• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım bildiğim konular olunca çok hızlı çözüyorum valla bende dün bisürü sipariş verdim ama bak bi uzman kariyer yok,tuhh aklıma gelse onuda alırdım sayı problemleri çok kolay biraz üstüne durunca hemen denklemi kurarsın tatlım kolay gelsin.bu arada demek sözleniyosun ha senii gidiiolumunekankayizsmile23 nisan benim de doğum günümkaydirigubbakcemile2bu arada bilmediğin yok valla ne kadar sağlıklı şeylerle uğraşıyosun yeşil çay spor vs.maşallah tatlımaŞeniz

inşallah yaparım problemlerihihoyyytuzman kariyer fena değil, bugün baktım biraz. bir de bizim dershane ihtiyaç yayınlarınn çözümlü soru bnakasını verecekmiş.ya benim bünyem baya zayıf, sağlığıma dikkat etmezsem hmen hasta oluyorumyerimsenibeno yüzden çok özen gösteriyorum.
aaa 23 nisan doğum günün mü,söz tarihimi unutmazsınkaydirigubbakcemile3

Pikolata hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin.
Ecesu bu arada özel değilse nerede olduğunu sorabilir miyim. biz de eşimin işi nedeniyle şırnaktayız. ben de seninle aynı durumdayım, yalnız kalıyorum çoğu zaman ve hiç hoşlanmıyorum bu durumdan.

kızlar dızı anca bıttı dah.sositosositoama dizi izlerken 45 mat çözdm dizi baslamadan öncede 45 mat çözmustum toplam 90 mat çözdm kaydirigubbakcemile2artı sabah da anyasadan konu calıstım

smdı anayasa calısasım yok öğrenme psıkoljısınden soru çözeyım barı egıtımden de uzak kalmamamk lazım dımısüprizzzzz

gülsucucm kayınvalıden neler yedırıyorkaydirigubbakcemile3 o kadar gelmedın daha

kızlar nasılsınız?
bugün tarihten 190, türkçeden 19, matematikten 70 soru çözdüm. şimdi por yapıyorumkaydirigubbakcemile4
başakcım ya çok saol, müsait zamanda bakayım nihat hocanın sitesine.
evet kızlar sözleniyorum, tebrikleriniz için çooook teşekkür ederimolumunekankayizsmileufff çalışmamı aksatmaz umarımkaydirigubbakcemile3

ecesu amin:Saruboceq:Allah askerlerimizi korusun. sen naptın çalışabildin mi bugün?

pıkocum önemlı degıl tatlım cnm buarda dogan hocadakı tarama testlerını de çöz:olmaz:

geldim başağım bide alışveriş yaptık eşim için ondan geç geldik ama bütün akşam gitti işte dışarı çıkıncada böyle oluyorrr ...
şimdi ne çalışsam acabaa nerdesinizz yafuuu fatoşşş sana da küsümm haberinn olsunn...

ayy piko tatlım şimdiden tebriklerr resimlerine bakarızsözlenin ce deil miii...boshayallersmile

geldim başağım bide alışveriş yaptık eşim için ondan geç geldik ama bütün akşam gitti işte dışarı çıkıncada böyle oluyorrr ...
şimdi ne çalışsam acabaa nerdesinizz yafuuu fatoşşş sana da küsümm haberinn olsunn...

hosgeldın tatlım opuyorumnanaktananlat bakalım nasıl gectı

pikocum unutmam artık canım benim,bende üslü ve köklü sayılardan 275 soru çözdüm bisürü var daha siparişlerim gelmeden bitirmem gerek elimdeki soruları ii geceler herkese birazda türkçeden çözüp yatıcam

hosgeldın gülsucum ne caslıcaksın smdı
kızlar ben de en son sıze yazdıktan sonra 163 tane öğrenme psıkoljısınden soru çözdm bıraktım artık calısmayı

başakcım msjını yeni gördüm canım iyiyim,sen nasılsın güzelçalışmışsın bugün eğitim konularını bitirebildinmi canım bilmiyorumkismilebende az önce parmağımı çamaşır kurutmalılğa kıstırdım açamadık 3 yerden acayip yanıyor allahtan sol elim kıstı morarmış birazda:sinifsinif:

başakcım msjını yeni gördüm canım iyiyim,sen nasılsın güzelçalışmışsın bugün eğitim konularını bitirebildinmi canım bilmiyorumkismilebende az önce parmağımı çamaşır kurutmalılğa kıstırdım açamadık 3 yerden acayip yanıyor allahtan sol elim kıstı morarmış birazda:sinifsinif:

canım cok gecmıs olsunmafoldumben

6tane egıtım dersı var cnm 3 tanesını bıtrdm 2 sını taa onceden bıtrmrıstım ama ınsan unutuyor arada soru çözuyorum işte

bıtane de pragraf yaprak test çözdm smdı de yatıyorum hepıınıze ıyı gecelr kızlar kaydirigubbakcemile4

17 tanecik mat sorusu yaptım okek obebb yatıyorum bebişkolar iyi gecelerr kimseyi yakalıyamıyormm yafuuu...aklinialirimsmile

yaa şu soru kolay galiba ama yapamadım şu anda
bir kırtasiyedeki kutuların bir kısmı 5 er bir kısmında 7şer kalem bulunmaktadır
bu kırtasiyede toplam 102 tane kalem olduğuna göre kırtasiyede en az kaç kutu kalem vardır??yaparmısınızz arkadaşlarrr???

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan birşey sorucam arkadaşlar bu nihat hocanın sitesinde sadece soru çözümleri var galiba konu anlatımı yok ki........

günaydın kızlar bende yenı kalktım kımsecıkler yok kahvaltı yapıcam

gülsucum sen de mı kalkmadınkaydirigubbakcemile.canım sorun hangı konuyla ılgılı.ayy kolay gıbı ama

mavlıcım sadece soru çözumu var

canım cok gecmıs olsunmafoldumben

6tane egıtım dersı var cnm 3 tanesını bıtrdm 2 sını taa onceden bıtrmrıstım ama ınsan unutuyor arada soru çözuyorum işte

bıtane de pragraf yaprak test çözdm smdı de yatıyorum hepıınıze ıyı gecelr kızlar kaydirigubbakcemile4

saol tatlım ii sevindim canım maşllah halletmişsin kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese bende 30 tane anlatım bozukluğu çözüp öyle uyudum gece,kahvaltı yapayım bari,gülsu cevap 16 buldum

Back
X