.

başakcıım sağol iyiyim canım coğrafya çalışıyorum
bende çok vakit kaybettiğim için özetten vazgeçtim tekrar için süper olurdu ama ben çıkaramadım
sen nasılsın canım oo anayasayada başlamışız

ıyı olmaya calsıyorm cnm benım evet ufaktan ufaktan basladm .hocayla takıp etcem hoca işledkce calsıcam

sen ne calsıyorsn

Back
X