• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın herkese;

hilal, pinky ben de sizin gibiyim hiç ders çalışamıyorum.
kendimi zorluyorum yine olmuyor
akşamları erkenden yatıyorum
offf nasıl toparlanıcaz biz yaaaaa...

günaydın herkese;

hilal, pinky ben de sizin gibiyim hiç ders çalışamıyorum.
kendimi zorluyorum yine olmuyor
akşamları erkenden yatıyorum
offf nasıl toparlanıcaz biz yaaaaa...

of canım bilmiyorum ağlıyorum artık yani durumuma bende , istiyorum cok istiyorum ama çalışmak zor geliyor, iyice zaman azalıcakta iyice sıkışıcam die korkuyorum, of allah yardımcımız olsun cok zor gercekten:gitme:

valla ben sabahtan beri çalışcak çok vaktim oldu..kızım 10 da uyandı..eşim 8 de işe gitti düşünün 2 saat dolu dolu..
ama ben ne yaptım..gitti gidiyorda saat gözlük baktım saatlerce..alacağımda o mu daha güzel bumu derken baktım bir sürü vakit geçmiş..
hadi sonra uyandı onun kahvaltısı falan derken zaman geçti..sonra dedim kendime bakım yapayım bu saat oldu..

inanın içimde hiç ama hiç çalışmak gelmiyor..
sadece elimdeki denemeleri soruları bitirsem oh diyeceğim..bir sürü yaprak test soru bankası aldım bakalım böyle oturarark bitmez bunlar..
şu ihtiyacın videolarının linkini başka bir sitede buldum ordan indiriyorum bakalım ses olacakmı..dünden beri tarih inmeye çalışıyor..
sonra coğrafya ve vatandaşlığıda indireceğim

benimkine diyorum aban hukuk anlat..ne anlatayım nasıl anlatayım diyor..deli ediyor beni yaa...hiç öğretme kabiliyetim yok deyip kestirip atıyor

günaydın arkadaşlar bende yeni uyandım sayılır kahvaltı yapacam coğrafya yada mat çalışacam inşallah...

kızlar calsıyormusunz ben de anayasadan ılk konuyu okuyorum annem basımda hava güzel biyere gıdelım dıe ama gtmemmmkaydirigubbakcemile3

ara verdım bırazzcık

başağımm naptınn tatlışım ben zar zor çalıştım 48 okek obeb yaptım ....
neden kimse yokk yafuuuu havalar güzelleştii kimse kalmadııı...

kızlar ben yine hiç çalışamadım
karşı komşum doğum yapmıştı hayırlı olsuna gittim
1 saat oturup gelecektim
kadınla otururken deprem oldu 5.1
ne yapacağımızı şaşırdık 5. kat bi de o kadar çok sallandı ki...
bu saate kadar beraberdik onun eşi gelince eve geldim

kızlar ya sinir oldum sitede sorun vardı sanırım zor girdim, akşam kaç kere interneti açtım ama siteyi açamadım:gitme:

bugün dershane vardı, gelince matematikten konu çalışıp 65 soru çözdüm, tüm akşam bunu yaptımkaydirigubbakcemile3

başakcım sen naptın plan oturtabildin mi, ara verince zorlandım ben.

hilalcim sana tek bir çözüm yolu söyleyeyim, hatta çalışma sıkıntısı çeken tüm arkadaşlara. çözüm: haftalık plan yapmak. ben haftaya saluya kadar çalışacağım yerleri belirledim. inan ilk hafta uymasan ile bir sonraki hafta gaza geleceksinkaydirigubbakcemile4

1 saat oturup gelecektim

cnm çok geçmiş olsunolumunekankayizsmileevde mi kalıcaksınız bu gece?

başağımm naptınn tatlışım ben zar zor çalıştım 48 okek obeb yaptım ....
neden kimse yokk yafuuuu havalar güzelleştii kimse kalmadııı...

gülsucum ya benimde okek obeb tekrar etmem gerekiyor:umursamaz:havalar düzelince bana ders çalışma isteği geldi birazzemuszemusne ters insanım yakaydirigubbakcemile3

kızlar ya sinir oldum sitede sorun vardı sanırım zor girdim, akşam kaç kere interneti açtım ama siteyi açamadım:gitme:

bugün dershane vardı, gelince matematikten konu çalışıp 65 soru çözdüm, tüm akşam bunu yaptımkaydirigubbakcemile3

başakcım sen naptın plan oturtabildin mi, ara verince zorlandım ben.

hilalcim sana tek bir çözüm yolu söyleyeyim, hatta çalışma sıkıntısı çeken tüm arkadaşlara. çözüm: haftalık plan yapmak. ben haftaya saluya kadar çalışacağım yerleri belirledim. inan ilk hafta uymasan ile bir sonraki hafta gaza geleceksinkaydirigubbakcemile4

evet canım sitede sorun var gıremdım ben de.mafoldumben

oturtmaya caslıyorum canım bugun anayasadan işk konuyu okuudum bıraz. dogan hocadan 1 tane tarama çözdm. aksam da cografyadan cografı konumu calıstım ve soru çözdm bı sıze bakayım dıe geldım.kaydirigubbakcemile4

senın nasıl gıdıyo canım.

matematıkten hangı konudasın

sağol pikolatacım
evet evde kalıcaz maalesef
şimdi eşim evde ama 1 haftaya kadar göreve gidecekmiş
en az 25, 30 gün gelmiyor o zaman napıcam diye düşünüyorum

1 saat oturup gelecektim

canım cok gecmıs olsun:Saruboceq:

başakcım ya sorma sayı problemlerine başladım ama zorlanıyorummafoldumbenbir de eşitsizliklere defterden biraz bakıp 20 soru çözdüm. uzman kariyerin çözümlü soru bankasını aldım. sadece matematikten.ondan soru çözücem. yarında mutlak değere bakayım diyorum.diğer dersleride aynı anda yürüteyim diyorum.

ecesu cnm çok çok geçmiş olsun. inşallaheşin yokken bir şey olmazolumunekankayizsmile

ya kızlar geometriyi fena saldım ya hiç bakamıyorum, halbuki sınavda zor soru gelmiyor. biraz çalışsak yaparız ama vakit kalmıyor kimafoldumben

Back
X