offff acaip moralim bozuk
sabah sabah kedi köpek gibi girdik birbirimize annemle..
buranın iğne oyası çok meşhur,muğladan bir arkadaşı anneme aldırmış satmak için..
neyse oya pazarından geldi bana hesap yaptırıyor..o kadar kötü anlatıyor,izah edemedi bir türlü..kendisi ne yaptığını bildiği için banada anlattığını sanıyor..
geçen hafta şunu almıştım şu kadar kalmıştı,aaaa aslında burdan da var bilmem ne bir sürü şey söyledi..bende kalemi kağıdı aldım elime ama düzgün anlatmıyor.anne tek tek sıra sıra anlat neye ne vermişsin yazayım diyorum..alındı birkavga gürültü..anlamıyorsunda bilmemneydide..sende düzgün anlat dedim..
nitekim kendim hesabı yaptım tam 90 lira kadının verdiğinden hariç kendi parasından da mal almış..
haberi yok..sonra bana kızıyor..bak dedim bu kadar kendinden vermişsin..
neyse onu geçtim,genelde yazları burda geçirdiğim için yazlık baharlık birkaç kıyafetimi burda bırakmıştım taşıyıp durmayayım diye.onları geldimmi giyerdim..bir ara dedim bunları çok giydim burda başka şeyler getireyim artık..maksat onları evime götürüp memlekete başka getirmekti..
ama annem napmış ben artık bunları giymicem demişim oda hepsini komşunun kızına vermiş..
delirdim yaaa...birsürü eteğim elbisem bluzum vardı..ben sana ver dedimmi dedim artık anneme,giymicem dedin ama diyor.ben onları burda giymicm dedim götürcektim..hele birine o kadar çok para vermiştimki içim yandı resmen.verirken ara sor istersen dedim kafam bozuldu..kışıl kıyafet vermiştim kuzenlere verirsin diye oda benim burda bıraktıklarımıda hepsini dağıtmış işte
ağlıcam şimdi acaip sinirlerim bozuldu..
sonrada kinayeli alırım ben sana diyor..sanki ona al diyen oldu..zaten sinirim bozuktu dünden..bide stres yaptım şu çalışma sınav işini falan bunlarda olunca fıttırdım artık..