• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ayy piko tatlım şimdiden tebriklerr resimlerine bakarızsözlenin ce deil miii...boshayallersmile

inşallah:kedi:uff hiç hazırlığım yok. aileler bile tanışmıyor, istemeye gelicekler,aynı gün yüzük takıcaz:lepi:ne giyicem ne yapcam bilmiyorum:Saruboceq:

kızlar sabah 8 de uyandım ve nüfus- yerleşmeyi takrar edip 116 soru çözdüm. çarşıda işlerim vardı onları hallettim. ufff saatler nasıl ilerliyor yamafoldumbenirazdan akşam olucak. keşke bir gün 50 saat falan olsaydı, 24 saat bana yetmiyorkaydirigubbakcemile3

ecesucum nasılsınopuyorumnanaktanneler çalışıyorsun, ben şimdi matematiğe bakıcam

pikocum unutmam artık canım benim,bende üslü ve köklü sayılardan 275 soru çözdüm bisürü var daha siparişlerim gelmeden bitirmem gerek elimdeki soruları ii geceler herkese birazda türkçeden çözüp yatıcam

ececim geçmiş olsunopuyorumnanaktanhangi kaynakları sipariş ettin, tavsiye edebileceğin kaynak var mı? özellikle matematikten, çözümlü önerebileceğin bir kaynak var mı?

arkadaşlar ben daha çalışmaya başlayamadım yemek yapıyorm birazdan başlıycam inşallahh
soruma bi bakar mısınızzz ececik dur bakıyım cevap nee
başağımmm hemen başlayalım tatlışım hadii...

ayyy hala baslayamadım caslımaya öglen oldu valla

başakcım ben erken kalkıyorum artık, bugün 8 de uyandımboshayallersmilekendime inanamadım, tabi açılmam 9 buçuğu buldukafamçokkarıştıherhalde zamanla alışır bünyem. yaaa gün içinde bir sürü plan yapıyorum ama yetişmiyor.mirmirmirmir

gülsucum nasılsın? şuan soru bakıyorum, problemler yeni başladım inşallah yapabilirim:kedi:

gülsucum cevap 16 mı?
şöyle yaptım: 7.x + 5. y = 102
buradan en az dediği için x e büyük değer vermeye çalıştım. x= en fazla 11 olur.y=5 olur. toplam 16 kutu.

pikolata canım hiçbir şey çalışmadım bugün
moralim bozuk eşim gidecek diye sabahtan beri ağlayıp duruyorum

pikolata canım hiçbir şey çalışmadım bugün
moralim bozuk eşim gidecek diye sabahtan beri ağlayıp duruyorum

cnm ya Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:uff zor bir durum gerçekten, bol bol dua et:Saruboceq:evde yalnız mı kalıcaksın?

piko tatlım cevap doğru saol ama şunu anlamadım neden x i büyük aldın en az diyor

7 şerli ve 5 erli kutular varmış.7 şerli kutudan fazla olsun ki kutu sayım az olsun. 5erli kutulardan fazla seçersem kutu sayısı fazla olur.mesela denklemde x ve y ye farklı rakamlar vererek dene, daha iyi anlarsın.7 nin kat sayısı büyük olduğu için7 ye büyük değer vermeye çalıştım.

evet canım yalnız kalıyorum
bazen hiç haber alamıyorum uyumadığım günler oluyor
akşam 1 ay yokum deyince daha kötü oldum
10 gün 15 gün neyse geçiyorda 1 ay nasıl geçicek
memlekete gidiyorum aklım burda kalıyor
1 hafta öncesinden başladım ağlamaya gidince napıcam bilmiyorum

pikocum bak ne kadar kolay problemler çok eğlencelikaydirigubbakcemile5canım siparişleri verdim de 1 tanesi bugün geldi ihtiyaç soru bankası aldım süper heyecanlandım bir an önce başlamak istiyorum,matematikten çözümlü soru bankası aldım iremdi sanırım parça parça yolluyolar siparişleri oda çıkışa hazırmış pazartesi gelir heralde bi göz atayım içeriği nasıl diye yazarım tatlımopuyorumnanaktan

ecesu canım üzülme dua et bak memlekete gelmeyi düşünüyomuşsun hem kafan dağılır hemde ailenle vakit geçirirsin ne güzel olur yaz geldi buralara gel gelkaydirigubbakcemile5gülsucum ne yemekler yaptın bakalım offf karnım acıktıcokacimcoook

kızlar nerelerdesinizkaydirigubbakcemile4

ececim
ailenin yanına gidince daha kolay geçer günler.hem burda bizler varız yalnız bırakmayız seniopuyorumnanaktan

başakcım neredesin, bugün çok az girdin.

ufff ben saf gibi oldum resmen ya. bugün baya çalıştım. metematikten 90 soru çözdüm. bir de mutlak değer konusunu tekrar ettim, unutmuşum biraz.

coğrafyadan nufüs ve yerleşmeyi ihtiyaçtan bitirdim ve 120 tane soru çözdüm.
baya yoruldu zihnim. şimdi biraz türkçe çözeyim diyorum. sonra spor yapıp duşa giricem.

fotoscum nerelerdesin bak ben spor yapıcamyerimseniben

pikocum bak ne kadar kolay problemler çok eğlencelikaydirigubbakcemile5canım siparişleri verdim de 1 tanesi bugün geldi ihtiyaç soru bankası aldım süper heyecanlandım bir an önce başlamak istiyorum,matematikten çözümlü soru bankası aldım iremdi sanırım parça parça yolluyolar siparişleri oda çıkışa hazırmış pazartesi gelir heralde bi göz atayım içeriği nasıl diye yazarım tatlımopuyorumnanaktan

evet bugün hoşuma gitti problemler:lepi:tabi sayı problemleri en kolayları olsa gerekkaydirigubbakcemile3 tavsiyelerini bekliyorum.

pinky, mavli, patiska, hilal, berry, bengisu.... kızlar nerelere kayboldunuzkaydirigubbakcemile

ya ben panik oluyorum. sözde bugün 50 paragraf sorusu çözüp daha tarihten konu çalışacaktım. gün bitti:gitme:gündüzleri daha verimli çalışmam gerekkaydirigubbakcemile2

kızlar ben kaçtım, ufff mustafa ceceli'nin Dön diye bir şarkısı var. bu ara ona taktım, dinleyin süper, çok dinlemeyin ama onun yerine bol soru çözün sırnaşık şey sözde size bakıp çıkıcaktım 45 dakikacık geçivermiş:mymeka:

Back
X